MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

mie-mi place cross trainer si stepper .... bicicleta nu-mi place , am si dat-o imprumut la cineva sa nu mai fie pe post de cuier in dormitor

Bicicleta am dat-o si eu cu imprumut...sper sa fi scapat de ea.Acum oricum nu mai am loc!

Da, imi place si mie pe ele, dar pe banda nu ma plictisesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Andani sa nu zici ca nu v-am adus pe prima pagina.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Numai pe noi ne aduci, pe tine nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinam
Mama e in continuare cuminte dar nu slabeste, ma asteptam la 120kg ale ei (banuiesc ca atat are ca nu vrea sa imi zica) sa slabesca foarte repede macar primele kg, sper sa nu se demoralizeze.

Esti sigura ca nu baga pe langa, cand lipsesti tu? Ca e cam ciudat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca
uite, eu de exemplu am o pofta majora care simt ca-mi sta pe creier de luni intregi: mamaliguta cu branza si smantana. cum o montignacesc? cum mi-o scot din cap? eu nu concep o viata intreaga fara mamaliga...si nici nu sunt genul care sa guste de pofta...

Mie mi se face pofta gandindu-ma singurica, nu citind pe forum.Dar o mamaliga as manca.
Nu ai cum s-o faci monti...porumbul e interzis total!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu

Buna fetelor,

eu sunt conforma si GRASA! si nici inghetata nu am mancat - mi-am propus in schimb sa ma destrabalez de ziua mea , in iunie.
am inceput sa nu mai mananc seara decat fructe. asa ca barbotez capsune si cirese zilnic.

Laura

mamica Evei

Ce aveti cu fructele seara fetelor?
Nu mai mancati fructe seara.Stiu ca sunt " usoare"..dar nu cred ca mancati 100 g capsuni, sau cirese!!
Va furati singure.
Parerea mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elflo
.............
- memoria noastra este selectiva si, prin urmare, la sfirsitul unei zile s-ar putea sa nu va puteti aminti tot ce ati bagat in gura. Incercati sa notati timp d eo luna fiecare biscuit sau covrigel pe care l-ati inghitit si veti fi surprinsi de cantitatea de alimente consumata. in acest fel veti putea recunoaste obiceiurile alimentare proaste,atit in ceea ce priveste ritmul meselor cit si continutul lor.
.........

Am trunchiat citatul ca sa va zic ca eu asa fac..am o hartiuta permanent la mine, poate scanez sa va arat ce si cum.Orice notez...si m-a ajutat.

Nu v-am scris ieri pt ca...am fost libera si am muncit acasa de la 8 la 19...la bucatarie, la baie..etc..

Traiasca zilele libere, damn it!

Mergi la inceput

Si sa nu uit: Cristos s-a Inaltat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

super melany ... 7 mesaje pe-o pagina .... uau , f bine umplem mei repede capitolul

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

super melany ... 7 mesaje pe-o pagina .... uau , f bine umplem mei repede capitolul

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Adevarul e ca nu am descoperit cum poti cita mai multe persoane intr-un sg mesaj...

M-a luat somnul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumim Alina de cafea

Andanii, facusi dulceata de capsuni?

Elflo, multumim . Si eu am cartea ei asa ca ar trebui sa o recitesc.

Ziua am inceput foarte bine adica cu finn crisp si salata de rosii, castraveti si ridichi. Am papat dupaia cateva cirese. Si totul a culminat cu doua felii de paine( faina alba, integrala de grau si de secara) facuta la masina de paine pt fetita, unse la greu cu unt. Mi s-a facut o pofta cand hraneam pitica de asa ceva nu am mai patit. Adica, nu am mancat prajituri de pasti, ma abtin la restaurant dar acum simteam ca mor daca nu mananc. Oricum ziua asta e destinata abaterilor. La pranz ma scoate sotul la oras sa mancam scoici in sos de vin. Sunt nemaipomenite si salivez cu gandul la ele de cateva zile .

Sa va intreb ceva despre semintele de in. Am citit ca daca le mancam nemacinate se elimina nedigerate. Eu le puneam in paine dar intregi. Deci cum facem cu ele?

O zi frumoasa si conforma ( la noi e tare urat si ploua)

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput