MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 4
andanii spune:
daaa, am vorbit prea mult de inghe pe aici si gresit ... gata ... n-o sa mai zic nimic
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
latrishia spune:
Md para greapfruit
branza cu iaurt 0% si finn crisp
P salata cu rosii castraveti salata verde ceapa si branza
G ness cu lapte 0%
C pui la gratar cu salata de varza
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
Raportez maine ca azi am 60,3 kg si pana maine imi tai o buca!
Sic transit gloria mundi.. si uite asa am ajuns de pe locul I cu porcu atarnat de "inteligenta"...
Nu am avut abateri, dar am mancat muuuuult, si seara muuuult si nu m-am dus la sala de 3 ori, ci doar o data.
YMCA- eu nu ma duc la aerobic, ma duc la fitness si fac asa: 20 min banda, 15 min steper, 15 min bicicleta, niste exercitii pe care le-am invatat de la instructor si gataaa, acasaaaaaa.
sanse spune:
Buna fetelor
De ce plangeti?
De ieri nu mi-a mers net-ul asta idiot
Pentru raport bag si eu un 67,2 kg(-900g).Aveam un minus mai mare dar ma cam invins porcu' ieri
Nu am avut abateri dar am papat putin cam mult
Eu tortul pufos il fac tot cu philadelfia si iese super bun .Cu mascarpone sigur iese gretos.Ca sa stea teapana crema ,frisca si branza le amesteci cu lingura ,nu bagi mixerul in ele pentru ca se inmoaie.
De la Latrishia stiu ca frisca tzeapana iese daca storci putina lamaie in smantana cand o bati.
Azi am papat:
md:omleta cu puti pui afumat si vastraveti
p:tocanita cu salata de varza
c:ceva legume ....habar nu am
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sanse spune:
FETELORRRR!!
Putem face socata monty?Cu fructoza......nu?
Va rog sa-mi raspundeti!!
POZICI
KG MELE
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanse FETELORRRR!! Putem face socata monty?Cu fructoza......nu? Va rog sa-mi raspundeti!! MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
monty ar fi , da nu stiu cum fermenteaza chestia asta ... nu ma pricep , nu am facut niciodata socata combinatia e monti cu fructoza
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
sanse spune:
Citat: |
monty ar fi , da nu stiu cum fermenteaza chestia asta ... nu ma pricep , nu am facut niciodata socata combinatia e monti cu fructoza |
Te pupez .Fac si eu acum intr-o sticla de 5 l...vad ce-o iesii
Dar tu de ce nu ai facut niciodata?La voi nu se face socata?E f. buna
POZICI
KG MELE
nikolett2445 spune:
Raportez si eu -2kg ,in doua saptamani,au fost si rusii au trecut acum,am mancat mai mult carne fripta,peste, pui ,vita si salate morcovi ,rosi castraveti,verde ,cu lamaie,si la cina si la pranz,dimineata iaurt,am si motive sa ma grabesc pe 1 iunie merg la mare,pt o saptamana,nimic organizat e liber cu siguranta si vreme buna sa speram.
Nu sunt in lista,deci ,am avut 70 kg la inceputul luni mai,vreau sa ajung la 55 kg,am 1,60 inaltime, nascuta pe 26 nov 1978.
probabil ca o sa raportez duminica kg, pentru luni.
Androix spune:
Sanse, am o veste proasta: socata=bere asa ca nu e deloc monty. Nu ma prea pricep eu la retete dar stiu ca se face cu drojdie de bere, si oricum in urma procesului de fermentare rezulta ceva care are si alcool si are aceeasi compozitie ca berea.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia