MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 6
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix SUnt pe cale sa adaptez o reteta de blat de pizza la montignac si daca imi iese la fel de buna ca si cea nemonti v-o scriu si voua negresit. Stagnez pentru ca nu ma tin de treaba, sunt pe ultima suta de metri cu examenele si iar am abandonat aerobicul bine ca nu pun la loc ca nici cuminte nu sunt. Oricum am remarcat ca cel mai bine slabesc cand sotul meu nu e acasa, a fost plecat o saptamana, gata kilogramul. S-a intors de-o saptamana, abia o suta doua de grame... |
Un " blat" din conopida taiata bucati dupa fierbere, amestecata cu ou si smantana ai incercat? Bagat la cuptor cat sa prinda crusta si pe urma adaugi ce ai de adaugat!
andanii spune:
citat din mesajul lui melany72 Andanii, nu e bine delooocccc....nu stiu care le permite Monti, ca nu mai sunt in tema,daaaarrr, ca sa te recuperezi si la muschi , fiind tarziu, baga niste nuci/alune/migdale/caju...ce iti permite.Un pumn. Oricum nu adormi fix la 23. |
da, da asta mai rontai seara cand ma roade stomacul, aveam nuci , alune, migdale , toate crude intr-un borcan ... acuma chiar mi s-au terminat si trebe sa-mi fac provizii .... da nuuuu ma culc la 23 ... decat atunci cand pic de oboseala ... in mod normal pe la 24-24.30 ma pun pe pat si ocazional mai repde
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
andanii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Un " blat" din conopida taiata bucati dupa fierbere, amestecata cu ou si smantana ai incercat? Bagat la cuptor cat sa prinda crusta si pe urma adaugi ce ai de adaugat! |
sau un blat din ou cu faina de naut
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
melany72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
da, da asta mai rontai seara cand ma roade stomacul, aveam nuci , alune, migdale , toate crude intr-un borcan ... acuma chiar mi s-au terminat si trebe sa-mi fac provizii .... da nuuuu ma culc la 23 ... decat atunci cand pic de oboseala ... in mod normal pe la 24-24.30 ma pun pe pat si ocazional mai repde |
E, atunci e binisor.E nasol ca te duci asa tarziu ca nu apuci sa mananci cum trebuie.Ca sa iti faci si muschi, nu numai sa ramai cu " atarnatori" trebuie sa mananci proteine.
Nu poti ajunge mai devreme, nu?
andanii spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui melany72
E, atunci e binisor.E nasol ca te duci asa tarziu ca nu apuci sa mananci cum trebuie.Ca sa iti faci si muschi, nu numai sa ramai cu " atarnatori" trebuie sa mananci proteine. Nu poti ajunge mai devreme, nu? |
nuu n-am nici o sansa sa merg mai devreme de 7.30 dupa ce las copilu la antrenamentul lui de dans .... eu plec de la lucru la 4.30 sau 5.30 functie de cum are el ore , merg si iau copilul de la scoala , mergem acasa , mancam cina pe la 6 si ceva si-apoi la 7 plecam ... il duc pe el , merg la sala la mine, dupa ce termin merg dupa el si plecam acasa ... cam asta mi-e programul L, MI, Vi .... zilele de mers la sala cand e si el la antrenament ... Ma si Jo sunt alte distractii , alte trasee
ANDANII
melany72 spune:
Aaaaa, pai sa se bage si tati Danutzo la treaba asta.Dar, ma rog nu cunosc situatia.Noi mergem de doua ori la dansuri, luni si joi, dar odata ma duc eu , odata tac-su!!
Ca si el e parinte.
andanii spune:
citat din mesajul lui melany72 Aaaaa, pai sa se bage si tati Danutzo la treaba asta.Dar, ma rog nu cunosc situatia.Noi mergem de doua ori la dansuri, luni si joi, dar odata ma duc eu , odata tac-su!! Ca si el e parinte. |
sotul la 9 pleaca de la lucru cand poate merge binenteles, da eu tot n-am cand in alte ore sa merg la sala .... de f multe ori stau la sala mai mult si ridica el copilul in drum spre casa de la lucru
el la 5 nu are cum sa plece sa-l ridice de la scoala si-atunci merg eu sa-l iau si oricum trebuie sa merg acasa sa mananc cina , nu pot sa merg direct de la lucru pentru ca lesin acolo si dupa 19 sau 20 mi se pare cam tarziu sa iau cina .... am fost anul trecut si asa dupa servici da nu mi-a placut .... in timp ce este el la antrenament este oricum un timp mort pentru mine, ca-l duc si ori stau in fata ca fraiera , ori la suc cu fetele ... si-atunci mai bine in timpul ala merg la sala care e la 3 min de sala lui le imbin fff bine cele doua antrenamente , mi se pare ca e ok asa .... as putea sa merg de la lucru la sala timp in care copilu ar merge singur acasa si nu am socializa deloc si-apoi l-as duce pe el la sala si eu as sta ca fraiera singura .... deci trebuie sa stau si cu copilul macar intre 17-19.30 nu??? sufera saracutul ca e tot singur ... dimineata e singur , face teme, mananca , merge la scoala si-atunci macar seara 2 ore incerc sa stau cu el in loc sa merg la sala si merg la sala cand merge el ... mie mi se pare ca le rezolvam si le combinam calumea cat sa fie toata lumea multumita .... si pe tata il vede decat seara cate o ora, doua pana la culcare , asta in zilele cu dans ca in rest e mai ok ... restul e can can cand reuseste sa vina mai repede acasa e party
ANDANII
Ele spune:
Melany pai cine doarme?!!! Stam si va pandim. Eu m-am bagat la tae bo. Sa vad cat ma tine. La pedalat pe eliptica nu am renuntat...fac cate 50 min de vreo 4 ori pe saptamana..numai ca asa ma plcitisesc pe ea . Cu tae bo simti numai ca nu mai poti , nici vorba de plictiseala.
Ca tot ziceati ca va iau poftele daca zice careva ceva pe aici..ia cititi subiectul cu tae bo..sa vedeti de nu va ia pofta.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
citat din mesajul lui melany72 Aaa, acum am inteles. Fetelor treziti-va din letargie!! Hai la lupta. |
la ce explicatie ti-am dat era si culmea sa nu pricepi desi cam alambicata ea , da esenta a iesit in evidenta
da daca nu am discuta noi doua de azi dimineata eram pe pagina IV deja dupa grija fetelor
ele ... da greu mai scoti capul ... hai draga .... scrie si tu mai des pe aici poate ne mobilizam dupa tine .... taci si faci nu? .... numai ne anunti ca ai slabit si ne trantesti o poza de-o sa lesinam nu ?
ANDANII