MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 7
Ele spune:
Pai nu ma laud cu nimic impresionant. Stiu ca am mai bine de o luna de cand pedalez de curg apele de pe mine (mai nou ma bag in folie alimentara ) de pot stoarce hainele dupa. La cantar se vede subtirel si nesemnificativ toata munca asta. Si pe bune ca eu zic ca nu exagerez cu mancatul. Daaaaa..ma mai scap in cate o eugenie ..dar ce naiba as face daca as manca si paine si cartofi si toate alea interzise??? Cand il mai aud pe sot ca se umflat de mancare...pai eu nu mai stiu cum e sa fii umflat . Si am avut musafiri, le-am tot bucatarit..dar eu mi-am vazut de ale mele.
Nu ma mai plang..ca pana la urma vina e la mine.
Chiar daca nu scriu va citesc zilnic.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
ele da te rog daca tot intrii sa ne citesti mai si scrie din cand in cand cateva vorbe
puisorule ai primit fructoza ???? parca ziceai la un moment dat ca ai comandat ..... cum e ? in cat timp a ajuns ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Melany pai cine doarme?!!! Stam si va pandim. Eu m-am bagat la tae bo. Sa vad cat ma tine. La pedalat pe eliptica nu am renuntat...fac cate 50 min de vreo 4 ori pe saptamana..numai ca asa ma plcitisesc pe ea . Cu tae bo simti numai ca nu mai poti , nici vorba de plictiseala. Ca tot ziceati ca va iau poftele daca zice careva ceva pe aici..ia cititi subiectul cu tae bo..sa vedeti de nu va ia pofta. Margelute Elena & Denisa NOI |
Te-am vazut la subiectul cu pricina ca am cochetat si eu cu ideea .
Acuma sunt smechera cu sala acasa!!
andanii spune:
mie-mi place cross trainer si stepper .... bicicleta nu-mi place , am si dat-o imprumut la cineva sa nu mai fie pe post de cuier in dormitor
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
puisorul spune:
Andanii, am primit fructoza, e ca si aia din supermarket. Am comandat vineri si luni am primit-o. Tare eficienti sunt.
Ele, si mie imi place foarte tare tae-bo dar la sala, sa imi fie rusine si sa tin ritmul. Am incercat de vreo doua ori si acasa dar am renuntat rapid lenesa de mine. Si cum la sala nu pot ajunge poate ar trebui sa trag cu ochiul pe topicul cu pricina poate imi vine si mie cheful . Problema e ca ar trebui sa fac dimineata adica intre 9 si 11 cand doarme fiica-mea. Dar pana la 9 de obicei mananc si cu burta pusa la cale nu prea imi vine sa mai fac ceva. Poate sa incerc sa beau doar cafeluta, sa fac o portie de tae bo si apoi papa. Sa vad daca imi iese.
Si uite cum mi-a dat sotul meniul peste cap: m-a invitat la un gratar de porc cu salata. dar tot fac si quinoa cu ciuperci si intru sa va zic cum a iesit.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
puisorule am comandat si eu fructoza , da tembela de mine nu am pus adresa de la lucru .... si cum eu pe acasa nu prea stau nu stiu cum o sa fac ... pe la ce ora ti-a venit ? zic si io
ANDANII
puisorul spune:
Mie mi l-au trimis prin posta si mi-a venit acasa aviz, apoi am luat eu pachetul de la posta.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Ele spune:
Ani si eu tot dimineata dupa cafea prestez. Dar sa stii ca vlaga nu prea am. Seara parca sunt mai cu forta. Am zis chiar si daca incep munca ma trezesc pe la 6 sa fac dimineata , numai sa nu ma las. Asta e cu teoria...Acuma am o febra la abdomen, claaaar. Dar nu ma las.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Androix spune:
Andanii, daca ai cerut sa vina prin curier o sa te sune ei inainte, eventual poti sa stabilesti la tel schimbarea adresei. Si eu sunt foarte multumita de fructoza lor. Am luat o galetusa plus inca un kilogram la punga. Foarte tare! Mi-e frica sa n-o scumpeasca
Pe mine nu ma certati ca nu prea scriu, sunt cu nasul in carti, mai am maine un examen si vineri si scap de sesiune. Urmeaza licenta
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia