Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

lauradi inca ma doare putin spatele dar e mult mai bine.... si asta ma bucura.
iar hainutele..... inca nu stiu cand am sa le port dar probabil luni am sa imi iau inima in dinti si ma imbrac. le-am luat din magazin de haine pt fenei "neinsarcinate" ca inca nu vad acea burtica pt care sa iau haine superspeciale.... dar fusta are banda elastica si bluzitele sunt numai bune pt burtica pe care nu o am dar incepe sa isi manifeste prezenta

12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

simina eu lucrez in romana caderea bastiliei nr 5 va las nr meu de tel poate aveti nevoie 0723614861 .ma pute ti suna si pt nr de tel la iosup ecograful si pt analize am cunostinte la recoltari.eu am facut eco la 12 sapt si la 14 sapt ,am multe pozee cu fetita inclusiv cu sexul in dreptul la sex mi a pus 2 sagetele si a scris labii,dar eu nu stiu cum sa le pun sa le vedeti si voi.sant minunate i se vede si fata seamana cu tasu.mi a dat si un cd cu tot ce a facut la eco,sa vedeti ce se misca ce isi ridica piciorusele.am plecat atat de incantata de la iosup de v am zis ca i am cerut permisiunea sa l pup
.a ras cu asistenta lui de sau prapadit.dr ginecolog il am la municipal anca florin este.pe toate.orice problema nu ezitati sa ma sunati am sa va ajut cu ce pot si cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

lauradi inca ma doare putin spatele dar e mult mai bine.... si asta ma bucura.
iar hainutele..... inca nu stiu cand am sa le port dar probabil luni am sa imi iau inima in dinti si ma imbrac. le-am luat din magazin de haine pt fenei "neinsarcinate" ca inca nu vad acea burtica pt care sa iau haine superspeciale.... dar fusta are banda elastica si bluzitele sunt numai bune pt burtica pe care nu o am dar incepe sa isi manifeste prezenta

12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Ma bucur ca esti mai bine.Si burtica mea incepe sa se contureze,deja stau numai cu pantalonii descheiati cd sunt asezata;tre sa umblu prin haine sa vedem ce pot purta acum.

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Asa ma bucur ca am ajuns la expo...am la pliante..nici nu stiam de anumite marci!!

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hihi..am vazut pozele tale Simina, si ce burticaa..exact asa e si a meaaaaa....Si hainutele asa draguteeee....Abia astept sa mai creasca bebe si prin aug, sept. incepem si noi sa luam una alta!-asta daca am rabdare pan atunci
Ar fi de bine ca creste, daca inca nu as sta cu stresu cu rochia de mireasa, care au promis la magazin ca mi-o modifica desi sincer..nu prea cred ca au cum, in fine, o sa vad sambata viitoare cand ma duc cu ea la modificat daca mai am vreo sansa, sau tre sa cumpar alta!
Camy, multi pupici! Si sa nu cazi iar in butoiul cu ..., sa fii tare pt bebel, sa nu plangi si sa nu te agiti, ca sa stea linistit pana luni cand mergi la Tg Mures!! Te rog eu , fii tare pt bebe, da?
Chiar asa...da de Lidia74..nu am mai auzit nimic...pe unde o fi umbland??? hmm

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Simina_kin superba burtica la fel ca si mamica.
Ff frumoase si hainutele si va invidiez ca la Brasov nu prea sunt astfel de expo de unde sa na mai cumparam si noi una alta.

13+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Iar sunt singura pe aici!!!

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir burtix....
azi am umblat toata ziulica....am fost in recunoastere...la C&A si fashion shopping center..sau cum ii zice..ala din militari (parndorf de romania )....am ajuns pe la 6...sunt franta de picioare, ma dor talpile....cred ca fac o baie si ma bag in pat.....

iar am incercat sa fac clatite..si iar..nu mi-a iesit nimic...cred ca sunt singura femeie din lumea asta care habar nu are sa faca clatit ..si al meu e mort dupa ele.....asa m-am suparat ....

va pup pe toate si sunt alaturi de voi!

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

bonsoir burtix....
azi am umblat toata ziulica....am fost in recunoastere...la C&A si fashion shopping center..sau cum ii zice..ala din militari (parndorf de romania )....am ajuns pe la 6...sunt franta de picioare, ma dor talpile....cred ca fac o baie si ma bag in pat.....

iar am incercat sa fac clatite..si iar..nu mi-a iesit nimic...cred ca sunt singura femeie din lumea asta care habar nu are sa faca clatit ..si al meu e mort dupa ele.....asa m-am suparat ....

va pup pe toate si sunt alaturi de voi!

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Si,ai targuit ceva? Dar de ce nu-ti ies?Aveam si eu problema asta candva,cand incercam sa le fac din ochi,pana am gasit o reteta pe care o respect intocmai si de atunci nu mai dau gres.(daca asta e problema,pot sa-ti zic cum le fac eu)Si eu sunt moarta dupa eleCred ca ma apuc si eu

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput