Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
simina, felicitari si sa ne dai de beut si la 40
ayla, mergi sa vezi un psi ca nu e de joaca, te scufunzi pe zi ce trece mai adinc si noi nu avem competentele necesare pentru a te ajuta, din pacate
pisicogri, ba bine ai facut ca ai raspuns la intrebarile de gen "ce-ti trebuie, de ce ai nevoie" si sper ca si cei care ti le-au pus nu au facut-o degeaba. Un BB cere enorm de multe resurse si e foarte bine cind mai primesti cite ceva, plus ca se poate sa ai surprize f placute, cadouri facute de catre parinti care au studiat deja piata si stiu ce e bun...
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee Azi avem si noi 2 luni, dar inca nu am scapat de paienjenis Am incercat de vreo 2-3 ori dar ma durea prea tare. Ar fi cazul sa facem si noi ceva, ca deja sotu sparge nuci... de cate ori ma vede mai dezbracata. Promit sa fac si eu ceva, imediat ce mergem sa luam o tona de lubrifiant purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
draga mea, baga tona de lubrifiant...si va fi cat de cat ok. Cel putin a doua oara...si apoi sepr sa fie "ca pe vremuri", ca tare bine mai era.
La controlul de 6 sapt dr mi-a dat ok-ul pentru , dar m-a avertizat: "D-an Pirlog, vedeti ca nu va fi asa interesant primele dati. O sa aveti impresia ca organele genitale nu mai sunt la locul lor". Sincer, nu am inteles ce vrea sa spuna decat...cand am incercat reluarea activitatii ...dupa o pauza de aproape 1 an (in iunie faceam fix 1 an).
Senzatia e ca ... jucaria sotului e mai lunga...si ca prea vrea sa intre pana in uter cu ea. Durerea era...in interior.
Aseara am incercat conform sfatului fetelor ...cu o tona de lubrifian...
Si...a fost aproape bine...Am incredere ca data viitoare va fi si mai ok.
Curaj!!!
P.S. E ok Simina?! Ti-au placut picanteriile???
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Adee a, si inca nu am fost nici la dr la control ca mi frica ca o sa ma doara si iar il injur. Oricum mi rusine de el ca in timpul nasterii am strigat si m-am certat cu el purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
Ah, am mai zis asta: pe mine m-a durut de moarte!!!
Inarmeaza-te cu mult curaj, din nou...
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui pisigri Am terminat partea cu " balaceala" ... cred ca daca stateam toata slujba in biserica intrerupeam botezul pe la jumate. Si cind am vazut pe caseta cum mi-a bagat-o in apa cu capul inainte, a recunoscut toata lumea ca daca vedeam " live" faza, il luam la bataie pe preot. Am eu niste opinii pe tema asta a botezului...dar ma abtin de la a le expune aici, ca nu vreau sa supar pe nimeni. Acum doarme micuta, e rupta de oboseala (si eu, ca dupa mai bine de un an am stat pe tocuri...). Ne pregatim pt episodul 2. As mai avea de spus diverse (desi am citit din 2 n 2 ce ati mai scris intre timp) da-s nauca acum. Va pup pe toate, si mai ales pe Simina, ca am impresia ca desi m-am bucurat TARE cind am citit de Mazarica, am uitat sa o felicit. Asa ca te pup acuma if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Bravo Pisigri, pentru Botezul Ilincai. Dumnezeu sa o ocroteasca si sa ii daruiasca tot ce e mai bun pe lume!
Eu am emotii pt botezul Pitonului. Caci voi participa...si tare imi e ca o sa ma bat cu cineva...de o sa ma vedeti la stiri.
O sa va mai povestesc despre temerile mele, acum nu are rost ca sa nu stirbesc din importanta evenimentului pentru Pisigri.
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui carmenada OFFFffffffff fetelor, la mine nu se mai termina problemele cu sanii... , dupa cate am patimit pana acum cu sarcina, alaptatul mi se pare de departe cea mai grea parte... Dupa ce am facut mastitia acum 10 zile si am indurat punctia, durerile cumplite cauzate de ranile pe care mi le-au facut asistntele, acum in 2 zile mi s-au blocat canalele de 3 ori... Este cumplit, sunt niste dureri ingrozitoare cand sanul este angaorjat la maxim si trebuie muls si masat. Nu am dormit deloc de 3 zile, tot ce am facut este muls, comprese rece si masaj al partii intarite, pentru ca daca se intareste Inuta nu are putere sa mai traga. Noroc ca mama mea s-a specializat si ma mulge ea, ca daca mai ajungeam pe mana asistentelar cred ca renuntam la alaptat. Cica oricat as goli sanul din cauza ca produc ff mult si laptele este foarte gras apar aceste blocaje. Asa ca distractia s-ar putea sa continue. De acum trebuie sa stau cu ochii ca pe butelie pe sani Sper ca o sa reusesc sa rezist pana la 6 luni ca daca mai patesc asa cred ca oricat de tare m-ar durea sufletul si oricat de mult lapte as produce o sa renunt. Este prea traumatizant si dureros. Am ajus sa empatizez cu saracutele vacute, care sunt mulse in fiecare zi Si in afara de durerile prin care am trecut, Ina a fost tare agitata nu a dormit o noapte si o zi, a matait continuu probabil din cauza vaccinului de miercuri. Mi-e asa dor de voi... La multi ani pentru toti sarbatoritii de zilele astea Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Sa treaca durerile si sa iti fie bine, sa nu mai ai probleme.
Si eu ma gandesc cand si cand la sarmanele vacutze, ce chinuite sunt.La mine Pitonul nu ma mai foloseste decat pe post de suzeta si ma dor sanii...si trebuie sa ma mulg.
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Fetele, ajutor!
Ce sa fac? Pot sa ii dau ceai sau apa sa bea?Ii e sete clar, caci e marait ...si ii pregatesc biberonul...bea putin si apoi gata.
Tembela mea de pediatra nu imi raspunde la telefon pana maine, asa ca vroiam sa stiu cum procedati voi. Le dati puilor ceiutz sau apa???
30 martie 2009
novus spune:
PISIGRI, felicitari pentru botez si iti doresc sa iasa totul cum vrei !!!!
GIGELICA, eu alaptez deci nu ii dau nimic altceva, din pacate nu te pot ajuta dar iti dau un mareee de tot ca esti tare haioasa cu postarile tale !!!!
OLISHKA, distractie placuta !!! pe unde sunteti ??? cum e cu bebe ??? ca tare as pleca si eu pe undeva
Noi suntem bine, dormim afara toata ziua, in rest ''vorbim'' si suntem fff cuminti
Ma duc sa vad poze frumoase !!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
Lucia, da-i apa plata. Daca iti e sete vrei ceai sau apa? Apa plata Dorna sau apa pt bebelusi. Sau orice apa plata, nefiarta, sau apa de robinet fiarta si racita, data in cateva ore.
Chatonel, multumesc de sfat. Dar merg la psiholog de mult timp. nici psihologul nu are solutii si nici nu exista un panaceu. Ar fi mai usor daca nu as alapta si as lua tratament. Dar ma indoiesc sa faca minuni medicamentele, doar m-ar tine in stare de amorteala pana trece timpul. Am primit medicamente atunci, si regret. Nu eram eu, nu-mi amintesc prea multe din acea zi, si apoi efectul a trecut. Etapele durerii de doliu tot nu le pot sari, doar o lungesc in incercarea sa fiu cat mai mult langa Luana. Deci sunt intr-o etapa normala, dar care trebuia sa fie mai demult.
Pisigri, felicitari pt crestinizarea Ilincai!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Lucia, da-i apa plata. Daca iti e sete vrei ceai sau apa? Apa plata Dorna sau apa pt bebelusi. Sau orice apa plata, nefiarta, sau apa de robinet fiarta si racita, data in cateva ore.
Chatonel, multumesc de sfat. Dar merg la psiholog de mult timp. nici psihologul nu are solutii si nici nu exista un panaceu. Ar fi mai usor daca nu as alapta si as lua tratament. Dar ma indoiesc sa faca minuni medicamentele, doar m-ar tine in stare de amorteala pana trece timpul. Am primit medicamente atunci, si regret. Nu eram eu, nu-mi amintesc prea multe din acea zi, si apoi efectul a trecut. Etapele durerii de doliu tot nu le pot sari, doar o lungesc in incercarea sa fiu cat mai mult langa Luana. Deci sunt intr-o etapa normala, dar care trebuia sa fie mai demult.
Pisigri, felicitari pt crestinizarea Ilincai!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Adee spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Olishka, ce iti veni sa mananci capsuni??? Provoaca alegie lui bebe. Nu stii ca Pitonul a avut bubitze pe tot corpul de la un amarat de actimel cu zmeura. Tu ai mancat direct capsuni?!!! Doamne ajuta sa nu se intample nimic! Dar sa fii atenta la el... Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 http://picasaweb.google.ro/luciapirlog |
Eu am mancat capsuni de cateva ori pana acum si bebe nu a avut nimic.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze