Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ai mai avut activitate in burtica?!

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Ai mai avut activitate in burtica?!

miany
15+

Azi doar un sut...

Doamneee n-am somn...sotul este la o bere cu baietii isr eu ...mananc ceva dulce

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

gata ma bag la . Noapte buna

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vad ca nu sunt singura care n-am somn.

Ca ati vorbit de kg. puse, de cand sunt gravi eu am ajuns la 7kg. in plus. Ma simt naspa cu ele dar asta e, important sa fie bb sanatos.

Doris 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

A......... si fac cinste cu ce vreti voi ca am intrat in al-II-lea trimestru de sarcina.

Doris 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna dimineata burtici
eu am ajuns aseara f obosita si dupa o zi cu dureri groaznice de spate, asa incat n-am apucat sa citesc decat 2 pagini si m-am intins in pat. Abia m-am trezit si am reusit sa citesc din urma. inca ma doare spatele si olecuta burta.... dar parca nu chiar ca ieri. nici nu stiu daca sa ma ingrijorez. durerea de spate semana f bine cu o durere normala.... am mai avut eu asa si imi radiaza pana in genunchi.
marti seara trebuie sa merg la medic la control ( medic nou) si nu stiu.... oare ar trebui sa ma ingrijorez si sa merg la un control mai devreme?
si voiam si eu sa merg sa-mi cumpar niste hainute azi..... ca nu mai incap in nimic.... desi m-am ingrasat cam cu 2-2,5 kg

12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,burtici! ..leneviti?!

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor...se pare ca am ceva de citit di urma..dar acum m-am trezit, trebuie sa-i pregatesc sotului medicamentele (este la pat, zace, a racit foarte tare, nici sa respire cum trebuie nu poate)...si la 9:20 am programare la eco...
sper sa ma intorc cu vesti bune...si cu o culoare la carucior!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Neata!

Simina, eu am cedat pana la urma,mai ales ca am crezut ca nu mai e nimeni.Dragutz cadoul,bravo.
Asa-i cu punctele,doar 2;si eu pandeam sa-mi pun efectul glow (fiecare cu ce-l doare
Doris,felicitari!O limo,dc ai,ca mi-e cam greata

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

ooo suntem mai multe!neata fetelor!

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput