Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)
Raspunsuri - Pagina 4
monis5 spune:
Pishko - felicitari pentru baietel ![]()
Elenic - sa stii ca si eu la inceput am avut o burta... neconcordanta cu varsta sarcinii (cred ca toate matzele erau f revoltate ca sunt impinse in sus de cresterea uterului), dar am constatat ulterior ca era vorba de o balonare uriasa, care m-a lasat insa, dupa vreo 10 sapt si acuma abia de pe la 13-14 sapt am facut burta reala.
Floricik - bravo pentru analize si bafta la echo
Ramonika - ce bine ca ai pus poze, cand mai mergi la echo? sa mai pui 
Simina - ce iei de la expo? ca eu nu ma duc, dar sunt f curioasa
Multumim de capitol noi pentru we, eu maine fug din caldura de aici, va povestesc cand ma intorc 
monis
16
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Pishko - felicitari pentru baietel Elenic - sa stii ca si eu la inceput am avut o burta... neconcordanta cu varsta sarcinii (cred ca toate matzele erau f revoltate ca sunt impinse in sus de cresterea uterului), dar am constatat ulterior ca era vorba de o balonare uriasa, care m-a lasat insa, dupa vreo 10 sapt si acuma abia de pe la 13-14 sapt am facut burta reala. Floricik - bravo pentru analize si bafta la echo Ramonika - ce bine ca ai pus poze, cand mai mergi la echo? sa mai pui ![]() Simina - ce iei de la expo? ca eu nu ma duc, dar sunt f curioasa Multumim de capitol noi pentru we, eu maine fug din caldura de aici, va povestesc cand ma intorc ![]() monis 16 |
Ce iau???? multe esantioane si idei
Sunt ff bune hartiile cu reclame luate de la ei...in primul rand ca vezi produsele acolo si-n al doilea rand pt ca eu nu cunosc inca firme , marci , site-uri..pt ce voi avea nevoie
Azi am primit primul cadou pentru bb

o gentutza de bebe si halat de baie din prosop, de la Pampers....superbe, si minihalatelul este alb
Eu ma bag la somn.Noapte buna. Va pup

14+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
io acuma tre sa bag mesaje ca mai am de acumulat 80 pct pentru personalizare![]()

14+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
cate mesaje o trebjui sa scriu ca sa le adun??..asta-i o proba...sa vad cate imi da![]()

14+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
doar 2 pct la un mesaj???
...mai tre sa scriu 40???intr-o sapt le fac
14+
Mariana
Mazarica
miany75 spune:
[quote]citat din mesajul lui simina_kin
M-am razgandit...mai stau nitzel , daca mai este cineva cu mine![]()
![]()

14+
Mariana
Mazarica
[/quote
buna ,Siminamai esti?
miany
15+
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauradi eu nu ![]() Laura, ![]() (11+) a lui Radu Mihai |
Laura..mai esti aici????

14+Mariana
Mazarica