MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 5
andanii spune:
androix soacra mea nu pune drojdie , pune doar zahar , lamaie si socul ... atat... natural 100%
sanse se face si la noi daaaa .... dar eu nu am facut niciodata pentru ca am incercat in tinerete si mi-a mucegait si de atunci am impresia ca nu stiu si nu fac .... si soacra mea face si le aduce la baieti pana se satura
acuma am venit de la sala ... am bagat 75 minute numai cardio ... sunt stoarsa ca o lamaie m-am suparat ... trebuie sa misc ceva mai rapid sa nu ma depresez
somn usor fetele
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii androix soacra mea nu pune drojdie , pune doar zahar , lamaie si socul ... atat... natural 100% sanse se face si la noi daaaa .... dar eu nu am facut niciodata pentru ca am incercat in tinerete si mi-a mucegait si de atunci am impresia ca nu stiu si nu fac .... si soacra mea face si le aduce la baieti pana se satura acuma am venit de la sala ... am bagat 75 minute numai cardio ... sunt stoarsa ca o lamaie m-am suparat ... trebuie sa misc ceva mai rapid sa nu ma depresez |
Vezi ca pierzi masa musculara daca lucrezi atata cardio...Baga macar proteine cand vii de la sala.Carnita, chestii..
Nu de alta dar ramai pufoasa si fara muschi.
Buna dimineata fete!!
Socata e buna rau, dar daca nu o bei in 1-2 zile de cand e gata te dau gata gazele..
andanii spune:
instructoarele de la sala mi-au recomandat sa bag mai mult cardio pana deblochez organismul din platou .... in program am si lucratul grupelor de muschi , da totusi eu mai am multa multa grasime de dat jos si trebe putin mai multa transpiratie deci mai mult cardio .... in programul normal am 45 min cardio ... am facut 30 in plus ....
am intrat in panica ...m-am plans si fetele mi-au recomandat ... nu fac de capul meu
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii instructoarele de la sala mi-au recomandat sa bag mai mult cardio pana deblochez organismul din platou .... in program am si lucratul grupelor de muschi , da totusi eu mai am multa multa grasime de dat jos si trebe putin mai multa transpiratie deci mai mult cardio .... in programul normal am 45 min cardio ... am facut 30 in plus .... am intrat in panica ...m-am plans si fetele mi-au recomandat ... nu fac de capul meu |
Da iubire e bun pt ars grasimi, dar trebuiau sa-ti zica si ce sa mananci dupa....ca daca nu mananci ce trebuie se intampla exact ce ti-am zis..
Androix spune:
Andanii, asta ziceam dar nu m-am exprimat bine, si fara drojdie, in urma fermentarii tot bere iese.
Eu sunt cu gatul in pioneze, nu va mai zic de la ce ca va imaginati am vazut ca nu mai scriem abaterile in amanunt. SUnt pe cale sa adaptez o reteta de blat de pizza la montignac si daca imi iese la fel de buna ca si cea nemonti v-o scriu si voua negresit. Stagnez pentru ca nu ma tin de treaba, sunt pe ultima suta de metri cu examenele si iar am abandonat aerobicul bine ca nu pun la loc ca nici cuminte nu sunt. Oricum am remarcat ca cel mai bine slabesc cand sotul meu nu e acasa, a fost plecat o saptamana, gata kilogramul. S-a intors de-o saptamana, abia o suta doua de grame...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Da iubire e bun pt ars grasimi, dar trebuiau sa-ti zica si ce sa mananci dupa....ca daca nu mananci ce trebuie se intampla exact ce ti-am zis.. |
pai dupa sala nu mai mananc niciodata nimic , eu plec de la sala la 9.30 seara pana ridic si copilu si cu drumul ajung pe la 22 si ceva acas , pana ma spal 22.30 .... cum sa mai mananc la ora aia decat un fruct eventual ....
ANDANII
puisorul spune:
Hello
Androix, bafta la examene in continuare . Votez si eu pt lipsa sotului de acasa . Adica pt slabit, nu pt altceva.
Andanii, bravo pt ambit
Aseara la ora 9 cine manca ciorba de fasole cu ciolan? Moi, purcelusa . Dar azi gata cu porcitul. La MD intentionez o omleta cu branza si rosii iar dupaamiaza incerc o reteta de quinoa cu ciuperci si cascaval. Sper sa ma tin de meniu.
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
sanse spune:
Bineeee.....nu beau socata Invidioaselor.....
Andanitzo vezi ca eu am raportat ieri....sa nu ma uiti.Macar cand am ce ...
Ma pregatesc sa plec la scoala iar pe la 15 plec la balet .
Intru pe seara cu meniul.
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
melany72 spune:
Andanii, nu e bine delooocccc....nu stiu care le permite Monti, ca nu mai sunt in tema,daaaarrr, ca sa te recuperezi si la muschi , fiind tarziu, baga niste nuci/alune/migdale/caju...ce iti permite.Un pumn.
Oricum nu adormi fix la 23.
andanii spune:
gata modificarile in tabel
clasamentul arata asa :
locul I sanse
locul II ymca
locul III alinam
restul fetelor porcusori si n-am mai auzit vesti
felicitari fetelor
ANDANII