Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)
Raspunsuri - Pagina 17
nov.dec2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Sunt o mica printesa in blugi. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
SA eu o printesa frumoasa foc!!!
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Io sunt cu Pitonul in brate...si doarme ca un purcel. Daca era treaz, sigur ar fi fost de micutza printesa, Luana. Ce blugi de fetitza are!!! Pink is my favorite colour Are si Pitonul blugi(Sunt un smecherutz ), dar nu asa faini ca cei ai Luanei Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 http://picasaweb.google.ro/luciapirlog |
Lucia, blugi de fitze, nu doar de fetitza.
Victor mare smecheras, si ce mutrite face, tot timpul zambesc la pozele lui.
Nu m-am suparat, de ce sa ma supar?
Ana-Maria, multumesc!
Adee, e posibil sa fi trecut printr-un puseu, si acum intra in normal...pana la urmatorul
Noi suntem cred la puseul de 4 luni, ca ma dispera cu papatul, nu sta mult la san dar cere toata ziua. Cred ca de aia a si luat asa mult in greutate, ca ma gandeam daca nu a cantarit-o bine? E cam mult in ultima saptamana. Vaaai, sa nu se creada ca ma plang.
A recuperat foarte bine, dar tot in urma suntem.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
dyana27 spune:
daca ma mai speriati mult chiar ca nu ma mai prinde barbati'miu'; pai abia imi facusem curaj acu' 3 seri da' el saracu nu a stiut ca am curaj si m-a lasat singurica sa adorm linistita, si nici eu nu am cerut- ca doar nu eram nebuna (abia ma impcasem cu ideea ca asta e, daca ma alearga o sa ma impiedic); si acuma veniti voi cu povestile horror de nu-mi vine nici sa ma mai gandesc la asa ceva; vai de mine, daca-mi zicea cineva acum vreo 5 ani ca ajung asa.... il trimiteam la plimbare urgent si rapid. din pacate nu am nici o "compatibilitate" perfecta cu sotul la capitolul asta (cum aveam cu "fostul" prieten). probabil de aia nici nu cer asa mult, dar sper sa nu ajung chiar sa refuz complet, ca ma urc pe pereti. dar asta e alta problema, lasa ca o rezolvam noi si pe asta... SPER!!!!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
simina_kin spune:
UUUpssssssss iar am scris cu nov.dec.......scuze!!!
Chatonel promit sa dau de baut pana la minim 38
15+
Mariana
bebe
simina_kin spune:
citat din mesajul lui dyana27 daca ma mai speriati mult chiar ca nu ma mai prinde barbati'miu'; pai abia imi facusem curaj acu' 3 seri da' el saracu nu a stiut ca am curaj si m-a lasat singurica sa adorm linistita, si nici eu nu am cerut- ca doar nu eram nebuna (abia ma impcasem cu ideea ca asta e, daca ma alearga o sa ma impiedic); si acuma veniti voi cu povestile horror de nu-mi vine nici sa ma mai gandesc la asa ceva; vai de mine, daca-mi zicea cineva acum vreo 5 ani ca ajung asa.... il trimiteam la plimbare urgent si rapid. din pacate nu am nici o "compatibilitate" perfecta cu sotul la capitolul asta (cum aveam cu "fostul" prieten). probabil de aia nici nu cer asa mult, dar sper sa nu ajung chiar sa refuz complet, ca ma urc pe pereti. dar asta e alta problema, lasa ca o rezolvam noi si pe asta... SPER!!!!!! diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
doamneee ce-mi mai plac discutiile astea....
15+
Mariana
bebe
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui chatonel offf, ayla, tare greu cred ca iti este. Medicamentele nu sint sigura ca ajuta mai mult decit pe moment, sau atita timp cit le inghiti si pot provoca dependenta, ceea ce nu e bine, iar. Sigur ca etapele doliului trebuie sa le treci una dupa alta... dar cit mai senin posibil pentru ca tu si familia ta sa nu iesiti zdrobiti din aceasta incercare Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
Multumesc din suflet de atentie! Si de pupicii incurajatori
Vorbind cu alte mamici de ingeri, am inteles ca e normal ce simt. dar drumul fiecare trebuie sa-l parcurga pt ea.
Ce apreciez la familia mea este ca am ramas uniti, poate suntem si mai uniti ca inainte. Dar ne influentam reciproc starile. Cand il vad pe el deprimat, imi dau seama ca-i serioasa, si ca-i normal sa ma las si eu deprimata. Iar pt el, zambetul meu a fost mereu un impuls. Nu vedeti ca fi-sa ii seamana si nu zambeste?
Tocmai iesisem de la dush si i-am auzit pe vecinii de sub noi certandu-se. Si ma gandeam ca eu am o familie tare linistita si echilibrata. Fara iesiri din astea. Ma gandeam ca mama m-a invatat prin exemplul ei ca familie e familie in orice vreme, si ca trece impreuna peste orice, si ramane impreuna. Dar ca probabil in viata totul are un pret si nimic nu poate fi pe deplin roz.
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui dyana27 daca ma mai speriati mult chiar ca nu ma mai prinde barbati'miu'; pai abia imi facusem curaj acu' 3 seri da' el saracu nu a stiut ca am curaj si m-a lasat singurica sa adorm linistita, si nici eu nu am cerut- ca doar nu eram nebuna (abia ma impcasem cu ideea ca asta e, daca ma alearga o sa ma impiedic); si acuma veniti voi cu povestile horror de nu-mi vine nici sa ma mai gandesc la asa ceva; vai de mine, daca-mi zicea cineva acum vreo 5 ani ca ajung asa.... il trimiteam la plimbare urgent si rapid. din pacate nu am nici o "compatibilitate" perfecta cu sotul la capitolul asta (cum aveam cu "fostul" prieten). probabil de aia nici nu cer asa mult, dar sper sa nu ajung chiar sa refuz complet, ca ma urc pe pereti. dar asta e alta problema, lasa ca o rezolvam noi si pe asta... SPER!!!!!! diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Dar tu de ce citesti numai parerile horror?
Eu am nascut natural, pe acolo si la nici 4 saptamani am facut prima data si nu m-am urcat pe pereti. Si in sarcina am avut voie pana la 19 sapt cand era chiar cate-o incercare nereusita ca ma lua cu contractii si... treceam la alta metoda.
Eu am zis ca nu a fost foc de artificii, dar a fost ok. Nici nu am asteptat sa fie, nici cat de bine a fost nu ma asteptam, dar imi doream foarte mult sa ma simt iar aproapiata de el, a fost altceva decat o nevoie fizica. Si eram tare speriata (ca radea Chatonel data trecuta) ca v-a fi dezamagit de... noile dimensiuni. Ei bine, nu a fost dezamagit.
Simina, ce detalii mai vrei? Eu nu ma rusinez. Ar trebui? Mersi de pupicei
_
dyana27 spune:
citat din mesajul lui simina_kin doamneee ce-mi mai plac discutiile astea.... 15+ |
a daaaaaaaaaaaaaaa!!!!! te distrezi, aii????? pai lasa ca te pazesc eu pe tine dupa ce nasti sa te vad cand o sa fie vremea de casapit paienjenisul daca te mai distrezi. esti o scumpica, imi pare tare bine ca stai cu noi pe aici
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui dyana27 sa te vad cand o sa fie vremea de casapit paienjenisul daca te mai distrezi. esti o scumpica, imi pare tare bine ca stai cu noi pe aici diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Dyana, pai de aia sta la povesti de-astea picante, sa ia reteta
Simina, no offence, tu stii ca te iubesc.
_
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Dyana, pai de aia sta la povesti de-astea picante, sa ia reteta Simina, no offence, tu stii ca te iubesc. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Si io o s-o pandesc...ca deh, tre sa bag morcovul meu si pentru ea...cand va naste Mazarica
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog