din nou despre salariul bonelor

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Ma rog fiecare are idei si gandiri diferite cum am mai spus si mai spun pt mine o bona trebuie sa faca ceva sa se ocupe in timpul liber nu o platesc sa doarma cu copilul nici eu nu dorm cu el si nu am nevoie nici sa fie mangaiat pe spate pana adoarme un obicei pe care eu nu il am si nici bona nu vreau sa il aiba .
Eu nu caut o educatoare privata daca doresc una imi iau. Ce poezi sa invete un copil de 4 luni?????????????

Problema aicea este ca nu se citeste bine intrebarile puse !!
Eu intrebam forte simplu ce face o bona cand copilul doarme? Am avut doar criticile bona nu face menaaj . Bine nu faceti voi sau bonele voastre dar ce aveti inpotriva daca altele fac. Toate bonele care le stiu fac asta forte bine amandoua si atentie cand spun menaj nu inseamna general

Si cu preturile8 ore-8 mil, 5 ore-5mil. da sa mai zic si eu fara menaj

" Da, mi se pare umilitor sa angajezi pe cineva pt ceva si sa-i ceri si altceva." AICI INCA O DATA NU CITESTI TOT CE SCRIU cand te angajezi undeva sti deja ce vei face nu? A pai asa e si la mine bona noastra a stiut din prima zi ca va avea si menaj usor sa faca ai inteles????
tu nu accepti !! Eu accept asta e tot!!

Marina:nu pune pariu ca n-ai de ce, Fetita mea cea mare a avut acelasi bona si vorbeste 2limbi la perfectie plus engleza la gradi asa ca nu_mi vorbi tu de vocabular si poezi!!

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Decat un vocabular ca al tau mai bine lipsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gwendoline

Ma rog fiecare are idei si gandiri diferite cum am mai spus si mai spun pt mine o bona trebuie sa faca ceva sa se ocupe in timpul liber nu o platesc sa doarma cu copilul nici eu nu dorm cu el si nu am nevoie nici sa fie mangaiat pe spate pana adoarme un obicei pe care eu nu il am si nici bona nu vreau sa il aiba .
Eu nu caut o educatoare privata daca doresc una imi iau. Ce poezi sa invete un copil de 4 luni?????????????

Eu intrebam forte simplu ce face o bona cand copilul doarme? Am avut doar criticile bona nu face menaaj . Bine nu faceti voi sau bonele voastre dar ce aveti inpotriva daca altele fac. Toate bonele care le stiu fac asta forte bine amandoua si atentie cand spun menaj nu inseamna general

" Da, mi se pare umilitor sa angajezi pe cineva pt ceva si sa-i ceri si altceva." AICI INCA O DATA NU CITESTI TOT CE SCRIU cand te angajezi undeva sti deja ce vei face nu? A pai asa e si la mine bona noastra a stiut din prima zi ca va avea si menaj usor sa faca ai inteles????

Marina:nu pune pariu ca n-ai de ce, Fetita mea cea mare a avut acelasi bona si vorbeste 2limbi la perfectie plus engleza la gradi asa ca nu_mi vorbi tu de vocabular si poezi!!

Gwendoline si Kylian

Sa nu vorbim de semnele de punctuatie....
O zi buna si nu mai intru in polemici cu tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Citat:

Gwendoline si Kylian

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Vedeti ce Rea e lumea !!!

Aici se vorbeste despre salariile bonelor nu despre punctuatie!!
Asa ca fi la subiect!!

Gwendoline si Kylian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Mai fetelor, daca voi la serviciu aveti"timpi morti" - si toti avem - nu-mi ziceti ca sariti cu mana pe mop ca va chinuie constiinta.
Treaba e simpla - platesti un serviciu - platesti persoana respectiva sa aiba grija de copil, sa ii spuna poezioare, etc, ce v-oti fi inteles voi.
Daca progenitura doarme 6 ore din 8, asta e, nu inseamna ca tre' sa puna mana sa faca curat, ca nu de aia a-ti angajat-o.
A, vrei sa faca chestii in plus, vorbesti de la inceput si stabilesti - "cat doarme copilu" speli vase, calci rufe, etc.
Daca nu ati stabilit asa, zau ca nu pricep de ce va plangeti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Mai fetelor, daca voi la serviciu aveti"timpi morti" - si toti avem - nu-mi ziceti ca sariti cu mana pe mop ca va chinuie constiinta.
Treaba e simpla - platesti un serviciu - platesti persoana respectiva sa aiba grija de copil, sa ii spuna poezioare, etc, ce v-oti fi inteles voi.
Daca progenitura doarme 6 ore din 8, asta e, nu inseamna ca tre' sa puna mana sa faca curat, ca nu de aia a-ti angajat-o.
A, vrei sa faca chestii in plus, vorbesti de la inceput si stabilesti - "cat doarme copilu" speli vase, calci rufe, etc.
Daca nu ati stabilit asa, zau ca nu pricep de ce va plangeti.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Mersi insfarsit cineva care a inteles !!

Gwendoline si Kylian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

copilul meu are 9 luni. De la 2 luni avem bona, eu a trebuit sa ma intorc la serviciu.
La 2 luni Vlad dormea non-stop, il lua cu ea in bouncer sau scoica in bucatarie, dormitor si facea si menaj usor. Nu strict al copilului: biberoane, hainute ci si pentru noi: rufe puse in masina, aspirat, calcat etc.
La 9 luni Vlad doarme, adunat in reprize, intre 1,5 ore si 4 ore /zi. merge taras in toata casa, nu sta 1 min intr-un loc si placerea lui cea mare este sa linga sifonul de la baie si sa pupe vasul de Wc, sa deschida toate sertarele, sa scoata tot din ele etc. Trebuie supravegheat in permanenta.
Intr-o repriza de somn, ea pune rufele la spalat pentru el, in alta sterge pe jos. Atat reuseste sa faca, telecomenzile televizoarelor le gasesc in acelasi loc unde le-am lasat. nu m-ar deranja sa stea linistita cateva minute, chiar i-am spus ca am nevoie de ea relaxata, ptr copil,dar nu are cum. Asta o stiu pe pielea mea, in We, ca am ajuns sa mancam la terase pentru ca prefer sa fac curatenie in pauzele de somn(ori sa gatesc noaptea etc, chiar nu ma simt in stare, nu-s sotie eroina)
Asa ca indiferent de bani dati pentru ingrijirea copilului sau menaj, sunt momente in care nu exista timp fizic pentru altceva decat ingrijirea copilului.
Vad foarte putine lucruri scrise despre RESPONSABILITATEA enorma pe care si-o asuma o bona sa aiba grija de copilul altcuiva. Marturisesc sincer ca daca nu as mai avea serviciu, mi-as cauta altceva de lucru, nu bona, tocmai pentru a ma feri de aceasta responsabilitate.
Eu asta motivez in primul rand(cu ceva banuti in plus, atentii, cumparaturi si ptr ea) si faptul ca,odata plecata la serviciu, sunt linistita in ceea ce priveste copilul si imi fac treaba acolo bine. Sunt zile in care nu am timp sa sun, sun de la baie si zile in care apar pe neasteptate in parc, acasa, sa o prind in flagrant mai sunt si paranoica
Vlad plange dupa ea seara, dimineatza cand plecam ne face "pa", amandurora, fericit ca-l asteapta o noua zi de distractie si joaca cu bona si Fox(ia si cainele la plimbare in parc)

Ca sa rapund: la 4 luni, cu bunavointa si discutat de la angajare se poate face si menaj, de la 7 luni in sus treaba cu menajul pica (cel putin cu un copil ca al meu), iar dupa un an am alte asteptari de la bona in ceea ce priveste copilul.

salariul este de 1100 ron/luna, 9 ore/zi, 2 sambete/luna. Si sunata ori de ate ori este nevoie, invoita ori de cate ori este nevoie, pe scurt: ne-am inteles si ne intelegem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Citat:

Gwendoline si Kylian

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Vedeti ce Rea e lumea !!!

Aici se vorbeste despre salariile bonelor nu despre punctuatie!!
Asa ca fi la subiect!!

Gwendoline si Kylian

De fapt aici una lume vorbeste iar alta isi pune poalele in cap (din respect fata de ceilalti participanti la discutie, desigur).
Si da.....tare rau imi pare ca la regulament scrie sa nu te iei de "gramatica" celuilalt.....pt ca uneori chiar iti vine sa zici fo doua unora care nu-si vad lungu nasului de atatea fite si figuri de parveniti. Nu dau nume ca nu e voie sa atacam persoane ci doar idei.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

io as vrea sa le vad pe cele care vor 2 in 1, bona si menajera, sa faca ele asta intai!
copii cresc f repede, luna asta doarme 4 ore un copil de 4 luni, dar de luna viitoare va dormi mai putin....iar daca bona e si menajera, va neglija cu siguranta una din indatoriri, ori copilul ori menajul...si deci probleme.
si repet, cine se respecta, isi respecta si angajatul...

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Nu inteleg de ce va legati de noi cele care vrem ca bona sa ne faca si menaj leger in casa !!

Care este problema voastra?? Daca noua ne convin asa ce va legati si spuneti tot felul de critici ca vom regreta, ca bona e bona .... si asa mai departe.

Aici e vorba de salariul bonelor nu de critici despre bone si critici despre parinti care vor ca bona sa faca si curat( ma repet din nou)!

Gwendoline si Kylian

Mergi la inceput