*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fete
La multi ani Corina! sa fi sanatoasa, burtoasa si la punga groasa...
mav sanatate iubita brr groaznic...rabdare
am scapat de durere hehe ce bine este
ieri am facut vaccinul Dimitreios a fost cumintel nu a plans si nici ectii adverse nu am avut....sa va zic mai nou ce a facut desteptul ne uitam intr-o seara la tv si erau 2 tipe dansau se uita la tot dansul si la sfarsit il auzi exclamand 'ooooo mama. am ras cu ion de numa numa

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Iulia de Fluturasha, ai PM
PS: Eu n-am stiut sa iau la mine si eco de sold de la 2 luni.Erau necesare.

Malinas, mie imi face Vanghelie program in fiecare an pe 1 iunie-spectacol cu copii de la gradi ,in parcul Sebastian, pe care apoi ii premiaza.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici !

Multumim pentru pentru ....urechi ! Situatia s-a imbunatit dar nu spectaculos. Cert este ca nu mai simt nevoia sa iau algocalmin dar cu tot cu antibiotic persista starea febrila si ma simt cam lesinata . Vom vedea. Astazi trebuia sa ajung la orelista dar voi amana pt. maine pt. ca astazi trebui sa dau o fuga prin Slatina , ceva treburi de rezolvat la job.

Corina : La multi ani cu sanatatte !

Si Cozonaceilor care isi mai rotunjesc lunitele astazi multa sanatate , sa fie papcioasi si sa doarma bine !

Anes da-mi toaaatttee detaliile care crezi ca ne-ar putea ajuta sa avem un concediu activ. Vreu sa vizitam lacurile de la Plitvike , Trogir-ul am inteles ca e declarat monument UNESCO , Split-ul e un oras frumos la fel si Dubrovink-ul.
Problema este ca am incercat sa fac o alegere care sa imibine cit mai multe cerinte si am ajuns sa facem rezervare intr-o statiune sudica - Podgora , Hotel Minerva , 3+ .Din recenzii am inteles ca isi merita cele 3+ stele , au facilitati pt. copii, sala fitnnes , sauna , masaj etc. Demipensiune. Am cautata all inclusive dar unde gaseam all inclusiv nu gaseam plaja cu nisip ci plaja betonata sau stincoasa...Si cum sunt usor paranoica deh...Unde am gasit plaja cu nisip - Medulin am fost avertizati ca seara este invazie de tzantzari. Unde am gasit plaja cu nisip , all inclusiv , recenzii super la Hotel ,era pe insula Rab si am fost avertizati ca vom fi cam izolati , trans[portul pe continent se face cu bac-ul la ore fixe pe care daca le pierzi...salutare rai pe insula. Iar eu vreu concediu activ : sa vizitam , sa ne plimbam , etc. In final Podgora am inteles de la cei care au mai fost ca are plaja mixta si nisip dar si nisip cu pietris , hotelul este super iar localitatea este in apropiere de autostrada de unde putem face diverse iesiri. Sota vroia undeva la Pola (ma rog numele localitatii e de fapt cu u in loc de o)ca sa facem un drum pina la Venetia , peste drum. Vom vedea. Sper sa nu se intimple nimic rau pina atunci si sa avem si acolo un concediu frumos.

Diamisha se pare ca Antalya e o varianta mult mai echilibrata. Habar nu aveam ca Sardinia este asa costisitoare. Important este sa va simtiti bine iar Turcia ofera servicii de calitate . Si pe noi ne strage un concediu acolo dar cel mai probabil in vara urmatoare. Si poate cine stie , Turcia ne va purta noroc in conceperea lui bb2.

Bertha vroiam sa iti zic despre plinsul la baie.Si noi am avut vreo 3-4 zile in care , brusc, dintr-o balacioasa desavarsita cu joca interminabila cu taca"su devenise irascibila si plingacioasa. Da" plingacioasa de nu te mai intelegeai cu ea. Am constata ca i se facea somn mai devreme decit era ea obisnuita. Si de atunci incercam sa ne mulam pe starea ei. Adica daca vedem ca ii este somn facem baita mai repede. Daca este activa raminem la ora obisnuita. Poate , cumva , si la voi este acceasi problema. Daca nu e asta sper sa descoperiti curind cauza.

Alra noi nu avem nicio problema cu Eva in scaunul de masina. Sta foarte linistita si pe traseu mai baga si o motaiala.E doar la inceput un mic nelamurita ca nu mai sunt cu ea in spate.Dar nu plinge, nu protesteaza...trag sperante ca va fi ok si pe parcurs.

Fetelor multumesc pentru ponturile ref. la bagajul medical. Salvat tot.

Vad ca vorbiti de menajere. Si eu aveam dar....a trebuit sa o raresc .Voi spuneti ceva de 80-100 lei tariful. Pai mie imi cerea 250 / zi. Da , da ati citit bine. Ca am camere multe , ca am geamuri multe la usi , ca am covoare greu de curatat etc. Momentan nu mai sunt dispusa sa o chem de 2 ori pe luna ci ocazional , pentru curatenie generala. Pina imi gasesc pe altcineva care sa poata veni constant dar pt. un tarif rezonabil. Intre timp smotruim in we eu si sotul grosul si in fiecare zi mai gasesc eu cite ceva de facut.

Va las , mai intru ca pe la ora asta ar trebui sa se trezeasca Evaminatoarea !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Drum bun draga mamica Bravegiril. Aveti grija de voi si sa veniti cu multe multe pzoe si cu bateriile incarcate.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Julia, din cate imi amintesc trebuie sa fie ambii parinti, ca va pun sa semnati acolo niste acte.
Eu sunt vopsita, tunsa, epilata. Me happy!!!!
Miercuri plecam. Eu credeam ca mergem in weekend, dar sotul a luat bilete pt miercuri. Vroia sa-mi faca surpriza, dar stia ca o sa ma crizez cu bagajul. Asa ca acum spal, calc...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

anca, eu sunt foarte capoasa si incerc sa schimb lumea in general. nu zic ca imi iese de fiecare data si de multe ori ma enervez daca investesc energie in ceva si iese pe dos, dar macar stiu ca am incercat. la fel si cu copiii, daca eu stiu ca un lucru trebuie facut intr-un fel atunci incerc de zeci de ori pana iese.
cred ca ai ales bine cuvantul "dresaj", chiar daca suna urat, cam asta facem cu copiii mici. si cand e vorba de norme de securitate nu facem rabat. cred ca ideea e sa nu ai prea multe reguli, sa nu ii dai voie sa faca nimic din ce vrea si sa tipi tot timpul la el, dar reguli trebuie sa aiba, de ex aia mare a mea daca nu isi face somnul se simte ea rau dupa aia, plange din orice si nu te poti intelege cu ea. evident ca nu pleaca cu placere la culcare insa stie ca asta e regula jocului si (de cele mai multe ori ) o respecta.

parerea mea e ca trebui sa fie prinsi intr-o rutina si niste obiceiuri inainte sa isi dea seama pe ce lume traiesc si sa refuze. si nu e musai sa schimbi ceva prin urlete ci poti insista sa il pui de exemplu in scaunul ala de 10-20-30 de ori, cu cate o jucarie, cu un bib cu suc sau lapte, sa te joci cu el de acolo pana il prinzi o data cu garda jos si accepta si apoi ai un precedent si iara il pui si tot asa pana incepe sa ii placa
asa le-am invatat eu pe fete sa doarma in paturile lor, cu multe insistente, nu le-am lasat sa urle pana au ragusit.

la multi ani corina! mai am si eu cateva zile

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

BraveGirl LA MULTI ANI si muuulta sanatate!
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si sa ai parte de o aniversare frumoasa!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Corina!!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, cozonacei si mamici!
Corina, iti urez si eu sa fii sanatoasa, iubita si evident, burtoasa cat de repede, daca asta e dorinta ta!

Eu raportez un drum la ortopedie si-napoi fara incidente!! La dus a dormit, la intors a molfit o ratusca , fara scandal deloc. Hiuh!
In alta ordine de idei, la controlul de rutina a zis nenea dr ca are coastele cam evazate si ca e semn precoce de rahitism. Sa ii schimbam sticluta de Vigantol la 4 saptamani. Noi ii dadeam tot din aceeasi pana se termina. Cica de aia au si retras Vigantolul de pe piata ca nu scria in prospect ca trebuie inlocuit la 4 saptamani si noua nici dr nu ne-a zis initial... asta e, problema zice ca e minora, abia observabile si 100% corectabila in faza asta.
Dar mi-e ciuda ca atat de atenta am fost cu Vigantolul asta, imi notam in caiet in fiecare zi ca sa nu uit sa i-l dau, daca am uitat in 3 zile de cand am nascut-o e mare lucru, si vorba aia sunt mamici care uita cu lunile si bb n-are nimica. Mno... asta e .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Corina!

La multi ani, Iulia, Cristian si Tudor!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mirtha, ce sa zic, m-am gandit si eu la oboseala, dar sigur nu-i asta, incepe sa planga imediat ce simte apa pe talpite...apa e ca de obicei, fix 37 grade. Nu stiu ce are.

Diamisha, multumesc pt ideea cu apa in ochi, nu stiu ce sa cred, o sa incerc sa fiu mai atenta, deocamdata incepe criza de plans imediat ce simte apa. Of, e greu uneori sa deduci ce-i supara cand sunt atat de mici.

Flowers, voi pe unde va plimbati de obicei?

Cameliam, nu ti-a zis dr si daca ar trebui crecut nr de picaturi? Am mai zis ca si Darius a avut semne vagi de rahitism, dar s-a corectat cu un nr mai mare de Vigantol/zi. Noi momentan suntem pe Vit D3. Stie cineva daca a reaparut Vigantolul in farmacii? Am omis sa intreb.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput