Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

fetelor, voi ati mers personal la locul de munca pentru sa completa adeverinta?
dosarul se depune personal, dar si la adeverinta sa ma car cu asta mic pe caldura asta in masina pana pe Calea Victoriei e cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

DYANNA mai bine asa cum e al tau sotz decat ca la mine - sa dea indicatii nonstop, de parca ar mai fi crescut 15 plozi pana acum. Si indicatiile sunt ceva de genul "ia nu-l mai chinui atata cu sanul, da-i biberonul mai repede ca baiatului i-e foame".

Maine avem si noi botezul. Sper sa iasa bine ca mi-au iesit pe nas pregatirile. Am 44 de oameni, mai mult decat vroiam, si reclamatii de la neamuri de spita a 14-a ca nu le-am chemat.

Am o stare de-mi vine sa ma ascund intr-un colt, sa ma fac mica-mica, sa nu ma gaseasca nimeni.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

danonique - pai cum sa nu ne aducem aminte.poate suntem noi cu un neuron si ala gravid dar de uitat nu uitam pe cineva atat de ushor. bine ai revenit

25 martie 2009

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

fetelor, voi ati mers personal la locul de munca pentru sa completa adeverinta?
dosarul se depune personal, dar si la adeverinta sa ma car cu asta mic pe caldura asta in masina pana pe Calea Victoriei e cumplit.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Nu, s-a dus sotzul. Poate gasesti vreun coleg amabil sa ti-o aduca.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

NOVUSGIGELICA

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tufete!

Bebe Ian are azi 2 luni. E baiat mare Acum ascultam muzica (el in patut, eu in balansoar) ca nu vrem sa facem nani, nani si afara e urit si nu putem iesi. "Cheful" miine il facem

Multa fericire mamicilor Chatonel, Doranna, Carla si Claudela ai caror bebei implinesc si ei 2 luni iar puiutilor le uram LA MULTI ANI!

PS. De cind il am pe Ian, am realizat ca ziua de nastere e o sarbatoare a mamicilor, in primul rind, de aceea am ales sa le felicit pe ele in primul rind.

PPS. Tot de cind il am pe Ian, o inteleg mai bine pe...mama mea!

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Salutare la fete!

Oli, , am zis de un tub in ideea ca punem mult. In rest, na, cand se poate, logistica ne depaseste uneori.

Aris, imi pare bine ca e ok baita. Pupam Alexutul drag!

Monnvas, pune-i documentatia in brate de urgenta domnului si spune-i ca biberonul l-a mancat pisica. Si al meu e din specia "Plange copilu, o lasi sa moara de foame", dar cu partea ca alaptatul e mai bun l-am indoctrinat, incet si sigur

Acu una mai putin hazlie: am facut candida la san. Doare crancen cand ma ating de tricou. Evident, si cand papa piticuta. Bebita a facut la fundulet, ca asa merg, pereche. Putea sa faca si in gurita, noroc ca n-a facut ca ma impuscam daca nici nu putea manca. Noroc ca am racait acum vreo doua nopti pe net si am gasit ce era, complet din intamplare. Credeam ca m-a ros ea mai tare. Nu ma durea atat de tare cat sa merg la doctor, ma si miram cat sunt de sensibila dupa doi ani jumate de alaptat. Oricum daca nu-mi iese un matz prin geaca nu merg la doctor. Asadar, daca sunteti ca mine: daca vi se pare ca sfarcul e usor alb cand e uscat si simtiti intepaturi cand bebele nu suge, mai ales daca faceti usor candidoza vaginala, sa stiti ca se poate face candidoza si la san.

Am gasit un blog fain, atasatlasanulmamei, la blogspot. E mai pe partea asta pro-alaptare prelungita, anti- medicamente prea multe etc. Bun de studiat. Zice si de candida la san. Cred ca ar trebui sa ma duc la doctor totusi... Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Danonique, sigur ca nu te-am uitat Cum l-au primit copilasii tai mai mari cu bebe 3?

Chatonel, multumim pentru urari

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Chatonel, Doranna, Carla, Claudela, Ina, hai sa ne uitam in oglinda si sa ne felicitam ce bebelusi grozavi am fost in stare sa facem! Sa ne traiasca, sa creasca mari si voinici, frumosi si destepti! Ca tot e sarbatoare, adica mi-a facut Keutu 2 luni, am apucat si eu sa ma vopsesc pe cap, sau cel putin am incercat, ca-s inca cu vopseaua pe scafarlie.
Buuun, stati ca eu n-am incheiat subiectul cu suzeta. Sa va zic impresiile: bebe trage din ea cu mult sarg, poate-poate o iesi ceva de acolo. Noaptea n-a vrut-o, azi vaz ca tot suge la ea, e periciol de supradozaj? Sasha, cum sa ma supar, chiar imi prinde bine sa-mi ziceti ce de beneficii aduce suzeta, ca nu ma mai simt asa vinovata ca-i dau copilului sa roada cauciucuri.
Aaaa, ieri dupa ce a molfait la ea de zor, n-a mai fost in stare sa suga tot laptele din biberon, ca obosise. Dar ce gasesc eu fain, e ca nu mai regurgiteaza. Chiar vreau sa intreb fetele ale caror bebei regurgiteaza, voi folositi suzeta? Mie mi sa parut mare minune ca bebe a vrut sa stea in pat cu mine, ne-am giugiulit, a mers pe bicicleta, vorba sotului (dat din picioare adica) si n-a regurgitat deloc. Deci vad avantaje. Fug sa-mi dau maglavasul jos din cap.

8 saptamani si 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

kea,LA MULTI ANI !! Voi de ce nu sinteti pe listuta?

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput