Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Senzatia e ca ... jucaria sotului e mai lunga...si ca prea vrea sa intre pana in uter cu ea. Durerea era...in interior.

Poate in lipsa de activitare s-or fi lungit.
Felicitari lui Gabi pt reusita de aseara!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sunt o mica printesa in blugi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

doranna multumim de urari

gigecila merci de sfaturi. sper sa imi fac curaj sa merg la dr saptamana asta si sa ne apucam de treaba La ceva actiuni am trecut noi...dar fara introduceri de chestii mari in gauri care sau facut mici

Copila asta ma sperie. Azi noapte a dormit de la 12-9, din cate imi amintesc fara sa manance (eram rupta de oboseala si am adormit cu tzitzi afara - poate sa servit singura) si azi a dormit toata ziua, numai cu pauze de papa, in cazul in care ea intre reprizele de somn sta treaza cam 2 ore. Oare sa fie ceva ?

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Sunt o mica printesa in blugi._Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, AlmaEvery day brings new blessings.
Superba printesa! Iar blugii...dementiali!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Lucia, da-i apa plata. Daca iti e sete vrei ceai sau apa? Apa plata Dorna sau apa pt bebelusi. Sau orice apa plata, nefiarta, sau apa de robinet fiarta si racita, data in cateva ore.
Chatonel, multumesc de sfat. Dar merg la psiholog de mult timp. nici psihologul nu are solutii si nici nu exista un panaceu. Ar fi mai usor daca nu as alapta si as lua tratament. Dar ma indoiesc sa faca minuni medicamentele, doar m-ar tine in stare de amorteala pana trece timpul. Am primit medicamente atunci, si regret. Nu eram eu, nu-mi amintesc prea multe din acea zi, si apoi efectul a trecut. Etapele durerii de doliu tot nu le pot sari, doar o lungesc in incercarea sa fiu cat mai mult langa Luana. Deci sunt intr-o etapa normala, dar care trebuia sa fie mai demult.

Pisigri, felicitari pt crestinizarea Ilincai!

_

Mami, te-ai suparat pe mine?

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

GIGELICA, eu alaptez deci nu ii dau nimic altceva, din pacate nu te pot ajuta dar iti dau un mareee de tot ca esti tare haioasa cu postarile tale !!!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

inapoi...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

Sunt o mica printesa in blugi.

_

Io sunt cu Pitonul in brate...si doarme ca un purcel.

Daca era treaz, sigur ar fi fost de micutza printesa, Luana. Ce blugi de fetitza are!!! Pink is my favorite colour

Are si Pitonul blugi(Sunt un smecherutz ), dar nu asa faini ca cei ai Luanei

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Senzatia e ca ... jucaria sotului e mai lunga...si ca prea vrea sa intre pana in uter cu ea. Durerea era...in interior.

Poate in lipsa de activitare s-or fi lungit.
Felicitari lui Gabi pt reusita de aseara!

_

I s-o fi lungit precum urechile...de la atata asteptare.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Azi avem si noi 2 luni, dar inca nu am scapat de paienjenis Am incercat de vreo 2-3 ori dar ma durea prea tare. Ar fi cazul sa facem si noi ceva, ca deja sotu sparge nuci... de cate ori ma vede mai dezbracata. Promit sa fac si eu ceva, imediat ce mergem sa luam o tona de lubrifiant

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

draga mea, baga tona de lubrifiant...si va fi cat de cat ok. Cel putin a doua oara...si apoi sepr sa fie "ca pe vremuri", ca tare bine mai era.
La controlul de 6 sapt dr mi-a dat ok-ul pentru , dar m-a avertizat: "D-an Pirlog, vedeti ca nu va fi asa interesant primele dati. O sa aveti impresia ca organele genitale nu mai sunt la locul lor". Sincer, nu am inteles ce vrea sa spuna decat...cand am incercat reluarea activitatii ...dupa o pauza de aproape 1 an (in iunie faceam fix 1 an).
Aseara am incercat conform sfatului fetelor ...cu o tona de lubrifian...
Si...a fost aproape bine...Am incredere ca data viitoare va fi si mai ok.
Curaj!!!

P.S. E ok Simina?! Ti-au placut picanteriile???

30 martie 2009

EEEEE asa mai merge!!!! Da , mi-au placut!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

offf, ayla, tare greu cred ca iti este. Medicamentele nu sint sigura ca ajuta mai mult decit pe moment, sau atita timp cit le inghiti si pot provoca dependenta, ceea ce nu e bine, iar. Sigur ca etapele doliului trebuie sa le treci una dupa alta... dar cit mai senin posibil pentru ca tu si familia ta sa nu iesiti zdrobiti din aceasta incercare

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput