MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 12
Ele spune:
Melany tu ma starnesti cumva ca sa scriu si eu pe aici?
Ymca tu esti ca mine...adica am mancat eu somon cu legume la cuptor dar gandurile mele ..
Margelute
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
rapid va scriu ca-s prinsa in proiecte urgente pe-aici
ieri am mancat asa ... cred ca deja v-am spus micul dejun si pranzul
cina :
broccoli cu zazichi (branza dulce, smantana, marar, usturoi, castravete) cascaval, rosie, ardei
dupa ce m-am intors de la sala n-am mai mancat .. nu mi-era foame deloc
azi am papat asa :
finn crisp cu ceai
doua mere ... unul rosu si unul verde
conopida la cuptor cu ou si iaurt , 1 ficat pui fiert 1 ou fiert si salata din castraveti rosii si ardei
cand merg acasa inca nu stiu
ce-am mai facut??? pai telegrafic suna cam asa :
- am fost la sala ... am dat multe calorii jos
- abateri nu am avut deloc, desi-n fiecare zi am pus colegilor in pahare abaterea majora a saptamanii trecute si am rezistat eroic ... sunt tare , pot , pot si sunt fericita ca pot sa-mi infrang poftele ....
- de cantarit ma voi cantari doar luni .... ma uit la el si ii spun ca nu ma urc pe el si gata
pepenele rosu stiu ca nu e voie , are indicele mare .... eventual pepene galben puteti papa desi si asta e destul din cand in cand cu precautie si ca masa independenta sa zicem ca e admis ... da nu zilnic
melany cum sunt dovleceii marinati ??? ... mie-mi plac dovleceii ... sunt tare buni pe perioada verii de consumat ca au indice mic si sunt usor digerabili .... deci fac multi dovlecei ... da marinati nu stiu cum se fac pleaseeee
ele normal ca te vrem pe aici
si la noi ploua si e urat tare si friggggg
cirestele la noi sunt intre 5(alea micute si pricajite) si 15(mari si frumoase) lei
va pupi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
puisorul spune:
Deci am sosit de la restaurant, am mancat ca o sparta, scoicile cu sosul delicios si chifle albe of course ca nu erau altfel. Dar azi sper sa nu mai mananc nimic. Imi linistesc constiinta ca am mancat de dimineata o salata superconforma, dupa cum zicea monti ca tre sa facem inaintea unei abateri .
Si eu vreau reteta de dovlecei marinati ca tocmai am doi din care voiam sa fac chiftelute. Mie imi placeau cel mai tare pane dar cum nu se mai poate sunt in cautare de retete noi.
Si sa va zic si eu o reteta cu conopida care i-am facut-o ieri la fiica-mea si a ras tot. dar e buna su pt noi. deci, conopida desfacuta bucatele se fierbe la aburi, se soteaza in ulei de masline cateva cepe verzi taiate marunt, cativa catei de usturoi si cateva rosii decojite si maruntite, se adauga nitica apa, se fierbe un pic apoi se adauga conopida. Se condimenteaza si daca vreti puteti adauga cascaval ras. Nu prea mi-a sunat bine reteta, adica combinatia de conopida cu rosii dar e delicioasa.
Era ceva cu pepenele verde, ca se poate consuma dar in anumite conditii. Trebuie sa caut si daca gasesc postez aici.
Andanii, felicitari si la schimbari cat mai rapide de semnatura
Ele, merge tae-bo-ul? Azi nu am facut nimic ca nu merge sonorul la filmulete si nu pot sa le fac de pe dvd-player. Ieri am facut cam jumatate din abs and glut. Bineinteles ca mi-am dat seama prea tarziu ca toanta, ca pot sa pun dvd pe laptop si acolo are sonor
Stiti ceva de semintele de in?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
ce sa stim despre seminte de in???
sunt bune de mancat ... au efect laxativ
au indicele 35 deci cu grasimi se mananca ... nu se baga in paine integrala decat daca e facut 50% 50% ca sa se poata manca cu grasimi
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
puisorul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Sa va intreb ceva despre semintele de in. Am citit ca daca le mancam nemacinate se elimina nedigerate. Eu le puneam in paine dar intregi. Deci cum facem cu ele? Ani de Stefana (23.01.2008) Stefi Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
Asta era intrebarea mea: le macinam sau nu?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
nu stiu ... nu cred ca are vreo importanta cu slabitul .... sau ????
habar nu am .... o sa cercetez ... deocamdata ma pregatesc sa plec la sedinta cu parintii ... o sa cercetez diseara si maine-ti spun
apropo mi-a venit fructoza... m-a sunat tipul de la curierat si l-am rugat sa vina la lucru ... era acasa binenteles e super metoda asta
ANDANII
Ele spune:
Ani deocamdata merge. Azi am facut vreo 40 min. Inca ma dor anumite parti care pana acuma au dormit in front. Eu am descarcat de pe torent ceva tae bo dar pe fac direct de pe youtube. Fac programul ab bootcamp (special pentru abdomen). Abia azi am reusit sa fac toate cele 4 parti. Cica in timp capeti antrenament. Ca si la bicicleta intai pedalam cate 20 min. Acuma cate 50.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
moama ce-ati mai scris ...... vai de mine si de mine
neata morgan fetele
astept povesti
ANDANII
acusor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melany72 Ce aveti cu fructele seara fetelor? Nu mai mancati fructe seara.Stiu ca sunt " usoare"..dar nu cred ca mancati 100 g capsuni, sau cirese!! Va furati singure. Parerea mea. |
Melany, eu cred ca e ok sa manance fructe seara, doar masa de fructe.
Cum este ok dimineata, poate sa fie si seara.
Am revenit si eu pe baricade.
Va pup