Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!Cu siguranta nu va mai amintiti de noi mai ales ca nici la odisee nu am fost foarte activa dar sa stiti ca va urmaresc zilnic.Sper sa ne reprimiti in gasca si promitem sa fim mai activi de acum inainte. tuturor! Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze albert |
Cum sa nu te primim ??!!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Moamaaaa ce discutii interesante si eu am lipsit !!!
Noi la capitolul stam bine pot sa zic, chiar fara lubrifiant (oi fi eu defecta doar am nascut prin cezariana)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
Teodor Constantin, bebe de Floryela
Fabian bebe de Aalina
Iulia Alexandra, bebe de Doranna
Ian Alexandru, bebe de Inapreda
Alexandru Raul, bebe de carla28
Izia, bebe de Chatonel
Ana Miruna, bebe de claudela
Eva Maria, bebe de anamariame
Teodora, bebe de Crisis81
Monica, bebe de Sirimie
Tudor, bebe de Rnico
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!Cu siguranta nu va mai amintiti de noi mai ales ca nici la odisee nu am fost foarte activa dar sa stiti ca va urmaresc zilnic.Sper sa ne reprimiti in gasca si promitem sa fim mai activi de acum inainte. tuturor! Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze albert |
Cum sa nu te primim ??!!!
[/quote]
Bine ai revenit!!!
30 martie 2009
carla28 spune:
Salutari mamicilor!
Sa ne traiasca bebelasii si sa fie sanatosi. Azi al meu are 2 luni si ii multumesc gigelicai pentru urare!
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Galushca azi cumpara tati lubrifiant si apoi... imi fac si eu curaj si reluam odiseea de . Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 http://picasaweb.google.ro/luciapirlog |
... , maine sa ne povestesti!!
14+
Mariana
Mazarica
gigelica20 spune:
Simina_kin tu vrei sa ii dai picanterii [b][Mazaricii/b]???
Vedem noi ce va fi...si mai ales cand va fi. Nu prea am curaj pentru in seara asta.
30 martie 2009
PetraTudor spune:
Galusca
Novus, merge si fara lubrefiant, daca aveti timp de preludiu...prelungit
Eu nu mai stiu ce s-a discutat inca de la capitolul trecut , dar recuperez!
Pana una alta, niste comentarii:
Chatonel , intr-adevar bebele este un burete, este o diferenta notabila intre cum am fost noi la varsta de 2-3 luni si cum este bebele nostru. Sunt destule persoane care ne-au cunoscut atunci si ... care vad diferenta dintre noi si el si se tot mira Ne jucam mult cu el, vorbim, ne uitam in oglinda, cantam etc...adica ne bucuram de el in loc sa incercam sa-l...culcam
Cred ca ti-au raspuns deja fetele, vaccinul se face in picior, in stangul, nu stiu de ce Bogdana spunea ca frumuseii ei au facut in ambele picioruse, dar poate nu am inteles eu
Si super faza cu timbrele care amortesc piciorusul, chiar ma gandeam ca asa cum ezista spray ca sa iti amorteasca gingiile inainte de o interventie, ar trebui sa existe ceva si pentru bebei. Oare se gasesc si in farmaciile de la noi????
Olishka, simpatic sotul cu "gura mirositoare" si grija pentru o eventuala reactie a lui BB
Si acum, am baut suc de aloe (muuult...3 pahare mari!!!) ca sa citesc ulterior ca este contraindicat pe periuoada alaptarii Dar motivul este ca poate provoda diaree lui bebe, dar ma gandesc ca asta ar fi daca as face o cura, nu ca am baut acum si ...... acum 7 luni!!!!
Am cumparat NAN, ce sa fac, sa alaptez sau sa-i dau formula mesele uramtoare???? Si cu apa cum fac, am luat Aqualia, care este si pentru bebei, o fierb sau i-o dau asa, Ayla stiu ca spunea ca NU se fierbe... VA ROG SA MA AJUTATI!
Multumesc si pup!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
chatonel spune:
petra du-te si vomita, daca abia-l bausi :) Daca l-ai baut si ai si alaptat si BB nu da semne de diaree poate scapi asa de data asta.
Apa se da nefiarta daca e imbuteliata, da.
Timbrele-alea se numesc emlapatch si costa aproape 4 euro, nu-s un capat de tara... dar nu stiu daca le importa cineva.
PetraTudor spune:
Chatonel, multumesc tare mult pentru raspuns, faza cu vomitatul nu mai merge acum...ca pana am cautat eu pe net si vorbit cu toata lumea la telefon....
Am sa vad daca se gasesc si la noi timbre, am notat
Faza este ca am gasit toate contraindicatiile pe flacoane de pastile cu aloe/suc de aloe care se comercializeaza in farmacii, asadar sucul cumparat din supermarket sper ca nu este atat de periculos... plus ca scrie ca POATE provoca diaree si ca este de EVITAT/Contraindicat si nu INTERZIS Acum ca am tot analizat eu problema, ma risc sa-i dau si Doamne ajuta. Eu nu cred ca este o problema, de ce ar fi mai rau decat ... o bucata de pastrama plina de nitrati si alti conservanti sau carnea injectata cu hormoni pe care o mancam zilnic???
Pup!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!