Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

da, lauradi, si-a luat hazbandu' o pereche de pantofi sport de la deichmann (ca pt fetite erau numai porcarii...sau cel putin nu mi-a sarit mie nimic in ochi)....de la C&A isi gasise 2 perechi de pantaloni, una era cu fermoarul stricat si alta cu aceeasi masura nu mai era, iar cealalta nu i-a placut lui cum ii vin...iar eu....imi alesesem o bluzita pt burtica si o rochita...si cand sa ma duc la proba...era coada de 10 persoane....si m-am lasat pagubasa.....cred ca o sa merg in timpul saptamanii, ca in wee e crima......
Iar pt mine...o crema de corp de la DM si o rezerva pt sapun lichid

clatitele...cred ca e chestie de compozitie, intr-adevar..desi...ingredientele le respct...probabil ca gresesc undeva la cantitatea de faina si lapte.....
sa-mi zici reteta da, daca spui ca iti iese ..poate am si eu noroc!

pup.....ma retrag la ....

maine cred ca tot mai pe seara o sa ne intalnim, caci vreau sa dau o fuga pana la ai mei...

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

da, lauradi, si-a luat hazbandu' o pereche de pantofi sport de la deichmann (ca pt fetite erau numai porcarii...sau cel putin nu mi-a sarit mie nimic in ochi)....de la C&A isi gasise 2 perechi de pantaloni, una era cu fermoarul stricat si alta cu aceeasi masura nu mai era, iar cealalta nu i-a placut lui cum ii vin...iar eu....imi alesesem o bluzita pt burtica si o rochita...si cand sa ma duc la proba...era coada de 10 persoane....si m-am lasat pagubasa.....cred ca o sa merg in timpul saptamanii, ca in wee e crima......
Iar pt mine...o crema de corp de la DM si o rezerva pt sapun lichid

clatitele...cred ca e chestie de compozitie, intr-adevar..desi...ingredientele le respct...probabil ca gresesc undeva la cantitatea de faina si lapte.....
sa-mi zici reteta da, daca spui ca iti iese ..poate am si eu noroc!

pup.....ma retrag la ....

maine cred ca tot mai pe seara o sa ne intalnim, caci vreau sa dau o fuga pana la ai mei...

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Bine ca te-ai ales cu ceva, daca tot ai umblat atat!
Reteta:2 oua,250 g faina,500 ml lapte,putin ulei sau unt topit-iese negresit.

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

krelia nici mie nu-mi ieseau pt ca nu stiam sa citesc o reteta citeam ce se pune in compozitie.... si le amestecam acolo..... si puneam si uleiul in ele pana mi-a zis mama ca nici n-or sa-mi iasa pana nu pastrez uleiul doar pt prajit. acum cica ies..... dar tot urat imi e sa fac. pai sotul le mamanca mai repede decat le fac eu..... si care e afacerea? nu vad eficienta in munca

12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

krelia nici mie nu-mi ieseau pt ca nu stiam sa citesc o reteta citeam ce se pune in compozitie.... si le amestecam acolo..... si puneam si uleiul in ele pana mi-a zis mama ca nici n-or sa-mi iasa pana nu pastrez uleiul doar pt prajit. acum cica ies..... dar tot urat imi e sa fac. pai sotul le mamanca mai repede decat le fac eu..... si care e afacerea? nu vad eficienta in munca

12+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

f tare faza cu uleiul!

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari ptr prima fetiza din odisee Da Doamne sa vina si a mea!!!!

Cami Dar ce s-a intamplat????

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Cred ca nu mai e nimeni prin zona la ora asta..eu tocmai m-am intors de la o nunta...si inainte de culcare am zis sa intru sa vad ce ati mai facut ....vad ca sunt ceva noutati si mai bune si mai putin bune ..
Camy am sa ma rog pentru tine si bebele tau asta seara cand ma duc la culcare..DD si Darius vor avea grija de voi ...fii tare! ...trebuie sa fie bine ,ai sa vezi...nu-ti pierde speranta,noi suntem alaturi de tine!
Suzyca..ai spart gheata!!Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!
Simina super faine pozele tale..
Era sa uit ...cred ca am simtit -ul ..poate i-a placut muzica..(oboseala isi spune cuvantul)
Va pup si sper sa pot intra maine..

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu am somn....si dupa o zi si o noapte in pt...m-am ridicat ca nu mai pot de spate...

bebele eset bine, se dezvolta armonios...se pare ca e fetita (cum altfel)????????este miscaret tare..tare...de tot, doar ca placenta nu arata deloc bine...este dezlipita, are hematom..plus ca este foarte groasa...prea groasa...si o parte e atrofiata...
...pur si simplu nu arata deloc bine..
Am vb cu medicul din Tg Mures...am inceput sa iau duphaston 4/zi si luni dimineata sunt la spital...sper sa-l pot tine pe bebe..sa ajunga sa se nasca sanatos...
Bebele era un topaici...a stat chiar si in cap pt mine...

Ma rog la DD sa-mi lase bebelusul, am nevoie de bebe, orice ar fi el...de fapt eu mereu am stiut ca-i fetita...

Cris saracul e foarte suparat, mi-a zis ca facem bebe asta...si e ULTIMUL... ca prea greu mai facem unul

Roxy din Bv, vezi ca sunt magazine de gravide si in Brasov, probabil nu stii tu unde sunt...dar eu imi cumpar haine de la Terranova pt perioada de sarcina..si nu numai..

O sa mai intru probabil pana lec la Tg Mures.
Va pup, sanatate multa!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

camy trebuie sa crezi ca totul va fi bine pana la capat. tu stai acolo cuminte si nu te mai obosi cu nimic. te cred ca e greu sa stai in pat cand nu esti invatata sa fii o lenesa dar merita sa fii lenesa si 9 luni daca asta e singura solutie pt ca bebe sa fie sanatos

si eu cu intarziere felicitari pt prima fetita din odisee , s-a spart gheata.

eu am o durere cumplita de cap. am vrut si eu sa fiu cuminte sa nu mai beau cafea si ieri nu am baut dar nici sa dorm n-am putut de durere. mi-a scazut tensiunea si deja dimineata nu ma puteam tine pe picioare. e clar, voi bea cafea pana la capat. nici nu vad de durere. am deja in fata o cana mare de cafea ( macar daca mi-ar place la gust, dar niciodata nu am apreciat aroma de cafea)

va pe toate si sa aveti o zi frumoasa. la iasi e un soare........ asa ma mai enerveaza caldura....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

neata fetele. am lipsit cam mult ce-i drept, dar nu va suparati pe mine. david a racit si nici eu nu m-am simtit prea bine. o sa mai intru din cand in cand sa va urmaresc discutiile, dar mai mult tre sa stau cu piciul.

12+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatza tuturor

Fetelor, raportez bebe in miscare de 3 zile

Citesc din urma si revin

monis 16

Mergi la inceput