Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)
Raspunsuri - Pagina 14
pisigri spune:
Am terminat partea cu " balaceala" ... cred ca daca stateam toata slujba in biserica intrerupeam botezul pe la jumate. Si cind am vazut pe caseta cum mi-a bagat-o in apa cu capul inainte, a recunoscut toata lumea ca daca vedeam " live" faza, il luam la bataie pe preot.
Am eu niste opinii pe tema asta a botezului...dar ma abtin de la a le expune aici, ca nu vreau sa supar pe nimeni.
Acum doarme micuta, e rupta de oboseala (si eu, ca dupa mai bine de un an am stat pe tocuri...). Ne pregatim pt episodul 2.
As mai avea de spus diverse (desi am citit din 2 n 2 ce ati mai scris intre timp) da-s nauca acum. Va pup pe toate, si mai ales pe Simina, ca am impresia ca desi m-am bucurat TARE cind am citit de Mazarica, am uitat sa o felicit. Asa ca te pup acuma
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Am terminat partea cu " balaceala" ... cred ca daca stateam toata slujba in biserica intrerupeam botezul pe la jumate. Si cind am vazut pe caseta cum mi-a bagat-o in apa cu capul inainte, a recunoscut toata lumea ca daca vedeam " live" faza, il luam la bataie pe preot. Am eu niste opinii pe tema asta a botezului...dar ma abtin de la a le expune aici, ca nu vreau sa supar pe nimeni. Acum doarme micuta, e rupta de oboseala (si eu, ca dupa mai bine de un an am stat pe tocuri...). Ne pregatim pt episodul 2. As mai avea de spus diverse (desi am citit din 2 n 2 ce ati mai scris intre timp) da-s nauca acum. Va pup pe toate, si mai ales pe Simina, ca am impresia ca desi m-am bucurat TARE cind am citit de Mazarica, am uitat sa o felicit. Asa ca te pup acuma if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
mutumesc mult!!!
Sa inteleg ca asta-i transmisiune live de la botez?????? Petrecere frumoasa in continuare si asteptam pozele!!
15+
Mariana
bebe
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Miam...ce foame imi e!!! Felicitari dragele mele! Sa cresteti mari, pana pe la 40 sapt, sa fiti sanatoase si voioase. O sa beau o bere pt voi azi!!! Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 http://picasaweb.google.ro/luciapirlog |
..Vezi ca te cam inveti cu berea!!!!!!!Io stiu ca-i buna la producie ,da bare-mi beao si tu seara ca sa-ti faca si pofta de , poate ca asa avem si noi parte de povesti picante
15+
Mariana
bebe
m_monique spune:
pisigri felititari pt botez! tu nu ai fost in biserica, sau nu am inteles eu bine?
ieri am stabilit si noi botezul: pe 14 iunie. azi am ales si biserica. aici a tot insistat socrul meu sa mergem la o anumita biserica, e in centru si cam scumpa, dar e aproape de local.
dyana27 spune:
pisigri sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si fericita. si stai cumintica cred ca e normal sa fim stresate la botez, eu il am peste 2 saptamani si ma gandesc oare cum o sa reactioneze mutunelul meu la atat lume (60 invitati) care o sa vrea sa-l bibileasca. cred ca ma transform in tufa de ciulini si nu pune nimeni mana pe copil- de asta sunt sigura, ca daca pune unul o sa-l vrea toti; oricum am inchiriat camera la hotel langa restaurant unde sa ma duc cu bebe, nu-l tin in balamuc.
fetelor, cum sa imbrac eu copilul la botez????????? unde gasesc costumase "de ocazie" din bumbac??????????? dau oricat, nu ma intereseaza pretul, numai sa fie lejere, ca pe caldurile astea o sa urle copilul meu rau de tot, ca e foarte rau de caldura. cu ce ati imbracat voi baietii la botez???? a ramas in sarcina mea sa iau hainutele pentru el, ca nasii au si ei bebe mai mic decat Davidut si am zis sa umblu eu.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
m_monique spune:
alya stiu ca alaptatul este greu, dar dupa ce vei incepe diversificarea va fi mai usor.
pe andrei mi-am propus sa-l alaptez 6 luni. primele au fost usoare. dupa ce a implinit 5 luni a inceput sa nu se mai sature, asa ca am inceput diversificarea si totul a fost bine. l-am alaptat 1 an si 3 saptamani.
m_monique spune:
dyana27 la baby expo era o firma angels day, dar nu stiu ce produse avea. caut-o pe site-ul de la baby expo.
dar in magazinele de copii ai incercat. poate gasesti ceva ce-ti place.
eu cand l-am botezet pe andrei, era aprilie, l-am imbracat in salopeta iar pe cap i-am pus o sapca de smecher. si in cazul meu, eu am fost cea care i-am cumparat hainele, ca nasa e foarte ocupata.
pe ioana o imbrac in rochita cumparata de soacra mea.
Adee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Chatonel esti mortala mami, ca de obicei. Sa le incurajam un pic pe fete, sa scape de paienjenis, nu de alta dar o iau si bietii tatici razna fara... Atentie nu, putza, nu? Cum sa fie saracii pe treaba lor? Va rog sa nu va suparati pe mine, dar eu numai am zis-o, nu-i vina mea, ca asta-i realitatea. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Azi avem si noi 2 luni, dar inca nu am scapat de paienjenis Am incercat de vreo 2-3 ori dar ma durea prea tare. Ar fi cazul sa facem si noi ceva, ca deja sotu sparge nuci... de cate ori ma vede mai dezbracata. Promit sa fac si eu ceva, imediat ce mergem sa luam o tona de lubrifiant
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Adee spune:
a, si inca nu am fost nici la dr la control ca mi frica ca o sa ma doara si iar il injur. Oricum mi rusine de el ca in timpul nasterii am strigat si m-am certat cu el
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
carmenada spune:
OFFFffffffff fetelor, la mine nu se mai termina problemele cu sanii... , dupa cate am patimit pana acum cu sarcina, alaptatul mi se pare de departe cea mai grea parte... Dupa ce am facut mastitia acum 10 zile si am indurat punctia, durerile cumplite cauzate de ranile pe care mi le-au facut asistntele, acum in 2 zile mi s-au blocat canalele de 3 ori... Este cumplit, sunt niste dureri ingrozitoare cand sanul este angaorjat la maxim si trebuie muls si masat. Nu am dormit deloc de 3 zile, tot ce am facut este muls, comprese rece si masaj al partii intarite, pentru ca daca se intareste Inuta nu are putere sa mai traga. Noroc ca mama mea s-a specializat si ma mulge ea, ca daca mai ajungeam pe mana asistentelar cred ca renuntam la alaptat.
Cica oricat as goli sanul din cauza ca produc ff mult si laptele este foarte gras apar aceste blocaje. Asa ca distractia s-ar putea sa continue. De acum trebuie sa stau cu ochii ca pe butelie pe sani Sper ca o sa reusesc sa rezist pana la 6 luni ca daca mai patesc asa cred ca oricat de tare m-ar durea sufletul si oricat de mult lapte as produce o sa renunt. Este prea traumatizant si dureros.
Am ajus sa empatizez cu saracutele vacute, care sunt mulse in fiecare zi
Si in afara de durerile prin care am trecut, Ina a fost tare agitata nu a dormit o noapte si o zi, a matait continuu probabil din cauza vaccinului de miercuri.
Mi-e asa dor de voi...
La multi ani pentru toti sarbatoritii de zilele astea
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)