Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

a, si inca nu am fost nici la dr la control ca mi frica ca o sa ma doara si iar il injur. Oricum mi rusine de el ca in timpul nasterii am strigat si m-am certat cu el

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

ADEE hai ca asta cu injuratul medicului este haioasaPe mine ma punea dr. meu sa injur atunci cand imi facea broderia ca ma vedea ce ma stramb de durere dar mi-a fost rusineinsa tare as fi vrut sa bag niste injuraturi din alea zdravene cred ca m-as fi racorit putin in felul asta. Bravo tie ca ai reusit sa le scoti (injuraturile).
Si am intrat la semnatura si am vazut poze cu grasunica....este foarte frumoasa. Sa va traiasca!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

OFFFffffffff fetelor, la mine nu se mai termina problemele cu sanii... , dupa cate am patimit pana acum cu sarcina, alaptatul mi se pare de departe cea mai grea parte... Dupa ce am facut mastitia acum 10 zile si am indurat punctia, durerile cumplite cauzate de ranile pe care mi le-au facut asistntele, acum in 2 zile mi s-au blocat canalele de 3 ori... Este cumplit, sunt niste dureri ingrozitoare cand sanul este angaorjat la maxim si trebuie muls si masat. Nu am dormit deloc de 3 zile, tot ce am facut este muls, comprese rece si masaj al partii intarite, pentru ca daca se intareste Inuta nu are putere sa mai traga. Noroc ca mama mea s-a specializat si ma mulge ea, ca daca mai ajungeam pe mana asistentelar cred ca renuntam la alaptat.
Cica oricat as goli sanul din cauza ca produc ff mult si laptele este foarte gras apar aceste blocaje. Asa ca distractia s-ar putea sa continue. De acum trebuie sa stau cu ochii ca pe butelie pe sani Sper ca o sa reusesc sa rezist pana la 6 luni ca daca mai patesc asa cred ca oricat de tare m-ar durea sufletul si oricat de mult lapte as produce o sa renunt. Este prea traumatizant si dureros.

Am ajus sa empatizez cu saracutele vacute, care sunt mulse in fiecare zi

Si in afara de durerile prin care am trecut, Ina a fost tare agitata nu a dormit o noapte si o zi, a matait continuu probabil din cauza vaccinului de miercuri.

Mi-e asa dor de voi...

La multi ani pentru toti sarbatoritii de zilele astea

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Of saracuta de tine...cat de greu este! Iti tin pumnii sa fie mai usor de aici inainte si sa nu mai ai asa probleme

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Vaaai, ce rusine. Sa ratez tocmai yo discutia despre zgaltzi-zgaltzi.

Tufete, deci, pentru pacea mondiala, incetarea crizei si calmarea sotilor care se uita la televizor si nu la copii: curaj! "Dupa" e un bun prilej de a-l informa pe domnul despre ce mai stie sa faca bebe. Sau pentru alte manipullari (fir-ai sa fii de programel care pui stelute, na!!) de zi cu zi, sa dea si el cu aspiratorul, sa plimbe copiii, sa puna de mamaliga, dupa caz

Mamicile eroine Carmenada si Florinela, aveti toata admiratia mea. M-am uitat pe www.llli.org , siteul La Leche League, care e cea mai mare organizatie de promovare a alaptarii, si vad ca in Romania nu exista consultante pentru alaptare (suna ca pixul, scuzati traducerea). Poate exista la alte organizatii. De regula personalul medical nu are niciun fel de pregatire sau experienta privind alaptatul normal, ci numai eventualele situatii de boala (mastite, abcese Doamne fereste). In ultimul timp au aparut multe informatii noi si utile, iar in acelasi timp multe mame si bebelusi devin victime ale sistemului traditional.

Ayla, eu iti sustin decizia de a o intarca pe Luana la 6 luni. E minunat ca, in conditiile in care ati fost, a reusit sa pape numai lapte de la tine atata timp. Luana are nevoie in primul rand de o mama impacata cu sine, calma, increzatoare. Mai bine asa si cu lapte din cutie decat mereu depresiva si alaptand-o. Cred ca orice lucru din lumea asta trebuie vazut cu masura. Una e sa intarci bebelusul dintr-un moft, alta e sa ai toate motivele sa-l intarci, pentru binele tuturor.

Gigelico, presupun ca Pitonul s-a incolacit demult in jurul biberonului cu apa, dar zic si eu ca proasta: nu-i da apa. Bea tu. Numai daca nu mi-a scapat ceva esential cand am citit (pe diagonala).

Termin odata postingu asta ca am enervat pe toata lumea
Va urez traditionalul "spor la dat cu lubrifiant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:

Copila asta ma sperie. Azi noapte a dormit de la 12-9, din cate imi amintesc fara sa manance (eram rupta de oboseala si am adormit cu tzitzi afara - poate sa servit singura) si azi a dormit toata ziua, numai cu pauze de papa, in cazul in care ea intre reprizele de somn sta treaza cam 2 ore. Oare sa fie ceva ?

Da, este. Se numeste noroc = bafta = bulan

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Lucia, da-i apa plata. Daca iti e sete vrei ceai sau apa? Apa plata Dorna sau apa pt bebelusi. Sau orice apa plata, nefiarta, sau apa de robinet fiarta si racita, data in cateva ore.
Chatonel, multumesc de sfat. Dar merg la psiholog de mult timp. nici psihologul nu are solutii si nici nu exista un panaceu. Ar fi mai usor daca nu as alapta si as lua tratament. Dar ma indoiesc sa faca minuni medicamentele, doar m-ar tine in stare de amorteala pana trece timpul. Am primit medicamente atunci, si regret. Nu eram eu, nu-mi amintesc prea multe din acea zi, si apoi efectul a trecut. Etapele durerii de doliu tot nu le pot sari, doar o lungesc in incercarea sa fiu cat mai mult langa Luana. Deci sunt intr-o etapa normala, dar care trebuia sa fie mai demult.

Pisigri, felicitari pt crestinizarea Ilincai!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

as vrea sa pot sa fac sau sa spun ceva care sa iti aline suferinta, dar nu stiu ce nu e drept ce s-a intimplat

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:

Copila asta ma sperie. Azi noapte a dormit de la 12-9, din cate imi amintesc fara sa manance (eram rupta de oboseala si am adormit cu tzitzi afara - poate sa servit singura) si azi a dormit toata ziua, numai cu pauze de papa, in cazul in care ea intre reprizele de somn sta treaza cam 2 ore. Oare sa fie ceva ?

Da, este. Se numeste noroc = bafta = bulan

culmea ii ca alta data pic de somn langa ea si acuma nu am somn deloc

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

multumim frumos pentru urari

eu tin cu greu pasul cu voi aici umpleti rapid o gramada de pagini

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am ajuns acasa. La munte a fost tare fain. Lui David i-a placut asa de mult incat a dormit intr-una, iar acum n-are somn Ne-am intalnit si cu ursii la plecare, noroc ca eram deja in masina

Am citit tot ce ati scris, insa sunt atat de obo ca nu mai tin minte ce vroiam sa raspund

Felicitari Ilinca pt botez

Simina nu pot sa cred ca deja ai 15 sapt implinite Timpul trece asa de repede. Felicitari

Vad ca in continuare va faceti de cap cu subiecte picante. sapt viitoare merg si eu la control si poate ne apucam si noi de treburile lumesti asa ca Smina pregateste-te, vine material nou!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

David nu a avut nimic de la capsuni, asa ca astazi am indraznit sa gust din tortul sotului, tot cu capsuni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga - eu am luat crema de protectie de la avene. nu stiu ce sa zic de nivea,probabil isi face treaba dar eu nu o consider o marca prea grozava.

25 martie 2009

Da ai dreptate, nu a fost deloc groa zava crema de la Nivea. Se intinde oribil pe fata Maine cautam alta

Mergi la inceput