MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 9
ymca spune:
latrishia eu sunt de acord cu ce ai sters tu
deci, eu as putea sa ma eliberez - dpdv emotional - scriind despre dulciuri, ca ele sunt pasiunea mea. si atunci te rog sa vii tu, asa cum ai venit si altadata sa-mi spui ca "dulciurile nu sunt sanatoase (ceea ce stiu deja, dar nu-mi strica sa mi se repete de 1000 de ori), ca tu nu te-ai atins de ele de 2 saptamani si ca pur si simplu ti se par scarboase si ca din creier controlezi tot procesul". si uite asa m-ai incurajat sa o iau pe drumul cel bun, acceptandu-mi slabiciunea, dar descrierea mea cu amanunte a ramas pe ecran si-n istoria DC.
deci cum sa fac mai bine?
uite, eu de exemplu am o pofta majora care simt ca-mi sta pe creier de luni intregi: mamaliguta cu branza si smantana. cum o montignacesc? cum mi-o scot din cap? eu nu concep o viata intreaga fara mamaliga...si nici nu sunt genul care sa guste de pofta...
elflo spune:
ymca - mihaela bilic in una din cartile ei zice sa ne acordam "o abatere" pe saptamina - face bine la pisic . Citesc acasa si redau pasajul aici. In alta ordine de idei, premiaza-te cu o portie de mamaliguta cu brinza cu smintina!
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
eu sunt conforma si GRASA! si nici inghetata nu am mancat - mi-am propus in schimb sa ma destrabalez de ziua mea , in iunie.
am inceput sa nu mai mananc seara decat fructe. asa ca barbotez capsune si cirese zilnic.
andanii spune:
ce sa va mai zic .... merg la sala in seara asta
azi am papat asa:
finn crisp cu ceai
doua mere
ciuperci innabusite , piept de pui gratar , salata de castraveti, rosii , ardei
ciuperci, cirese
mai incolo nu stiu inca , da tot fructe , probabil
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
puisorul spune:
La pranz am mancat vreo 800 gr de capsune iar de cina mancare de quinoa cu ciuperci si cascaval.
Ymca, si eu cred ca o mica abatere nu e un capat de lume. Si eu as vrea sa fac din monti un stil de viata. Ca de slabit nu mai am asa mult dar eu il vreau pt sanatate. Fiica-mea mananca aproape monti dar fara sa stie iar cu sotul mai am doar putin de munca: deja nu mai mananca cartofi, paine alba, zahar, de obicei ii cam place ce gatesc eu monti, iar mai nou ii plac chiar si dulciurile conforme care le fac.
Laura, nici o destrabalare . Hai aici si da zilnic raportul si meniul
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
elflo spune:
Sper ca nu va suparati daca scriu aici cite ceva din cartea Mihalei Bilic. Sint universal valabile pentru cine vrea un regim de viata sanatos, indiferent de ce nutritionist il inspira. Asadar,intr-o carte aparuta in 2005 zice asa:
- poate ca 2 kg pierdute pe luna nu par multe, dar 25 kg/ an e enorm (asadar, cine zice ca pierde 300-400-500 gr pe saptamina sa nu fie suparata ca e foarte bine);
- nu uitati; kilogramele nu se pierd cu aceeasi viteza pe tot parcursul dietei, deci incercati sa rezistati ispitei de a pune dieta in cui dupa o saptamina in care cintarul nu a aratat nici o modificare. Si pentru o greutate mentinuta constanta meritati felicitari!
- memoria noastra este selectiva si, prin urmare, la sfirsitul unei zile s-ar putea sa nu va puteti aminti tot ce ati bagat in gura. Incercati sa notati timp d eo luna fiecare biscuit sau covrigel pe care l-ati inghitit si veti fi surprinsi de cantitatea de alimente consumata. in acest fel veti putea recunoaste obiceiurile alimentare proaste,atit in ceea ce priveste ritmul meselor cit si continutul lor.
- acordati-va ragaz ca obiceiurile bune sa devina reflexe. In momentul in care vceti alege fara ezitare carne la gratar in loc de tochitura sau o cupa de inghetatain loc de tort puteti fi linistita:Nu veti mai avea probleme cu greutatea!
- acordati-va un moment de placere zilnic si o gustare speciala o data/ saptamina alcatuita din alimente care va plac, dar sunt contraindicate intr-o dieta!
Stiu ca stiti regulile pe care le-am redat eu mai sus, dar citeodata face bine sa ni le reamintim!
andanii spune:
buna dimineata fetelor
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
latrishia spune:
Neata
Am luat cartea era cat pe ce sa uit
Dani
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui latrishia Neata Am luat cartea era cat pe ce sa uit Dani www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele |
SUPER .... acuma o sa slabesti citind-o .... in fiecare seara citesc si recitesc din ea .... asta e biblia mea .... vb copilului
ANDANII