*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

futuremother, brie - offff... nu ziceti asaaaaa, eu tot insist ca e caruciorul de vina, nu copilul! nu de alta, da' caruciorul pot sa-l schimb, copilu' nu prea
dandusa, ala de care zici tu e cred ca e zapp-ul, in schimb buzz-ul se lasa pe spate in sensul ca scaunul se rastoarna pe spate, deci cam ridici copilu cu picioarele-n sus :)... se face "virtually flat" zic ei....dar da' asta a fost motivul principal pentru care l-am luat pe cel pe care l-am luat, ca se face "pat" in toata regula. Numai ca uite ca pe langa faptul ca e si mare cat china nici nu vrea fata sa stea in el. in buzz parca stau copiii mai bine, sau cel putin cei cu care m-am intersectat eu pe strada pareau sa stea

tocmai am venit de la miniblu (alra, sa stii c-am fost cu fata cu tot la mall, numa' asa in urma postului tau ca tre' sa scot fata in lume ... mama ce i-a mai placut! bine in brate, evident). deci: inglesina trip il vand la aproape 600 lei, pe net am gasiti cu 430 lei, interesant, nu?
in schimb, ziceau gagicile de acolo ca daca tot suntem cu maxi-cosi sa luam citi cx ca se face destul de mic, numai ca nu-l aveau pe stoc sa-l si vad. asa ca saptamana viitoare mergem iarasi. parca as lua unul pe care sa se poata monta si scoica noastra, chit ca pana acum n-am avut nevoie, dar asta poate din cauza ca n-am prea circulat cu pitica dupa noi.

Eli ia uite aici cum da fata din cap, azi a avut chef sa se lase filmata

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha, mersi de lamuriri. Si a mea la fel face...pt ca eu nu mi-s dotata, ci am 2 bube, Arianna le ia pe amandoua cu manutele, le strange tare si baga nasul intre ele. ...ma topesc toata cd face asa. Si chiuie de placere.
Diamisha, si noi tot la Antalya ne gandeam sa mergem in vara, pt ca au facilitati pt copii. Anul trecut am vrut Sardinia, dar cum am avut problemele cu sarcina, am stat acasa. Cd vreti sa mergeti? Poate ne nimerim in aceeasi perioada.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

"La multi ani!" lui Raphael Nicolas de Babyzapi, e mare flacaul mamii!

Si de asemenea "La multi ani!" pentru:
Anastasia si Radu de manumanu
Andrei Alexandru de cristina_ph
Octavian Teodor de Estyanda

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

:) diamisha, poti incalzi mancarea si intr-o craticioara/castron in care pui apa calda de la chiuveta - pui recipientul cu mancare in ea. parerea mea e ca anul asta puteti pleca oriunde cu sonia caci nu o vor interesa prea mult "dotarile" pentru copii. peste un an, doi e altceva.

mirtha, tie iti merge mintea intr-una faci scenarii, analizezi, iti imaginezi probleme, le rezolvi, te documentezi, tu nu obosesti eu in trusa de medicamente am un pic de izobetadina, supozitoare de paracetamol, cateva comprese sterile si termometru. aaa, si o crema de fund. + medicamentele de astm ale laurei ca nu stii pe unde o apuca bronsita.

eu cand fac bagajul imi imaginez diversele situatii: mancare, baie, plimbari si apoi pun in geanta ce am nevoie pentru fiecare situatie in parte. eu nu iau borcane de ex pt toate zilele ci numai pentru primele 2 caci apoi cumpar. dar daca as merge in turcia de ex nestiind ce au ei acolo as lua de toate. acuma in germania ma astept sa fie in magazine cam tot ce e pe aici.

nu excludeti ideea de a ajunge la doctor in concediu. nu e nici o tragedie daca se intampla, mai bine sa fie vazut de un doctor daca e vreun semn de intrebare. eu cu laura in prima vacanta in luxemburg am ajuns la doctor duminica si apoi cautam farmacia de serviciu printr-un orasel de langa cu gps-ul - racise. dr a zis ca nu e musai sa o tinem numai in casa si ca ne putem plimba in continuare, ceea ce am si facut. problema cu doctorul in alte tari e limba - eu cu asta am avut noroc ca stia engleza.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diamisha multumesc pentru sugestii. Anul acesta mergem in Croatia. Am optat pentru transport cu masina desi sotul vrea cu avionul. Numai ca eu am calatorit niciodata cu aviounul asa ca nu vreau si stresul debutului de avion in plus fata de restul noutatilor stresante. Intre Antalya si Sardinia as opta pt. Sardinia chiar daca nu au programe grozave pt. copii. Nu stiu parca pare mai exotica Sardinia . In Antalya este adevarat au multe facilitati pt. copii inclusiv bone sau crese , parcuri speciale pt. bebei etc. am inteles ca si plajele sunt superbe . Stiu de la o colega care a fost anul trecut.Parca Sardinia suna mai interesant. La varsta lor nu sunt extrem de entuziasmati de ceea ce vad pe post de divertisment , cel putin asa imi pare ci mai degraba orice noutate este apta sa le starneasca interesul.

Alra , da ai intuit. Am liste , organizate in dosar din acela cu sine , printuri cu traseu , obiective turistice , informatii utile etc. si cit de curind vor aparea si listele cu bagaje. Am cumparat pt. Eva vreo 2 galetuse cu diverse forme , o mini piscina gonflabila si sper sa ajungem la targul din Bucuresti acela de la sf. luni mai si inceputul lui iunie poate reusim sa achitionam un echipament full option pt. concediu la mare.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Corina daca alaptasi gupil exclusiv pina la 6 luni esti super echipata. Dimensiunile sunt irelevante. Tesutrul mamar e responsabil. Da cunosc senzatia cu chiuiturile....si cu amusinatul. Pe vreme ce trece imi dau seama ca s-ar putea ca intarcarea sa fie mai grea pentru mine decat pt. ea.

Gata noi am dat drumul la aerul conditionat. In camera Evei urcase termometrul la 29 gr.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha, mersi de lamuriri. Si a mea la fel face...pt ca eu nu mi-s dotata, ci am 2 bube, Arianna le ia pe amandoua cu manutele, le strange tare si baga nasul intre ele. ...ma topesc toata cd face asa. Si chiuie de placere.
Diamisha, si noi tot la Antalya ne gandeam sa mergem in vara, pt ca au facilitati pt copii. Anul trecut am vrut Sardinia, dar cum am avut problemele cu sarcina, am stat acasa. Cd vreti sa mergeti? Poate ne nimerim in aceeasi perioada.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Gata, am citit tot, tare harnicute ati mai fost!

De cateva zile, galusca plange cand o bag in apa. Nu e nici rece, nici calda, n-am schimbat nimic...pana sapt trecuta era entuziasmata, chiuia cum incepeam s-o dezbrac. Repet, n-am schimbat absolut nimic...mi-e dor de baita noastra vesela. Si Dariua a avut o perioada asa, dar nu mai retin daca am descoperit motivul, of, uit din ce in ce mai multe.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mamicutele mele dragi,
Va citesc, va urmaresc, dar nu mai reusesc sa mai scriu nimic! Multumesc pentru sustinere si sfaturi la toata lumea!
Astept inca o perioada sa vad daca or fi dintii de vina. Mai nou, avem 3 zile de refuz al mesei de fructe de dimineata, de altfel singura masa diversificata a noastra. Iar culcarea de seara care se facea prin punerea in pat si plecat linistita...se soldeaza cu plansete si luat de acolo de 3-4 ori. Deci ceva este, prea s-au stricat brusc toate de o saptamana. Azi noapte a batut toate recordurile lui...s-a trezit de 7 ori!
Chiar daca va citesc pe multe dintre voi cu copilasi care dorm linistiti o buna parte din noapte, stiu cat sunt de normale aceste treziri la altii...asa ca nici nu ma mai stresez.
Remarc ca sunt mult mai senina decat eram la David, in ciuda oboselii. Am incercat vreo 4 seri la rand si cu cereale seara la culcare si n-au avut efect...n-avusesera nici la David, dar am zis sa incerc.
Asa ca astept. Oricum e un scump si jumatate, nu m-as putea supara pe el cu mocuta lui cu zambet stirb.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha eu am patit faza cu baia la David in aceeasi perioada. Ne-a tinut cam 2 luni...a aparut la fel, aparent fara motiv..si a disparut la fel. Iti tin pumnii sa va reintoarceti cat mai curand la baita voastra vesela.
Mirtha te-am tot citit zilele astea sa vad cum te mai simti. Muuuulta sanatate si sa rezolvi problma cat mai curand!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Alra, ai dreptate, nu m-am gandit la castron cu apa calda...o sa tin minte...dar cred ca nu ar fi mers, totusi, pentru ca mai bea lapte si apa trebuie incalzita bine ca se sa dizolve ca lumea...ma rog, in extremis, merge oricum ...cochetez cu ideea de a fugi la bruxelles 3 zile doar cu Claudiu pt ca e primul an cand avem liber de Rusalii...asta daca nu vrea el din nou la mare, sa se mai scufunde putin......

Mirtha, e super in Croatia! Voi sunteti putin mai aproape decat noi, dar chiar si asa este destul de lung drumul cu masina...si eu fac liste la locurile noi si la bagaje complexe, de concediu, nu de-alea de 2-3 zile...daca incep sa-ti scriu eu despre fricile si teoriile mele despre avion, nu te mai urci niciodata...cu toate astea, zbor din '92 (primul zbor a fost direct in India), cred ca am peste o suta de zboruri la activ, de placere si de business...realizez ca pierd enorm daca nu ma urc in avion si imi infrunt "demonii"...partea buna este ca, odata urcata in avion, nu mai ai ce face, cobori abia la sosire

Corina, noi vrem sa plecam in prima jumatate a lui septembrie, ca sa nu fie soarele f puternic pe de o parte, pe de alta, abia m-am intors la birou, asa ca nu pot pleca in concediu imediat...am identificat in Antalya resortul Ela Quality ca fiind absolut top pentru familii cu copii...poti sa-l verifici la elaresort.com...ar mai fi Cornelia Resort si Rixos parca...cu Sardinia am o singura problema, este extrem de scumpa la niste conditii mult sub ce ofera Turcia...si vroiam sa o iau si pe mama cu noi, ca sa respir si eu din cand in cand...3 persoane in Turcia 10 zile costa cat 2 in Sardinia 7 zile...

Bertha, poate i-a intrat apa in ochi si s-a speriat Ioana...vezi ca la moth..care au o cana de limpezit pe cap, care are o latura facuta dintr-un material moale, ce se lipeste etans pe frunte, astfel incat o poti clati pe cap fara sa ii curga apa pe fata...daca asta e motivul nemultumirii ei...daca nu, trebuie sa mai cauti....

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput