Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
Astazi avem multi ghiocei de sarbatorit!!!
LA MULTI ANI Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia, Ana Miruna, Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si voiosi!!!!
Sper ca n-am uitat pe nimeni
Olga, mamica lui David iepurasul
danonique spune:
CHATONELIZIA
Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert
danonique spune:
TEODOR CONSTANTIN,FABIAN,IAN ALEXANDRU,IULIA ALEXANDRA,ALEXANDRU RAUL,EVA,TEODORA,MONICA,TUDOR
Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert
aris26 spune:
neatza
ce fac fetele?
eu am avut ocazia unica aseara sa dorm 8 ore legate dar am ratat-o ca o mare FRAIERA. a adormit puiul meu pe la 12 noaptea si a doooormit pana la 8 dimineata. dar eu am stat cu cohii pe pereti pana la 2.cand m-a vazut sotzul ca la 2 cobor scarile...ma intreaba speriat: ce nu doarme? eu cu ochii carpiti:el doarme busteam,EU NU DORM. mi-a spsu mie o prietna ca atunci cand se invata ei in sfarshit sa doarma ca oameni te dezveti tu
chatonel - f buna ideea cu activitatile pe lumina dar daca al meu nu e pe acasa ziua ce sa fac?vine la 6-7 exact cand incepe concertul. in primul rand trebuie sa imi revin eu cu oboseala.am discutat cu el si mi-a spus ca lui efectiv nu ii vine cand stie cat de obosita sunt si cat ma soicita bb zilnic.ar fi ca si cum ar face ceva in detrimentul copilului pt ca el stie ca cel mic are nevoie de toata energia mea. deocamdata nu e bai,mai ales ca am aplicat metoda inducerii naturale din saptamna 37 de sarcina la greu. oricum am avut lohii pana in saptana 6 dupa nashtere si la nici 10 zile a venit "mosh craciun" asa ca...nici pretentii nu am. compensam la greu cu giugiuleli si o altfel de intimitate.nu toti barbatii o iau razna fara....depinde de motivatia pauzei si capacitate de a compensa.fiecare isi cunoaste mai bine relatia si patenerul.
referitor la pufaiala....nu vreau sa fiu eu ispita,dar dak simti nevoia eu stiu cum e,si nu e ushor deloc.
olga - eu am luat crema de protectie de la avene. nu stiu ce sa zic de nivea,probabil isi face treaba dar eu nu o consider o marca prea grozava.
25 martie 2009
aris26 spune:
danonique - pai cum sa nu ne aducem aminte.poate suntem noi cu un neuron si ala gravid dar de uitat nu uitam pe cineva atat de ushor. bine ai revenit
25 martie 2009
aris26 spune:
galushca - nu stiu daca am apucat sa iti multumes.dar m-ai salvat cu baia. am aplicat sfaturile tale si acum e o adevarata placere
cat despre vaseo....hmmm...nu te ambala inca. poate sunt doar vorbe. lasa sa mai treaca timpul si in cativa ani o sa planga el ca mai vrea un bb mic. zi si tu ca el deocamdata.
25 martie 2009
chatonel spune:
multumim dragelor
aris, cred ca activitatile pe timp de seara cer energie in plus... de-asta si ziceam pe timp de zi; dar... mie nu mi-e de partener cit de voi, dac-ati sti cit scad tensiunile dupa o activitate sportiva adica stiti voi, da ati uitat
in legatura cu krstia aia rusinoasa pisicogri si aris, ma gindeam sa fac dus dupa ce trag una, da io dusu il fac de dimi si tigara la cafea n-am mai practicat de vreo 5 ani, nu e preferata mea... insa una seara, ce buna ar fi, deh, seara nu e loc de dus
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
florinela79 spune:
Ma bucur ca pot sa intru si eu un minut, sa va salut si sa va urez de bine voua si bebelasilor mici.
Noi am facut vacinurile, am trecut cu bine, preventiv am luat niste eferalgan, dar nu a facut febra si nici locul nu s-a intarit.
Luptam in continuare cu luatul in greutate si speram sa recuperam .....acum dupa ce suge ce ramane in san mulg si ii dau cu lingurita .
Miorlaie si ma vrea numai pe mine, sunt cea mai buna jucarie.
Diana nu te panica si al meu e la fel, ii spun sa stea cu el, si sta pe pat langa el cu telecomanda in mana si ochii in televizor...el asteapta sa creasca sa se dea cu trotineta, bicicleta si masinute cu telecomanda...pana atunci nervi tari. Ma ajuta cu du adus apa, luat cadita, un lighean de rufe dus pe balcon, nu sa le intinda...., mai sterilizeaza, am plans m-am enervat, ca macar mancare sa incalzeasxca pt noi...nimic....am amenitat cu divortul...ba chiar a dormit jumatate de noapte in masina, niciun efect...asa ca m-am consolat.
Sexxx, alta treaba, aveam emotii ca si oli, parca eram virgina , nici aici nu e perfect, daca dau sutienul jos...curge lapte siroaie, iar bebe e radar....intr-o nopte pe la 1 si noi sa incercam..s-a trezit si da-i foiala pana la 3, ca m-am saturat...si mi s-a luat....deci cu el in camera nu se poate decat daca e treaza si se uita la carusel...adica cateva minute...ce preludii....si alte cele .
Vai viata mea, a noastra.
Cu caldura ne descurcam cumplit, nu e voie are conditionat nici in casa nici in masina...asa a spus dr.
Dar daca intram in magazin cu el ce sa fac?
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Galushca Gigelico tata, pai fara lubrifiant? La ce tocim aici tastatura ca mai intai se merge la farmacie? Noi cumparam cam 1 tub pe saptamana Asa ca fa-ti provizii. Si noi am incercat o data fara lubrifiant dupa primul bebe si mare noroc a avut tati ca l-a mai putut face pe al doilea. Ajutor! ma ameninta ca nu vrea bebe nr 3 si ca doreste vasectomie. Ma gandeam sa-l imbarlig pe doctor sa-i zica ca i-a facut. Ce ma sfatuiti? |
Galushca azi cumpara tati lubrifiant si apoi... imi fac si eu curaj si reluam odiseea de .
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus si tie. Mie nu-mi sint buni NICI O pereche de pantaloni din perioada "de dinainte"; aseara "m-am probat" si facui si eu o criza de mama, mama De slabit, am slabit pentru ca, pur si simplu, nu am mincat; in plus, eu m-am ingrasat 35 de kg si stii ca se spune ca grasele slabesc mai usor Ultimele 10 kg cred ca o sa le dau jos ff greu. De 2 saptamini fac masaj, sper sa-mi si foloseasca; succes si tie! Gina mami de bebe titi Ian Alexandru Poze Bebe Ian camera bebe |
Eu trebuie sa cam mananc pt laptic bine, nu rup masa-n doua dar nici nu fac greva foamei dar de cand trecem la diversificare mai reduc si eu papica nu de alta dar nu ma apuc sa-mi schimb toata garderoba
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari