MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ymca sarmalele erau cu orez? ca daca erau numai cu carne de pui erau mai mult decat conforme

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Buna din nou fetele dragi!
Multumesc de "consolare", ei, m-am alintat si eu putin, nu tin mortis sa ma bagati in seama mereu, numai ca uneori aveam senzatia ca din cauza ca sunt mai noua pe aici sunt mai invizibila
Eu nu am asa ceva laudabil ca sunt la ciclu si am stagnat de vreo saptamana. Nici sport nu am putut sa fac, ca asa sunt in zilele cu pricina, dar abia astept sa treaca sa ma reapuc de miscare.
cand citesc ca faceti toate miscare, asa imi curg , dar nu pot si pace! Eu am menstra abundenta si destul de lunga si asta ma tine legata de maini si de picioare
De dieta m-am tinut, am avut niste abateri in sensul ca am mincat cirese seara, dupa ce mincasem cu o ora inainte salata, dar nu am putut sa rezist Si am mincat, sa zic asa, cam 2 pumni de cirese. Asta de 2 ori. Si am baut si un pahar de Martini in alta seara ca a fost ziua unei prietene , dar nu am pus gurita pe dulce, ci doar pe verdeturi si fripturici.
Cam astea sunt noutatile mele

Va pup si va citesc in continuare!
Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

cu orez

Mergi la inceput

eva stai linistia ... de cate ori scriem si noi si nimeni nu ne raspunde ... asta e un forum ...citesti si raspunzi sau citesti si treci mai departe ...

ymca ....mda , atunci fa asa

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor,

Azi am mancat asa:
- MD- cereale Sanovit cu lapte degresat si cafea cu lapte
- P - tineti-va bineeee - salata verde cu somon afumat si dorada la gratar. am avut o intalnire de servici si mi-am propus sa mananc cat de des se poate peste. asa ca mi-am comandat dorada si nu m-am uitat ce pretul era trecut la 100 de g. si asa am dat 1 mil pe pranz. bine ca am avut bani la mine!

- C - cirese

Nu avem voie cirese dupa masa? nu au acelasi regim ca si capsunele? hai maaaaaaa

Mergi la inceput

capsunile si zmeura se pot manca dupa masa , restul dupa 3 ore sory

aseara am studiat cartea de sub perna ... deci:
pepenele verde 75
pepenele galben 65

nici una nu-i conforma

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata somnoroaselor!

Hai ca e wee si aveti timp mai mult sa va pregatiti mancaruri conforme.
Vremea la Bucuresti cel putin nu tine cu iesirile afara asa ca azi e zi SI de sport!

Nu stiu ce o sa mananc ca e cam totul pe terminate in frigider.
Am cumparat aseara niste fileuri de pangasius sa le fac intr-un fel in care sa le pot consuma si eu.

In rest zile placute alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Melany sa stii ca asa e si pe aici. Uraaaat!!! Si noi sambata aveam program de iesit pe undeva. Sa vedem azi in ce directie o luam.
Si eu am program sport pe azi dar si de bucatarit. Am in plan ficatei cu salata pt mine si la gasca le bag si niste cartofi la cuptor. Aseara le-am facut pizza si eu nu am pus gura. Pai ma muncesc atata cu sportul asta ca sa pun inapoi cu o felie de pizza. Neah!!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

capsunile si zmeura se pot manca dupa masa , restul dupa 3 ore sory

aseara am studiat cartea de sub perna ... deci:
pepenele verde 75
pepenele galben 65

nici una nu-i conforma

Da, dar daca te uiti pe site-ul lui montignac o sa vezi ca pepenele are o steluta in dreptul lui, care inseamna ca, chiar daca are IG-ul mare, raspunsul glicemic e mic si nu afecteaza nivelul zaharului in sange.

Deci, go for it

Nu stiu daca ati luat cartea care a aparut cu revista Felicia, e putin cam perimata ca sa zic asa. Zice de morcovii fierti ca sunt interzisi desi Montignac iti da voie si morcovi fierti in cartea a doua.
Dupa parerea mea, trebuie studiat mai mereu site-ul lui, mai precis tabelul cu IG-urile. Mai face si el studii, si isi mai schimba parerea.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Doamne ce urat e la noi, si ploua si e frig...Bacovia de-a dreptul

Bine ai revenit Acusor . Deci stiam eu ceva cu pepenele verde

Ele, felicitari pt ambitie si sportivitate

Evamaria, pai esti foarte conforma. As vrea eu sa am abateri doar cirese seara

Meniu ieri:
MD si pranz: spaghete integrale cu somon
C: salata de vinete cu rosii si un coltisor de paine integrala

Azi:
MD: cateva felii de salam, branza telemea si rosii