Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multumesc din suflet de atentie! Si de pupicii incurajatori
Vorbind cu alte mamici de ingeri, am inteles ca e normal ce simt. dar drumul fiecare trebuie sa-l parcurga pt ea.
Ce apreciez la familia mea este ca am ramas uniti, poate suntem si mai uniti ca inainte. Dar ne influentam reciproc starile. Cand il vad pe el deprimat, imi dau seama ca-i serioasa, si ca-i normal sa ma las si eu deprimata. Iar pt el, zambetul meu a fost mereu un impuls. Nu vedeti ca fi-sa ii seamana si nu zambeste?
Tocmai iesisem de la dush si i-am auzit pe vecinii de sub noi certandu-se. Si ma gandeam ca eu am o familie tare linistita si echilibrata. Fara iesiri din astea. Ma gandeam ca mama m-a invatat prin exemplul ei ca familie e familie in orice vreme, si ca trece impreuna peste orice, si ramane impreuna. Dar ca probabil in viata totul are un pret si nimic nu poate fi pe deplin roz.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor: sinteti o familie unita, va iubiti nespus de mult, ati trecut prin atitea incercari si ati reusit sa va ridicati NU e dat oricui sa reuseasca asa ceva!
Fi mindra de luana, de alex, de clau... fi mindra de alma care e mereu linga voi, spiritual. Ea e in inimile voastre, in gindul vostru, e mereu prezenta. Nu o mai cauta la cimitir, nu acolo vei gasi raspuns la intrebarile tale... uita-te in inima ta, in profunzime ... si ai sa afli tot ce doresti. Raspunsurile le ai, numai codurile pt a le intelege trebuie sa le potrivesti.
Stiu ca este greu sa alini pe cineva cu vorbe, dar vorbind poate vei scoate din amorteala sufletul.
Mergi la piata, ia un brat de flori proaspete si ajunsa casa intinde-te in ele, alinta-te, miroase seva tulpinilor strivite si imbata-te cu aroma florilor. Viata merge mereu inainte, nu o lasa sa treaca pe linga tine!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

UUUpssssssss iar am scris cu nov.dec.......scuze!!!

Chatonel promit sa dau de baut pana la minim 38

15+

Mariana

bebe

ok, atunci ma abonez la o br rece, ursus va rog :)
n-ai aflat inca sexul sau nu vrei sa-l stii?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
sa te vad cand o sa fie vremea de casapit paienjenisul daca te mai distrezi. esti o scumpica, imi pare tare bine ca stai cu noi pe aici

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Dyana, pai de aia sta la povesti de-astea picante, sa ia reteta
Simina, no offence, tu stii ca te iubesc.

_

am mai zis eu ca tac si bag la cap, ee acu rad si bag la cap

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

OFFFffffffff fetelor, la mine nu se mai termina problemele cu sanii... , dupa cate am patimit pana acum cu sarcina, alaptatul mi se pare de departe cea mai grea parte... Dupa ce am facut mastitia acum 10 zile si am indurat punctia, durerile cumplite cauzate de ranile pe care mi le-au facut asistntele, acum in 2 zile mi s-au blocat canalele de 3 ori... Este cumplit, sunt niste dureri ingrozitoare cand sanul este angaorjat la maxim si trebuie muls si masat. Nu am dormit deloc de 3 zile, tot ce am facut este muls, comprese rece si masaj al partii intarite, pentru ca daca se intareste Inuta nu are putere sa mai traga. Noroc ca mama mea s-a specializat si ma mulge ea, ca daca mai ajungeam pe mana asistentelar cred ca renuntam la alaptat.
Cica oricat as goli sanul din cauza ca produc ff mult si laptele este foarte gras apar aceste blocaje. Asa ca distractia s-ar putea sa continue. De acum trebuie sa stau cu ochii ca pe butelie pe sani Sper ca o sa reusesc sa rezist pana la 6 luni ca daca mai patesc asa cred ca oricat de tare m-ar durea sufletul si oricat de mult lapte as produce o sa renunt. Este prea traumatizant si dureros.

Am ajus sa empatizez cu saracutele vacute, care sunt mulse in fiecare zi

Si in afara de durerile prin care am trecut, Ina a fost tare agitata nu a dormit o noapte si o zi, a matait continuu probabil din cauza vaccinului de miercuri.

Mi-e asa dor de voi...

La multi ani pentru toti sarbatoritii de zilele astea

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

SI EU AM RAMAS SPERIATA DE MASTITA MAI RAU CA DE NASTERE, DUPA NOPTILE CU FEBRA , FRISOANE SI APROPE DELIR.
Golesc intotdeauna bine bine sanul dupa supt..si am ce goli, mie mi-a zis pediatra ca ar fi bine sa golesc inainte sa-i dau sa suga...ca primul lapte e mai apacios si nu-i asa hranitor...eu de la tratamentul cu mastita am avut probleme cu micutul....apropo micuta ta cate kg are?...al meu a avut pe 18 mai la vaccin 4,460kg

Aceiasi cumplita si traumatizanta experienta o am si eu legata de alaptat, nicio secunda nu m-am gandit ca e asa greu, mai ales ca bebe a putut apuca mamelonul la aproape 2 luni, ce chin cu muls, incalzit, sterilizat...si toate cele.
Speram sa fie copii sanatosi si sa treaca toate cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

UUUpssssssss iar am scris cu nov.dec.......scuze!!!

Chatonel promit sa dau de baut pana la minim 38

15+

Mariana

bebe

ok, atunci ma abonez la o br rece, ursus va rog :)
n-ai aflat inca sexul sau nu vrei sa-l stii?

Toulouse, la ville rose

La eco de 12spt (defapt 13) nu a vrut sa ne arate nimk...a stat cu cracii lipiti
O sa aflam la 18 sapt. A zis ca facem triplu test.....si fetele de la nov.dec nu prea fac asa ceva.....

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Sunt o mica printesa in blugi.

_

super domnisoara !!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Noapte buna fetelor si bebeilor

Am pus si poze noi la album pt cine vrea sa ne vada falcile care ne atarna

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Copila asta ma sperie. Azi noapte a dormit de la 12-9, din cate imi amintesc fara sa manance (eram rupta de oboseala si am adormit cu tzitzi afara - poate sa servit singura) si azi a dormit toata ziua, numai cu pauze de papa, in cazul in care ea intre reprizele de somn sta treaza cam 2 ore. Oare sa fie ceva ?

Da, este. Se numeste noroc = bafta = bulan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Incerc sa raspund pe rind....

1. Am uitat deja despre ce era vorba
2. Multumesc pentru felicitari
3. Eu am dus-o imbracata la biserica intr-o salopetica de bumbac normala, iar una dintre nase a imbracat-o cu un body cu mineca scurta, o bluzita cu mineca lunga si pantalonasi cu talpite. Albe, bluzita gen kimono, cu niste...floricele fff mici si finute brodate la mineci si la poale. Am refuzat clar ideea de rochite lucioase cu volanase etc. Dar ma rog, asta a fost fixatia mea, nu zic ca asa e cel mai bine...
4. Capsuni am mincat si eu dar cite putin, citeva doar. Ilinca nu a avut nimic, dar nici nu m-as risca parca sa maninc cu kilele, ca atunci cind eram mica faceam urticarie de la ele, si mi-e sa nu fi mostenit si Ilinca ceva alergie.
5. Stiu ca cele mai multe botezuri sint deja planificate, dar daca mai foloseste cuiva un sfat...la noi a fost CRIMA botezul si cumatria in aceeasi zi. Mai ales ca la cumatrie am incercat sa o duc imbracata in hainele cu care a imbracat-o nasa, si miroseau strain (si a mir), a urlat ingrozitor pina am schimbat-o in hainutele ei. Plus ca ...faza: pina la scufundarea in cristelnita, nasele au tinut-o in brate in pozitia pt rigiit, dupa au tinut-o pe burtica. Acum fata urla ca din gura de sarpe cind o tin ca pt rigiit...sta numai pe burtica. Pe cuvintul meu ca a traumatizat-o botezul asta...Mi-e o mila de ea de nu se poate. E fff obositor pt ea, cum adormea cum trebuia sa o trezesc...daca ar fi sa o iau de la capat (si sa ma mai convinga cineva sa o botez...) as programa oricum botezul si cumatria in zile diferite...

Mos Craciun s-a razgindit...asa ca nu am primit cadou decit de la nase, in rest a fost ca la nunta... Nu ma pling, dar...nu a mai venit Mos Craciun

Pt ca a mea e alaptat exclusiv si pt ca nu ii place biberonul si ceaiul/apa (daca ajunge la ele, ca de obicei nu e curioasa sa vada ce e in biberon), am adoptat metoda alaptarii...cind cere. Colici tot atita face ca si atunci cind incercam sa las sa treaca ceva timp intre alaptari, singura chestie nasoala e ca e mult mai solicitant, nu mai am nici o fereastra in care sa stiu ca nu am griji, uneori cere la jumatate de ora, alteori la 2 ore...plus ca cu statul asta numai in brate ziua transpira tare, se mai incalzeste si de la noi...

Mi-am adus aminte ce era la 1. Am fost la biserica, dar...una dintre cele 2 perechi de nasi a intirziat, parintele nu a vrut sa mai astepte 5 minute si a inceput slujba, pe socri i-a adus cu masina o ruda venita de la Galati si au reusit sa se rataceasca si au intirziat, sotul statea afara si dadea indicatii prin telefon, eu plingeam de draci ca el nu apuca sa asiste, ba intram ba ieseam din biserica... Scufundatul in cristelnita nu l-am vazut live pt ca nici nu am indraznit sa ma uit de frica sa nu reactionez urit ...si nici nu am fost la molifta de 40 de zile, asa ca am stat mai la intrarea in biserica.

Nici cumatria nu a iesit grozav, lumea a venit pe la 5.30, eu la 7.30 am plecat cu Ilinca acasa sa o alaptez si sa o culc, m-am intors pe la 21, cu inima in git ca nu adormea...nu a dansat nimeni, cine ma asteptam sa faca atmosfera erau obositi ca se intorsesera azi dimineata de la pojorita... ma rog... a trecut, am facut-o si pe asta.

Mai citesc si poate revin

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Citat:
citat din mesajul lui shasa

DANONIQUE bine ai revenit!Am intrat si am vazut poze cu Darius. Ai trei copii frumosi. Sa va traiasca si sa fie sanatosi. Chiar ma intrebam de tine....cu siguranta eu imi amintesc de tine fiindca esti cam in aceeasi "oala" cu mine

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

SHASA .Si eu ma gandesc des la voi.Nu e usor cu 3 muschetari dar e frumos.Desi ma bucur de fiecare zi parca abia astept sa mai creasca putin.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze

Ai maaaareeee dreptate! Sa sti ca si eu ma bucur de fiecare zi dar la fel de mult abia astept si eu sa ii vad ceva mai rasariti....mai ales pe cel mijlociu si pe praslea
Te pup

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput