MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

puisorule nu am facut inca dulceata si cred ca nici nu mai fac ... mi-a soptit o pasarica despre .... adica dintr-un kg de capsuni si jumatate de kg de fructoza i-a iesit un borcanel ... nu prea se merita osteneala , mi se pare ca iese mult mai scump decat in magazin desi poate mai natural .... nu stiu ce sa zic ... ma mai gandesc pana in we ... oricum in timpul saptamanii nu am cand sa fac

mi-am actualizat semnatura

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Melany despre mama ce sa zic, nu pot sa bag mana in foc ca nu stau cu ea, dar mereu imi zice ca nu calca pe alturi, ea are si probleme de tiroida (chiar are, nu e vorba de tiroida=frigider )sper sa se mai tina de treaba poate totusi da jos ceva, mai mult, ma trage pe mine de urechi hehehehe seara la tel ma intreaba:ce ai mancat? si ma ia repede, de multe ori nu am timp sa pregatesc minciuna .

Mie capsunile nu im plac, cirese in schimb am baga nonstop, da ce ma fac eu cu pepenele verde? citisem pe undeva ca nu avem voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Moama...scoici ...or fi bune ,ma? Ca afrodisiace sunt.Ptiu...ce ganduri necurate am.

Andanii, way to go girl!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Melany despre mama ce sa zic, nu pot sa bag mana in foc ca nu stau cu ea, dar mereu imi zice ca nu calca pe alturi, ea are si probleme de tiroida (chiar are, nu e vorba de tiroida=frigider )sper sa se mai tina de treaba poate totusi da jos ceva, mai mult, ma trage pe mine de urechi hehehehe seara la tel ma intreaba:ce ai mancat? si ma ia repede, de multe ori nu am timp sa pregatesc minciuna .

Mie capsunile nu im plac, cirese in schimb am baga nonstop, da ce ma fac eu cu pepenele verde? citisem pe undeva ca nu avem voie

Alina, mama de Vlad

Pai nu a mers la medic inca? Poate ii trebuie si tratament pe langa regim...

Cat sunt la voi ciresele alea carnoase (nu alea cu carne!!) ca eu am vazut ieri la piata 15 roni!!
De alea mici si pricajite erau si la 5 roni.

Pepenele are IG mare stiu...dar parca totusi e bun ca nu stiu ce face ...sa raspunda fetele cu carti sub cap (a se citi sub perna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii, felicitari

elflo, multumim pentru bilic.

alinam si eu m-am gandit aseara la acelasi lucru...ca mama ta mai serveste diverse gustari, pe care nu le mentioneaza pentru ca probabil le considera o nimica toata. eu am un exemplar de mamaie diabetica, care mananca constant tot felul de interzise, si in general mananca multa mancare, dar daca o auzi povestind...ce-am mancat azi? mai nimic? o feliuta de paine dimineata si un covrig seara. asa e din tinerete...creierul ei nu retine decat ce vrea ea sa retina.

ieri:
md: cafea si salam de sibiu
pranz: mancare de fasole boabe
cina: salata vinete si wassa
cirese, vorba lu' melany, cu siguranta nu 100g

azi: md - cirese (ca am zis sa le mananc dimineata)
gustare: cascaval
pranz: mazare cu pui
cina: salata vinete daca mai gasesc cand ajung acasa

Ciresele sunt fructele mele preferate; tin putin ca eu din alea cu viermi nu mananc; asa ca, atat cat e sezonul lor, trebuie sa fac cumva sa le incorporez in meniul zilnic.

Dupa cirese, vine sezonul pepenelui rosu, pe care n-am cum sa-l mananc dimineata, la birou nu vin cu pepenele dupa mine, deci voi manca seara...ceea ce iar nu e bine.

oricum as face, orice as zice, tot nu fac bine ce fac

ieri am fost la sala la abdomene si picioare (1 ora) si cateva min la sauna. azi as vrea sa ma duc la groovy moves, dar nu prea mai avem nimic prin frigider, deci ar trb sa fac un shopping de mancare, ca altfel iar imi sare lumea in cap. eu mor pe stepper...imi place ca-mi simt toate alea incordate, dar nu stau pe aparat cu placere...mai cu drag ma sui pe eliptica.

Mergi la inceput

melany, eu le-am luat cu 9.99 RON/kg, carnoase, tari, bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor,

Menu meu de saptamana asta a fost cam acelasi:
- MD - cereale integrale ( 3 linguri) cu lapte degresat si cafea cu lapte
- P - peste sau vita cu legume conforme
- C- fructe - cirese sau capsuni, muuuuulte de toooot, si aseara nu am mai putut de foame dupa sala si am mancat asa: o cutie branza fagaras, 6 rosii cherry, jumate de ardei rosu, 4 felii de cascaval si 1 kil de cirese . eram epuizata dupa sala, as fi mancat si masa din bucatarie. eu cred ca am fost conforma, desi am mancat mult. dar mai bine mult si corect decat putin si cu abateri. binili invinge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Melany eu recunosc ca atunci cand slabesc sunt mai activa, cand pun kg pe mine stau doar acoperita.

Ciresele la noi sunt intre 5 si 12 lei.

Si ca sa vedeti ca sunt cuminte(macar incerc) zic si eu ce am papat ieri:
md cafea
pranz: branza proaspata cu ardei gras si 3 cartoane (fiimiu a vrut la pranz pizza, i-am luat sa eu nu am gustat ), la 4 varza calita cu porc si iar cartoane(asta nu cred ca a fost chiar ok, seara le-am facut la baieti paste cu branza si iar nu am mancat, am rontait doar niste semnte , atat.
Azi:md cafea, pranz kefir cu 3 cartoane, cand ajung acasa mai vad eu ce .

Mergi la inceput

YMCA,pepenele il scuturi de seminte acasa, il cureti de coaja si-l pui in casoleta si gata.Am vazut si eu la turci asta...

Sa mai trec prin piata daca voi ziceti ca ati luat mai ieftine...am inca fructe in casa: 2 pere, banane, capsuni...deci poate maine.Eu nu mananc decat capsuni si alea cu masura.

Eu ieri am facut supa cu taitei (nu mananc), mazare cu pui..buuunnn, praji cu capsuni light de tot, dovlecei marinati de pe un site care sigur il stiti si snitele de soia, bune rau dar nu Monti ca nu erau cu faina de naut ci normala.

Mergi la inceput

melany, corect. asa ne aduceau si cei de la catering. uitasem! asa voi face cu pepenele, cand se va ajunge la el.

am asa o presimtire ca-n lunile iulie-august voi da rar pe aici...ca am un aliment pe care nu-l pot exclude nicicum, nu-l mai rostesc, ca sa nu creez pofte.

ce mai, sunt varza.

sunt conforma dar cu gandul numai la prostii! noroc cu sala ca inca ma tine entuziasmul.

Mergi la inceput