*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*
Raspunsuri - Pagina 16
Flowers spune:
Am fost la ortoped aseara si mi-a explicat urmatoarele:intrauterin ,datorita pozitiei Brianei ,s-au dezvoltat mai mult muschii care duc labutza piciorului spre spate si mai putin cei ce o aduc in fatza.Are un unghi spre exterior de 45 de grade,normal ar fi cam 30 de grade.Din experienta dumnealui a observat ca exercitiile pt stimularea muschilor dau rezultate lente si ca cel mai sigur piciorul va revenii in unghiul dorit ,de la sine.Concluzia a fost sa revin atunci cand Bria poate pasi, 10-12 luni,si daca nu se regleaza de la sine o sa faca cateva sedinte de electrostimulare.Am fost super multumita de d-l dr. Am dezbracat-o pe Bria la pielea goala si a intors-o pe toate partile;controlat:solduri(pt displazie), reflxe(genunchi si labutze)coloana.
Multumesc din suflet Brie ca ai postat aici numarul si numele d-lui dr si am putut salva si eu.A meritat asteptarea (programarea a fost facut cu o luna in urma) si fiecare banutz.
Am intrebat de premergator si mi-a spus nu categoric pt ca 1.poate favoriza mersul pe varfuri si 2.creaza independenta copilului si se pot produce accidente.
Eu vreau totusi sa risc ,in 2 m patrati in care ma invart nu se poate accidenta decat de noi.De fapt vreau un centru de activitate de la primii pasi 360 grade.Dr mi-a dat ok-ul cu conditia ca Bria sa atinga podeaua cu piciorul (sa nu stea suspendata)si chiar sa poata indoi genunchiul.
Fug ca s-a trezit. Apropo aseara a dormit un picutz mai bine.S-a trezit doar la 2 si 5 si a dormit exclusiv in patut.
La multi ani sarbatoritilor zile si lui Bravegirl.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
anca_27 spune:

Corina, La multi ani cu sanatate si implinire si TOT ce vrei, al tau sa fie! 

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
Mav, tot citesc la perlutzele lui Sebi din cand in cand, un dulce!
Alra, eu multe din ale tale le iau de bune, le-ncerc si ies
, asa ca incet o sa incep si `dresajul` cu statul in scoica in masina.
Mi-e groaza dar trebuie, pt siguranta lui zibe.
Ce-am mai incercat si-a iesit, lasatul sa atipeasca doar, seara, si culcat la ora noastra de somn, + indopatul cu tz toata seara, si raportez si azi-noapte doar o trezire, la 4 si ceva azi dimineata. Bine, trezitul definitiv tot la 6- 6 jumate.
Asta e deja inradacinat.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
malinas spune:
BraveGirl, La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si cu burtica mare, din nou, in curand.
Deci, sa inteleg ca, nu vine nimeni la intalnire
?Am ales prost ziua, ora sau locatia?
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
Sotul meu zice: "Vand Enciclopedia Britanica, 50 de vol. Nu mai am nevoie de ea. M-am insurat si nevasta-mea le stie pe toate"
BraveGirl spune:
Multumesc pt urari!
Va invit la party: 

Cel mai frumos cadou mi l-a facut fi-mea: s-a trezit doar la 3.10 si 7.20. Apoi stateam eu in fund langa ea, asteptand sa se trezeasca, ca era 9 si ea nu dadea semne
. Aseara mititica a fost f maraita. Nu intelegeam ce are, pana cd n-am vazut-o cd a inceput sa se screme. Mi-a fost asa mila de ea. a facut kk tare. A adormit pe la 23.50.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
babyzapi spune:
La multi ani Corina! Sa ai numai bucurii si realizari in viata si tot ce-ti doresti! Aniversare frumoasa [red/] 
[red]La multi ani cozonaceilor Iulia, Cristian si Tudor! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi 
Eu am descoperit ca am un inceput de celulita vizibila pe coapse si fund
. Sunt o slabatura cu celulita
, de parca nu era de ajuns ca zbor pe sus la primul vant mai puternic
. M-am apucat si eu de exercitii poate se remediaza situatia pana in august cand plecam in concediu 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Qamar spune:
La multi ani, Corina!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Olivia26 spune:
Mamaaa, ce distractie e aici, am nimerit la fix 
Multi ani traiaaascaaa, multi ani traiaaaascaa, laaa muuuulti aaaani!
La multi ani, Corinaaaa!!!!Sa fii sanatoasa si cat mai repede burtoasaaa
Cristian de Spiridusul
Iulia de fluturasha
Tudor de Julia
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!