*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*
Raspunsuri - Pagina 15
Miky-ea spune:
Aleinad,sa va traiasca micuta crestina Teodora si sa va aduca numai bucurii!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
alra spune:
ambii parinti si progenitura obligatorie. pe mine m-au pus sa le car 100km in masina pe amandoua, doar nu v-oti duce fara ei la cativa km de voi! 
mav, laura ieri incerca sa ii innoade de gat sora-sii o funie cu flori pe ea. cum o prinde o trage de falcute cica sa o faca sa rada, o cearta si ii trage palme in cap ca cica e "obraznica", da sa o ia in brate de pe unde o poate apuca, trage de ea sa o smulga din scaunul de masa (adica sa o darame cu tot cu scaun) si tot asa.
cand nu se ocupa cu sor-sa se ocupa cu demolatu casii, scoate lucruri din dulapuri pe care le amesteca cu jucariile ei, trece din camera in camera, din garaj in curte si apoi in dormitor, peste tot pe unde trece zici ca a trecut taifunul. taica-su ii zice diavol tazmanian.
pe mine ma seaca. nu o pot controla in nici un fel, nu pot face nimic cat e ea acasa si treaza. si nu mai doarme de pranz 
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
mav spune:
anes, da, a fost adanca taietura, as fi avut nevoie de copca, dar n-am ajuns in timp util la chirurgie. dar au trecut deja cateva zile, degetul e mult mai bine. n-as fi crezut ca voi pati asa ceva, dupa 5 ani de zile de folosit obiectul muncii
.......
asa e, tipa care are blogul cu retetele zepter, gateste putin "altfel" decat am invatat eu de la colega mea, dar oricum mai arunc cate un ochi pe blogul ei, pt inspiratie.
mai am niste bloguri cu retete preferate... aici, aici si aici
evident ca tot eu sunt de vina pt semnul de buna purtare... l-am lasat pt doua minute
pe antonio in camera lui sebi, in scoica, dar.... neasigurat... si cand l-a vazut fra-su fara centuri, l-a si luat in brate... bine ca nu s-a ridicat cu el, sa-l scape de la inaltime.... asa, impactul a fost mai mic... ![]()
sunt o zapacita....![]()
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
alra
, recunosc descrierea, ne incadram si noi in ea. singura diferenta e ca sebi imprastie jucarii si carti peste tot, ah.... si nisip (de la locurile de joaca; mai nou se tavaleste in si isi toarna in cap nisip), iar ma-sa nu mai conteneste cu spalatu' (exclus calcatu') rufelor si nu mai apuca sa puna rufele in dulapuri, ci mormane... pe unde se nimereste... in concluzie si la noi este dezastru in casa...
recunosc ca sunt depasita de situatie; nu mai fac fata...
...si acum, ca e si tatalor plecat... nici nu ma mai agit... ca doar o inima am...
Mami Fericita Non-Stop
perlute
alra spune:
mav, eu mormanele le am in garaj. pun rufele la uscat in we si ma apuca we alalaltu cu rufele intinse pe acolo. in casa strangem zilnic. eu am o problema psihica cu dezordinea, imi vine sa ma zgarii pe maini cand vad casa dezastru
edit: i-am facut dulapuri in garaj cu jucarii si loc de joaca acolo sa nu mai ne explodeze sufrageria. rezultatul a fost ca si garajul a intrat in jurisdictia ei, il aranjeaza pe ala bine si apoi incepe sa le care in sufra. cand se plictiseste merge sa isi culce papusoii in dormitoare unde sfarseste prin a scoate toalele de prin sifoniere.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
mav spune:
alra, asa haios povestesti, o vad cu ochii mintii si rad de una singura... la ora asta... nu ma pot abtine...

Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
am uitat sa adaug... si pe mine ma scoate din minti dezordinea, dar acum deja am declarat... sunt de-pa-si-ta de situatie... dar rau de tot... ma tot gandesc sa chem femeia la curatenie, dar mi-e jena de dezordinea asta monstruoasa... niciodata pana acum n-am avut casa asa vraiste-vraiste....
in clipele astea... zic ce bine e ca n-am o casa mai mare
......
Mami Fericita Non-Stop
perlute
Miky-ea spune:
La multi ani cu bucurii,impliniri,iubire si fericire, BraveGirl!
La multi ani cozonaceilor Cristian de Spiridusul
, Iulia de fluturasha23
, Tudor de Julia16
,sa fiti sanatosi,voiosi si sa va incantati parintii!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
fluturasha23 spune:
Multumim pentru urari! Da, am facut si noi 6 luni! Nu-mi vine sa cred!
Asa ca poftiti la tort
!
Si fiindca e dimineata va invit la o
!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Mirtha darling, succes total cu scosul suzetei! 3 zile nu i-am dat-o decat cand adormea, dar probabil ca simtea ea ceva si malfaia la ea toata noaptea! Dar de JOIA trecuta nu a mai vazut-o! Maraie dupa ea cateodata cand trebuie sa adoarma, dar nu mereu....asa ca sper sa o uite cat mai repede si sa nu o mai asocieze cu adormitul!
O zi frumoasa tuturor!
mami de Iulia
lauramiron spune:
Hehehe...Mav, Alra m-ati facut sa rad...de cateva zile sotul imi tot repeta "ce bine era la garsoniera"
Aveam un pat, o masuta si-un dulap....ce vremuri...
Mda... deciMav ai dreptate cu casa mare, cu cat e mai mare, cu atat e mai greu si crede-ma, n-am nici un colt in care sa nu gasesc jucarii, chit ca au camerele lor, hai ca le-am dat voie si-n birou la parter cu jucarii, am zis sa nu tot urce la etaj. Dar nu ajunge, asa ca toata casa este un imens loc de joaca, cel mai tare ma seaca jucariile prin bucatarie
Eu am femeie care ma ajuta la curatenie, la calcat rufe, la stat cu bebe etc, adica face ce-i spun eu pe moment, nu e activitate fixa Jena de dezordine mi-a trecut de muuuult
Iar dezordinea o urasc, ma calca pe nervi, nu-s buna de nimik daca vad lucruri/haine/jucarii artuncate peste tot. Mai bine praf pe mobila sau nisip pe gresie decat dezordine
Sa-ti traiasca baietii
, are Anto niste ochisori de te baga-n boale
Iar Sebi nazdravanu'....ce sa faci, e varsta![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav am uitat sa adaug... si pe mine ma scoate din minti dezordinea, dar acum deja am declarat... sunt de-pa-si-ta de situatie... dar rau de tot... ma tot gandesc sa chem femeia la curatenie, dar mi-e jena de dezordinea asta monstruoasa... niciodata pana acum n-am avut casa asa vraiste-vraiste.... ![]() in clipele astea... zic ce bine e ca n-am o casa mai mare Mami Fericita Non-Stop ![]() perlute |