Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

neata burtix,
am intrat putin sa vad ce ati mai scris, acus ma duc la shopping, insa nu, nu de haine ca mi-am facut destul de cap ieri, ci sa cumpar ceva de-ale gurii, ca-n frigider cam bate vantul...

lauradi - da, eu fac goblenurile

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Felicitari,sunt superbe!Si eu am pasiunea asta,dar n-am mai lucrat de f mult timp...chiar am unul inceput,poat m-apuc iarasi.
Fetelor va pup,plecam la soacra la masa;ne-auzim mai pe seara

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ramo pai da si tu sfoara in tara ca iti plac lucrusoarele , da nu vrei sa cumperi, da de primit poti primi...si sa vezi ce efect o sa aiba

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Doamneee da ce activitate slaba pe aici!!!
Krelia pe unde umbli mama????
Din cate gravidute suntem in listuta nu vb nimeni??

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Sunt eu prin zona.Acum am mancat si ma duc sa ma apuc de calcat ca de cand sunt graviduta sunt cam puturoasa.Off atatea haine ma apuca maine........
Poate fetele au plecat la Baby Expo de nu e nimeni prin zona

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CAMY ma voi ruga Sf.Stelian!! Off...ce s-a intamplat? Am sa aprind ptr tine si o lumanare sa te ajute D-zeu.Ai incredere.

SIMINA da, da fac parte din odisee, doar ca buna parte din timp am lipsit si nu prea ma cunoasteti,nu prea va cunosc.....dar acum ca intru mai des, incerc sa va cunosc si sa ma fac cunoscuta.

RAMONIK ma bucur. Nici eu nu sunt de acord cu mancatul mult si necontrolat.....dar sa stii ca unoeri ingrasatul nu tine de mancat.Uite sormea care din pacate a avut o SEU ,imediat dupa....efectiv a explodat.E de la hormonii care au luat-o razna. Si ea mananca extrem,extrem de putin.

Si eu am vreo 4 goblenuri si din alea faine tare,mari.....dar cand sa le fac? Cand eram gravi cu Ale nu aveam chef...acu' nu am timp.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pił viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

camy Dumnezeu e mare si are grija de noi, deci si de tine. stai cumintica in pat si asculta de medici. fii sigura ca toate ne rugam sa fiti bine amandoi.

Fetele... am fost si eu la cumparaturi si mi-am luat fustita cu banda elastica si 2 bluzite in care sa incapa burtica. desi nu se vede mai nimic incep sa ma deranjeze hainele vechi. voi va plangeati de tocuri ca nu le puteti purta. eu azi am avut proasta inspiratie sa ies in balerini..... si am o durere de picioare....... gata... trecem la ceva putin mai inalt ca ma omoara ( auzi la ei.... comozi)

12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

am revenit dupa fff mult timp sper sa nu ma fi uitat.am vesti bune,am fost la eco morfologie 12 sapt la dr iosup pe care l am si pupat nu glumesc .este fetitaaaaaaaaaaaaaaaa,melisa stefania.acum am intrat in 16 sapt 3 kg am luat am un burtoi de toata frumusetea,mici dureri tot mai am pe jos si la mijloc si asta pt ca stau si mult in picioare sant coafeza,asta e nu am ce face.va citesc tot timpul dar de scris parca e un facut cand dau sa va scriu vrea sotu calc sau trebuie sa plec la munca.sa nu va suparati pe mine va rog.bun venit noilor gravidute multa sanatate la toate.camyyyyyyyyyyyy te pup si ma gandesc la tine.dau de pt feeeeeeeetiitaaaaaaaaa mea.am spart gheta..... sa vina feteleeeee de acum incolooo ca baietiii avem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Sunt eu prin zona.Acum am mancat si ma duc sa ma apuc de calcat ca de cand sunt graviduta sunt cam puturoasa.Off atatea haine ma apuca maine........
Poate fetele au plecat la Baby Expo de nu e nimeni prin zona

13+

Pai cum sa pleca fara sa spuna??? Eu am tot zis sa ne intalnim acolo!!

Acusica plecam si noi la expo

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Suzyca felicitari pentru fetita.in sfarsit hihih ai spart gheata.Sa fiti sanatoase amandoua si poate acum vor veni mai multe.

Fetelor ce e cu linistea asta?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ma voi ruga si eu pentru tine camy...............

dumnezeu sa iti fie alaturi si sa te aiba in paza.sa nu mai ai de suferit............si ingerasul darius sa fie acolo cu voi si sa aveti grija de voi........................
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput