Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ionela, si eu am avut dureri de spate ieri,chiar la "noada"..dar m-am muncit ieri toata ziua ..de abia ma miscam aseara..acu vad ca e mai bine..

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

buna dimineata burtici
eu am ajuns aseara f obosita si dupa o zi cu dureri groaznice de spate, asa incat n-am apucat sa citesc decat 2 pagini si m-am intins in pat. Abia m-am trezit si am reusit sa citesc din urma. inca ma doare spatele si olecuta burta.... dar parca nu chiar ca ieri. nici nu stiu daca sa ma ingrijorez. durerea de spate semana f bine cu o durere normala.... am mai avut eu asa si imi radiaza pana in genunchi.
marti seara trebuie sa merg la medic la control ( medic nou) si nu stiu.... oare ar trebui sa ma ingrijorez si sa merg la un control mai devreme?
si voiam si eu sa merg sa-mi cumpar niste hainute azi..... ca nu mai incap in nimic.... desi m-am ingrasat cam cu 2-2,5 kg

12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Ai luat no-spa?Poate te-ai obosit prea tare si de-aici durerile.Odihneste-te mai mult

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

'neata ,Lauradi...

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna dimineata fetelor...se pare ca am ceva de citit di urma..dar acum m-am trezit, trebuie sa-i pregatesc sotului medicamentele (este la pat, zace, a racit foarte tare, nici sa respire cum trebuie nu poate)...si la 9:20 am programare la eco...
sper sa ma intorc cu vesti bune...si cu o culoare la carucior!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Sanatate sotului!Te-asteptam cu vestile

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Camy iti tinem pumnii..sanatate sotului!!..

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Miany, Lauradi merci pt raspunsuri. e foarte drept ca m-am cam obosit in ultima vreme. tot ajung acasa f tarziu. am horatat sa merg putin la cumparaturi azi.... ca desi spre surpriza mea cantarul azi arata ceva mai putin ( 1.5 peste greutatea din februarie) nu mai suport bata pantalonilor... cu toate ca in general erau lejeri

12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Elenic eu am 13 saptamani si am o burtica destul de mare zic eu .De ingrasat inca nu nici macar un kg dar burta e mare. La noi e tare cald asa ca fustele isi cer dreptul in aceasta perioada.

va pup
Roxyaly13

iete inca o brasoveanca de-a mea...
Lidia nu a mai scris de mul, ce-o fi cu ea?
Probabil o sa intarzii putin, ca Pustache al meu tine mortis sa merga, asa ca pana se face el..mai am vreo 2 minute de forum..

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CAMY tin pumnii si sa vii cu vesti bune! Si cu culoarea caruciorului!

DORIS unde stai in It?

Scriu,scriu mesaje...poate reusesc si eu cumva sa ma integrez....

RAMONIK sper ca nu te-ai suparat cu mesajul ala cu povestea balenelor. Era o poveste ironica ptr a descreti fruntile....

Fetelor,noi cautam aparatment......sunt asa de stresata ca noi din oct trebuie sa plecam de aici......si nugasim nimik ,ca sa ne placa... Azi la 10,00 merg sa vad un alt apart....sper asta sa fie bun.....

Si eu abia astept sa stiu 100% ce am.....bb al meu e foarte activ...il simt extrem de des.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pił viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Neatza burici!!!
Sunt si eu pe aici sa va salut, ca acus plecam la ai mei si ne intoarcem diseara.
Felicitari pt noii bebei miscatori... si pentru cele care stiu ce carucioare sa-si puna la semnatura...Ma bucur sa aud ca bebe misc cateodata si la 12 sapt... si ca se vede sexul la 12...poate poate de la urmatoru control vin si eu cu vesti.
Ramonika sper ca nu ai luat tot ce era de luat de la targ... ca vreau si eu cate ceva.. dar ajung abia maine pe acolo. Am fost la pescuit la Larga Jijia si la mine a muscat... pana la 11 cand am plecat acasa am prins un "trofeu" somn de 6 kg si 6 carasi... asta doar eu
Va pe toate, weekend placut in continuare.

bya 11+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele, sa va rugati pt bebelusul meu...avem probleme...luni dimineata ma interneaza la Tg Mures...pana atunci la pat..pe tratament...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput