*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Seara buna, mamici!

Mirtha multumesc frumos pentru sugestii, mulsul este probabil singura optiune.

Miky_ea

Ieri va spuneam ca a plans piticul 2 ore..ei bine, de aseara are si febra . A inceput cu 38.5, azi noapte urcase la 39.1, dimineata 38.3, azi dupa amiaza 39.3, acum a scazut la 38.1. In tot timpul asta i-am pus Paracetamol supozitoare, sosetute cu ptet si apa, batistuta umezita pe cap si incepand cu azi dupa amiaza i-am dat si sirop Algifor Dolo Junior, pe baza de ibuprofen. Mi-e asa mila de el, e moale, vrea sa se joace dar nu mai are putere sa stea in fundulet, mananca, e vesel cateodata, dar are si perioade in care plange fara sa-l putem consola in vreun fel. Alte simptome nu are, probabil dintisorii il chinuie, saracutul Uff, tare m-am speriat zilele astea..si asta e doar inceputul...

Pupici cozonaceilor si un sfarsit de weekend frumos mamicilor!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

nebunica_zapacita, dintii nu dau febra peste 38. eu cand vad 39 ma gandesc la o virala. muci sau tuse are? diaree? sunt insa si virusi de o zi care trec fara semn.

diamisha, noi am facut odata lui nicole lapte cu apa din garaj caci a fost o pana de curent. in situatii de criza orice se poate eu de cand am dat 2.5€ pe o cafea baubilee in spania (si bem multe cafele ) iau tot timpul un fierbator mic cu mine si un ibric. asa am si "sterilizat" in luxemburg - am pus apa fiarta peste biberoane si apoi am pus capacul la sterilizator.

camelia, da, imi aduc aminte - am avut aceeasi problema cu carutul quiny (speedi sx) cu laura: statea atarnata in curele, pica intr-o parte. nu era potrivit de bb mic. eu nu te sfatuiesc sa iti iei musai carut pe care se pune scoica, e vara deja, nu o sa o mai tii atata in scoica ca se incinge si in scoica sta pana pe la 1 an. carutul ala de la maxicosi il stiu, nu e nici cal nici magar - adica nici mic si usor da nici mare si greu. cum tu ai un carut mare si bun la teren accidentat eu as zice sa iei unu mic si usor, umbrela.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multa sanatate lui Victor.

Amalia, ce senina esti in plina criza de treziri noaptea .

Eu in bagaj trebuie sa am musai unguent pentru bubite, Fastum gel sau ceva similar. Ana este experta in bubite si urticarii. E jale daca o inteapa un tantar sau o furnica/purice. Se umfla la locul intepaturii iar in zona cu pricina mai face si alte bubite ca reactie secundara. Nu rezista sa nu se scarpine asa ca s-a cam obisnuit sa se unga singura cu gel cand simte ca are nevoie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

nebunica_zapacita, dintii nu dau febra peste 38. eu cand vad 39 ma gandesc la o virala. muci sau tuse are? diaree? sunt insa si virusi de o zi care trec fara semn.

Si eu stiam acelasi lucru despre dinti, dar alte simptome nu are, doar febra, moleseala, si plans ca si cand l-ar durea ceva, pana acum nu a mai plans asa si tot timpul vrea sa roada ceva. Pana acum, daca imi apuca degetul, il sugea, acum roade la el si pare sa-l linisteasca.

Ii urmaresc si in noaptea asta temperatura si vad maine daca e cazul sa mergem la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

CAMELIA MULTUMESC
BERTHA AM RETINUT SI RASPUNSUL TAU..SI EU SUSPECTAM CEVA
NEBUNICA SANATATE BAIETELULUI
DIAMISHA AM NISTE PRIETENII CARE PT SCADEREA TEMP IN CAMERA COPILULUI AU PUS IN GEAMURI FOLI TERMOIZOLANTE ..AU ZIS CA SE SIMTE O SCHIMBARE NUSH CE SA SPUN EU STAU LA PARTER
MIRTHA SANATATE MULTA IUBITA
EU MA VAIT DE NISTE NENOROCITE DE DURERI DE DINTI...SI AM TOT FOS LA STOMATOLOG

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Amalia,pupici pt o mamica puternica!
Sanatate multa cozonacelului Victor!
Eli,sanatate si sa treaca cat mai repede!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mirtha , sa te faci bine repede (legat de avion te inteleg perfect si eu am vrut cu masina in concediu si sotul cu avionul , numai ca la noi a castigat avionul , noroc cu fetele ca m-au mai incurajat ).AAA am vazut poze cu Mirtha mica band din canuta .
Futuremother legat de administrarea fierului la bb , noua in urma intepaturii in degetel (care a fost ffff rapida si nu a durut-o deloc) ne-a iesit hemoglobina 10,2 si limita inferioara era 11 si atunci ne-a prescris pediatrul cate 10 picaturi de fier / zi (5 dimineata, 5 seara ) si urmeaza dupa cateva luni sa facem iar o intepatura in degetel sa vedem daca a mai crescut si ramanem la 2 picaturi /zi care se dau in mod normal profilactic dupa 6 luni .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Nebunica, Alra, eu cu Rebeca am experimentat febra la fiecare dintisor, si o tinea cate 3-4 zile, cam intre 38-39 C Explicatia medicului a fost ca eruptia, cu durerile de rigoare si agitatia si noptile nedormite, scade usor imunitatea organismului, si atunci bebe contacteaza orice virusel pe care in mod normal nu l-ar culege. Deci....nu stiu cum e corect sa spunem, dar practic e febra de la dinti

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Citat:
citat din mesajul lui alra

Si eu stiam acelasi lucru despre dinti, dar alte simptome nu are, doar febra, moleseala, si plans ca si cand l-ar durea ceva, pana acum nu a mai plans asa si tot timpul vrea sa roada ceva. Pana acum, daca imi apuca degetul, il sugea, acum roade la el si pare sa-l linisteasca.

Ii urmaresc si in noaptea asta temperatura si vad maine daca e cazul sa mergem la spital.

Mergi la inceput

Otilia, Eli, Miky-ea, Lauramiron

Raportez o noapte linistita, febra a scazut , bebe jucaus si zambaret.

Eli pune biciul pe dintii aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Alra da, sunt cam mari scaunele de la carutele astea quinny. Probabil mai incolo o sa mi se para un lucru bun. La scoica noi avem un fel de husa de bumbac, ar trebui sa nu-i fie foarte cald in ea... Insa ai dreptate, nu ar trebui sa fie asta criteriul de baza in alegerea "umbrelei". Acum astept sa vad si eu Citi CX asta cum e si cat e de greu si cat de mic se face si dupa aia o sa ma decid ce iau. In Inglesina Trip am pus-o pe fata la magazin si s-a pus pe urlat instant... poate nu-i placea culoarea visinie?!
Mersi de sfat .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput