*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*
Raspunsuri - Pagina 14
babyzapi spune:
Cu bagajul pt bebe in vacante si eu eram un pic cam stresata, din cauza faptului ca vom pleca pt 2 luni in Franta la socrii. Dar m-a linistit soacra-mea
. I-a cumparat lui Raphael patut, scaun de masa, alte haine, alte jucarii si a zis sa-i fac si o lista cu toate produsele care le folosim zilnic ca sa le cumpere ea
sa nu avem bagaj mare cand venim
ca sigur o sa avem bagaj mare cand ne intoarcem acasa dupa shopping-ul meu. Asa soacra mai zic si eu ![]()
Camelia nici eu nu prea am iesit cu Raphael din casa. Am fost cu el lunar la dr, lunar cate o vizita in familie si un drum cu masina la mare....in rest zi de zi in curte si foarte putin pe strazile din apropiere... si cine vrea sa ne vada vin ei la noi
. Dar chiar daca nu este plimbat asa mult Raphael este fan carucior. Pana si in casa il pun in carucior si il iau cu mine la bucatarie cand am de gatit si e super cuminte.
Olivia foarte frumoase pozele, un scumpic frumusel David si peisajul foarte frumos. Vacanta placuta in continuare 
Anca si Aleinad felicitari pt botezul copilasilor. Bine mey, dar chiar asa, amandoua sa uitati de certificat?
Cam ne-a dat batai de cap la mai multe fete certificatul asta
. Sa va traiasca cozonaceii si sa va adua numai bucurii.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers Bertha, noi avem acelasi tip de carucior.Doar ca eu am luat teapa ca l-am luat si cu landou (pe care nu l-am folosit) si cu scoica (asta mi-a folosit )dar per total il puteam scoate mai ieftin. Cand imi revin din calvarul acestor nopti te provoc la o intalneala,ca-mi esti aproape, in zona.Tu te plimbi prin Sebastian? Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) poze |
Da, prin Sebastian macar o data/zi, stam f aproape.

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
julia16 spune:
Corina, sau fetele care ati facut deja pasaport cozonaceilor: Puteti sa-mi ziceti si mie daca trebuie sa fie ambii parinti prezenti, sau pot sa merg doar eu cu Tudor?
Merci.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
Flowers spune:
Bertha stau pe 13 sept colt cu Petre Ispirescu
.
Malinas, ai nimerit biscuitii, sunt cei in cutie rosie. Am gogulit si eu dar nu i-am gasit...
.Ti-am mai raspuns dar cu re- la re- la replay si am sters de frica Otiliei
.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
Flowers spune:
Anes
, e greu cu doi copii dar si bucuriile sunt duble.
Anca felicitari pt botez
Aleinad pupam tiza crestina, Teodora.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
mav spune:
alra, ma intrebai cum ma (mai) descurc... sunt singura cu nazdravanii... si am un deget taiat in cutitul de la blender (daa
vrusei sa curat scama aia cu deshtu' si blenderu' in priza
).... sebi face numai www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">d-astea... se cocoata peste tot... si-l iubeste pe fra-su cu fata de covor...
dar peste toate, sunt fericita!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
anes spune:
mav, citeam din urma si vroiam sa iti spun...referitor la vasele Zepter...multumesc de link-ul cu retete in primul rand (chiar l-am salvat)
. Eu am vreo doua vase Zepter si chiar nu prea stiu sa fac multe in ele. Crema de zahar ars nici prin cap nu imi trecea ca se poate! Trebuia sa ne fi spus mai multe tipa care a facut prezentarile (zic eu). Ea zicea ca trebuie sa incingi tigaia pana capacul (imi scapa acum denumirea manerului) arata rosu
, apoi sa pui carnea. Tu ziceai ca nu...trebuie sa pui carnea si sa nu lasi sa ajunga la rosu. Tu ai dreptate aici
, pt. ca asa se mentin toate cele in carne si legume.
Stiu ca trebuie putina apa si intr-adevar, fierbe mai repede mancarea.
Sunt intr-adevar foarte scumpe si chiar nu vedeam justificati banii pt. ca nu prea le-am folosit. Am si doua olite dintr-acelea cu manere de marmura (din seriade lux)
. Primite cadou dupa valoarea comenzii. dar sunt cam mici.
Mi se par greu de curatat insa, pt. ca raman patate. Se curata f. bine cu detergentul Zepter si a primit sotul meu un anumit detergent profesional pt. inox si ala le curata f. bine.
Vai de capul tau (adica de deget)! Este serioasa taietura? Deja mi se facuse parul maciuca pe ceafa cand ai spus ca era in priza blenderul!
Anto are niste ochi mari si albastri!
Dragul de Sebi... din prea multa dragoste i-a facut o vanataie fratiorului!![]()
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
BraveGirl spune:
Julia, din cate imi amintesc trebuie sa fie ambii parinti, ca va pun sa semnati acolo niste acte.
Eu sunt vopsita, tunsa, epilata. Me happy!!!!
Miercuri plecam. Eu credeam ca mergem in weekend, dar sotul a luat bilete pt miercuri. Vroia sa-mi faca surpriza, dar stia ca o sa ma crizez cu bagajul. Asa ca acum spal, calc...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julia16 Corina, sau fetele care ati facut deja pasaport cozonaceilor: Puteti sa-mi ziceti si mie daca trebuie sa fie ambii parinti prezenti, sau pot sa merg doar eu cu Tudor? Merci. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
tre sa fie ambii posesori de gupil, daca tati nu poate sa mearga, trebuie procura la notar....
ori il treci pe pasaportul unuia din voi, ori ii faci lui pasaport
aaaa, de copil nu ai neaparata nevoie, poti sa mergi si fara el
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
julia16 spune:
Bravegirl, Spiridus merci de raspunsuri. Am citit ca nu se mai trece pe pasaportul unuia din parinti, asa cum am facut la Maria, trebuie musai pasaport separat.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU