MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Melany tu ma starnesti cumva ca sa scriu si eu pe aici?
Ymca tu esti ca mine...adica am mancat eu somon cu legume la cuptor dar gandurile mele ..

Pai te starnesc ce sa fac si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

acusorule nu mai pot de bucuroasa ca te vad aici
sper sa intrii zilnic nu din an in pasti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii
melany cum sunt dovleceii marinati ??? ... mie-mi plac dovleceii ... sunt tare buni pe perioada verii de consumat ca au indice mic si sunt usor digerabili .... deci fac multi dovlecei ... da marinati nu stiu cum se fac pleaseeee

Cum ziceam, le-am copiat reteta de pe site-ul cu pricina...se prajesc dovleceii in ulei mult, rapid, doar sa se inmoaie cat de cat, se pun intru-n castron.Se pune intr-o tigaie putin ulei (ca se mai lasa si de la dovlecei) se " prajeste " mult patrunjel, de fapt se inmoaie si pe urma cativa catei de usturoi tocati.Se adauga otet (cat de acri vrei sa fie) si 1/2-1 pahar cu apa.Se da in clocot si pe urma se rastoarna peste dovlecei.Reteta cica e de azi pe maine..ca stau la " marinat".Spre rusinea mea nu i-am gustat inca...am uitat de ei in frigider.Oricum putem sa-i tinem si o saptamana asa.

Evident dovleceii inainte ii taiem (de preferat bastonase), dam cu sare sa se scurga apa...stii voi cum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

ce sa stim despre seminte de in???
sunt bune de mancat ... au efect laxativ

au indicele 35 deci cu grasimi se mananca ... nu se baga in paine integrala decat daca e facut 50% 50% ca sa se poata manca cu grasimi

Sunt excelente pt organism!!

Consumati-le cu incredere daca au indicele ala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

[quote]citat din mesajul lui puisorul

Sa va intreb ceva despre semintele de in. Am citit ca daca le mancam nemacinate se elimina nedigerate. Eu le puneam in paine dar intregi. Deci cum facem cu ele?
............
Asta era intrebarea mea: le macinam sau nu?

Deci, sa incep inteligent...e bine sa le macini ca sa aiba efectul sanatate asupra organismului.Intr-adevar , daca sunt nemacinate trec ca rata prin apa.
Eu le consum dimineata, macinate numai un pic cat sa le spargi , in iaurt.Le lasi la inmuiat cam 15 minute.Au gust de nuci.

Buna dimineata !!!

E vineriiiiiiiii....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui acusor

Melany, eu cred ca e ok sa manance fructe seara, doar masa de fructe.
Cum este ok dimineata, poate sa fie si seara.

Cred ca si Monti recomanda dimineata...seara da, masa glucidica, dar nu fructe.
Poate am eu memoria slaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata

Eu semintele de in le am mancat inmuiate in apa, sunt bune si asa.
Sunt supi ca astia la sala de peste drum nu au program de aerobic pana la 17.30, deci nu pot sa mi iau decat fitness mai devreme si nu stiu cat slabesc eu cu fitnessu Ginion de nasansa...

Acusor si eu ma bucur sa vad in zona...usor usor se reintregeste trupa
Sanse mama, tu pe unde mai bantui?Nu mai zici nik?

Mi am facut o mare oala de fasole, si cum scarnavii mei nu cred ca se vor atinge, o sa ma lupt eu cu ea zilele astea. Incerc sa mananc doar salata seara, pt ca fasolea nu ma ajuta la slabit.

Pup

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui latrishia
......deci nu pot sa mi iau decat fitness mai devreme si nu stiu cat slabesc eu cu fitnessu Ginion de nasansa...

Poti merge la fitness si daca au vreo banda de alergat, bicicleta, eliptica sau cross trainer...te-ai scos si cu cardio!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

latrishia eu mergand la fitnes am slabit si slabesc .... lucrezi muschi si faci cardio ... combinatia perfecta pentru a slabi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

ieri am fost la sala, si dupa sala am mancat 2 sarmale mici in foi de vita (facute cu carne de pui). abatere curata dar macar limitata cantitativ.

azi am inceput cu salata de vinete cu wassa
gustare: cirese
pranz: astept sa treaca efectul cireselor si voi manca piept pui la gratar
cina: imi voi face orez basmati cu sos de rosii (reteta din cartea monti din trecut)

sper sa ajung si azi la sala iar in weekend voi fi acolo cu siguranta.
si eu zic ca e bine cu fitness, si pentru slabire prin cardio si pentru tonifiere.

Mergi la inceput