din nou despre salariul bonelor

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Scuzati ca intervin, da' e tona de reclamatii la subiectul asta

1. Stiu ca, uneori, punctul ala din regulament cu referire la abtinerea de la comentarii despre gramatica interlocutorului e greu, greu de respectat. Totusi, mai am speranta ca Gwendoline nu e romanca...asta ca sa stiu sa-ncep cu cartonasele. In caz contrar, poate fi ignorul o solutie pin' la cartonase?? Multumesc.

2. Gwendoline, nu cred ca cineva se leaga de cele cu pretentii de la bone, ci ca, pur si simplu, e vorba de un contract intre parti. Asta pretinzi, atita esti dispus sa platesti. Vrei mai mult, platesti mai mult. Simplu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gwendoline
bona sa ne faca si menaj leger in casa !!

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

ce inseamna menaj leger?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

pt moderatori: poate fi subiectul inchis la cererea mea ? ca nu prea ma pricep la regulamente
motivatia este ca , personal, mi s-a raspuns, chiar daca cu poticneli, la intrebarile formulate la deschidere.

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

scuze ca dau buzna dar vreau sa va rog ceva oameni buni .

Ajutati un baietel pe nume Mihaita, bolnav de autism,il gasiti la "Discutii generale"...."VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! "

s a inceput o campanie pt mihaita, parintii lui nu mai au fonduri decat pana in luna august la jumate, va rog din suflet , din inima sa il ajutati.
Stiti ce inseamana Autism, acest copil are sanse reale de recuperare, va rog sa fiti alaturi de el.Va roaga o mama care are un copil cu tetraparaza.
Multumesc!

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYSHA 2

pt moderatori: poate fi subiectul inchis la cererea mea ? ca nu prea ma pricep la regulamente
motivatia este ca , personal, mi s-a raspuns, chiar daca cu poticneli, la intrebarile formulate la deschidere.

Multumesc !

inchis.

Roxana

Mergi la inceput