din nou despre salariul bonelor
Raspunsuri - Pagina 14
lilanda spune:
Scuzati ca intervin, da' e tona de reclamatii la subiectul asta 
1. Stiu ca, uneori, punctul ala din regulament cu referire la abtinerea de la comentarii despre gramatica interlocutorului e greu, greu de respectat. Totusi, mai am speranta ca Gwendoline nu e romanca...asta ca sa stiu sa-ncep cu cartonasele. In caz contrar, poate fi ignorul o solutie pin' la cartonase?? Multumesc.
2. Gwendoline, nu cred ca cineva se leaga de cele cu pretentii de la bone, ci ca, pur si simplu, e vorba de un contract intre parti. Asta pretinzi, atita esti dispus sa platesti. Vrei mai mult, platesti mai mult. Simplu!!
ina_nz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gwendoline bona sa ne faca si menaj leger in casa !! Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009) |
ce inseamna menaj leger?
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

AYSHA 2 spune:
pt moderatori: poate fi subiectul inchis la cererea mea ? ca nu prea ma pricep la regulamente
motivatia este ca , personal, mi s-a raspuns, chiar daca cu poticneli, la intrebarile formulate la deschidere.
Multumesc !
wnimra spune:
scuze ca dau buzna dar vreau sa va rog ceva oameni buni .
Ajutati un baietel pe nume Mihaita, bolnav de autism,il gasiti la "Discutii generale"...."VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! "
s a inceput o campanie pt mihaita, parintii lui nu mai au fonduri decat pana in luna august la jumate, va rog din suflet , din inima sa il ajutati
.
Stiti ce inseamana Autism, acest copil are sanse reale de recuperare, va rog sa fiti alaturi de el.Va roaga o mama care are un copil cu tetraparaza.
Multumesc!
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AYSHA 2 pt moderatori: poate fi subiectul inchis la cererea mea ? ca nu prea ma pricep la regulamente motivatia este ca , personal, mi s-a raspuns, chiar daca cu poticneli, la intrebarile formulate la deschidere. Multumesc ! |
inchis.
Roxana