MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 8
eva@maria spune:
Buna fetele! ce mai faceti? Am citit ce ati mai scris si ma bucur ca nu mai pomeniti de ispite ca tare greu mi-a fost si mie sa ma abtin in we de la inghetata Dar faptul ca incep sa simt ca slabesc, ma motiveaza, asa cum am mai zis. Stiu ca voi sunteti veterane si poate v-ati mai pierdut din elan si nici nu mai aveti mult de slabit, de aceea poate mai calcati pe linga la interzise
Eu nu am mai scris asa des, cu toate ca mi-ar folosi sa scriu ce maninc si sa imi faceti eventuale observatii voi, dar sincer, parca uneori am impresia ca vorbesc in gol , sa nu va suparati pe mine.
Ma tin de dieta in continuare, beau lichide multe si le dau si afara. Acum sunt cam balonata de cateva zile, sunt in perioada de rusi si de-aia nici nu am raportat luni nimic, pt ca pe cantar stagnez. Deocamdata nu ma stresez ca o sa vad dupa ce trec rusii si ma reapuc de miscare.
Androix spor la invatat!
Eu va pup si spor la slabit!
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eva@maria Buna fetele! ce mai faceti? Am citit ce ati mai scris si ma bucur ca nu mai pomeniti de ispite ca tare greu mi-a fost si mie sa ma abtin in we de la inghetata Dar faptul ca incep sa simt ca slabesc, ma motiveaza, asa cum am mai zis. Stiu ca voi sunteti veterane si poate v-ati mai pierdut din elan si nici nu mai aveti mult de slabit, de aceea poate mai calcati pe linga la interzise Eu nu am mai scris asa des, cu toate ca mi-ar folosi sa scriu ce maninc si sa imi faceti eventuale observatii voi, dar sincer, parca uneori am impresia ca vorbesc in gol , sa nu va suparati pe mine. Ma tin de dieta in continuare, beau lichide multe si le dau si afara. Acum sunt cam balonata de cateva zile, sunt in perioada de rusi si de-aia nici nu am raportat luni nimic, pt ca pe cantar stagnez. Deocamdata nu ma stresez ca o sa vad dupa ce trec rusii si ma reapuc de miscare. Androix spor la invatat! Eu va pup si spor la slabit! |
Hai mai...iote la mine....eu citesc tot dar nu scriu decat din an in paste. Deci SIGUR nu vorbesti in gol. Plus ca aici sustinerea vine din faptul ca esti intr-un grup in care toate visam la siluete de vis. ..si clar ca toate mai calcam si stramb. Invatam unele de la altele si ii dam inainte.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
puisorul spune:
Buna dimineata. Haideti la
EvaMaria, in nici un caz nu vorbesti in gol. Si e bine sa ne spui ce mananci ca sa te putem corecta daca e cazul si ca sa furam idei
Am pus copilul la somn si acum imi caut dvd cu Billy Blanks sa vad daca mai pot face ceva exercitii.
Va pup si mai revin
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
latrishia spune:
Ma apucase si pe mine elanul acu vreo 2 luni cu tae bo...dar decand merge strumfa mea la gradi si eu lucrez mai mult, nici chef nu mai am...ea imi tinea companie, se maimutarea langa mine si chiar ma imbarbata cand nu mai puteam.Deci cred ca singura mea sansa e sa reincep sa merg la sala, cred ca o sa mi iau un program de aerobic+tae bo...curand
ieri am papat
md pere
lapte cu cereale
p alune de padure ca altceva n am avut chef
g mar
c salata de varza cu un copanel si capsunele after
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
andanii spune:
eva maria atata-ti spun ...."fi serioasa" .... cum adica nu te bagam in seama ....
latrishia ambitioneaza-te
puisor
ele apreciez faptul
a facut cineva gem de capsuni cu fructoza ??????? as fce si nu prea stiu cum helpppp my please
restul ???? vesti, noutati ?????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
puisorul spune:
Andanii, poate gasesti nitica inspiratie www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12651/Retete-Montignac-Gemuri-si-dulceturi/" target="_blank">aici. Eu am facut doar de portocale si nu l-am indulcit. A fost tare buna dar a iesit putin.
Si apropo de gemuri. Ieri dimineata l-am vazut in reluare pe Menicicopski care spunea ce bun si valoros dpdv alimentar este magiunul de Topoloveni. Va ziceam zilele trecute ca am gasit la Billa un magiun de prune care la ingrediente are doar prune. Zicea ca are o valoare antioxidanta exceptionala: ceva de genul 200 si ceva, in conditiile in care valoarea antioxidanta a prunelor este vreo 60, morcovi 6, etc. Deci daca vrem sa ramanem tinere si frumoase am gasit remediul.
Tocmai am papat un bol de cereale cu lapte slab si inainte am facut vreo 15 min de tae bo, dar restul programelor nu mergeau cu sonor si am renuntat. Tre sa remediez problema.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ymca spune:
si pentru ca suntem un grup de oameni diferiti, iata ca avem si pareri diferite.
eu am abateri, cateodata zilnice, cateodata saptamanale, cateodata de mai multe ori pe zi...si asta pentru ca eu vreau sa fac din monti STIL de VIATA si nu un REGIM cu care sa slabesc cele cateva kg care mi-au mai ramas...ori ca sa ajung de la STILUL ROMANESC (cu care am fost crescuta) la STILUL MONTI, pai imi trebuie ani buni de purificare, de antrenare a vointei, de educare a simtului gustativ, de renuntare la toate dependentele mele...si-atunci as fi ipocrita sa spun ca nu mai am abateri, sau ca daca nu le scriu aici o sa functionez mai bine.
eu inteleg grupul de suport la bine si la greu...toti nutritionistii recomanda un jurnal al mancarii...ori asta functioneaza perfect aici...trec tot ce am mancat, chiar daca sunt abateri, mai recitesc in timp, observ ca mi-am insusit niste principii corecte si trec mai departe.
pe de alta parte nu cred ca daca mentioneaza vreuna din voi tort de ciocolata eu voi fugi la prima cofetarie sa mananc asa ceva...pofta nu vine de la citirea unor cuvinte...
deci eu voi mentiona in continuare abaterile mele, si reusitele si esecurile ca doar de-aia m-am inscris aici.
alinam spune:
Ymca , de acord cu tine , mai ales la partea cu abaterile si cu tortul de ciocolata .
eu la munca sunt cuminte, cand ajung acasa e jale, fiimiu e intr-o perioada de maxima frichineala, tipete bocete si capac nu vrea mancare, deci deskid frigi si incep: ciorba? nuuuu, pui? nnnnnuuuuuuuuu samd si a sfarsit zice:peste prajit, bun , dezghet peste, prajesc, fac pilaf si cand sa ii dau zice: "vrei sa pape si mami" , asa ca mami gusta o furculita, Vlad si el una si tot asa, asa ca eu nu mai scriu nah .
Mama e in continuare cuminte dar nu slabeste, ma asteptam la 120kg ale ei (banuiesc ca atat are ca nu vrea sa imi zica) sa slabesca foarte repede macar primele kg, sper sa nu se demoralizeze.
Ele .
Eva nu vorbesti singura, fii pe pace!