Puiuti de Randunici 2008!! (263)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici

multam de cafea la harnicute si sa scapati repede de mucisori/febra.

Eu sunt in mare verva...bolborosesc oalele pe aragaz mai rau ca la mama omida...cu o mana invart in ele...cu alta sterg geamuri, podele, buzi etc etc etc...ca iar am inspectie la casa

Va doresc o saptamana minunata si va invit sa imi vizionati partenerul meu de discutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!

Mimo si Raluca, cred ca fiecare parinte e stresat cand e vorba sa-i plece copilul de acasa. Eu, de exemplu, saptamana trecuta as fi sunat mai mereu, dar am zis sa n-o stresez pe buni si n-am sunat decat de 2 ori pe zi. Si mai era o chestie: s-ar fi suparat buni ca n-am incredere in ea. Asa ca am suportat...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gecko, spor la treburi, mamaaaa, mamaaa, dar stiu ca esti in verva, nu gluma.

Raluca, da, stiu ca exista si riscul asta la canute, o sa incerc totusi sa vad cum este. Nici eu nu vreau sa creasca prea repede puii nostri! Ma gandesc deja cu nostalgie la primele luni de viata ale Rebecutzei cand era doar un sugar mic. Si mi-i dor!

Am pus si eu pe foc un spanac pentru Rebe, ii place tare mult, iar Razva dimpotriva, cand il vede il apuca greata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gecko, spor la treaba! Era sa zic :" de ce infofolesti copilul pe vremea asta!" si mi-am amintit ca la voi e iarna....

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

neata!
M-am trezit cu fata la cearceaf,mi-a parait receiverul lui Vladutz de mi-a crapat capu' si am visat aiurea Si la televizor vorbesc astia numai de cancerul de piele si ne sfatuiesc sa nu stam la soare Si unde sa stam, in casa?
Ramo imi pare rau de bunicuta, asta e firul vietii
Cami pe 14 e mare intalneala randuniceasca , deci impusti mai multi iepuri deodata
Clau si Vladutz are cana exact ca Zana, a lui nu-i de firma cred ca e de prin Auchan si tztzuroiul nu e tare , e de silicon...ca o suzeta dar cu alta forma! Din aia cu tzutzuroi de plastic tare nu stie sa bea, am zis ca poate asa facem trecerea mai usor...intai se obisnuieste cu forma si pe urma schimbam duritatea!
Raluca cresc mai, n-ai ce face Trebuie sa-ti exersezi din timp controlul emotiilor si sa ai incredere in ingerul ei pazitor! Eu vorbesc Problema e ca de pazit nu poti s-o pazesti oricate eforturi ai face, poti in schimb s-o enervezi rau cu cele o mie de telefoane si sa o faci sa se ascunda si sa nu-ti mai spuna pe unde umbla si ce face ca sa nu o mai stresezi Asa cum ai intuit, e super nasol! Eu uneori ma simt ca pe sarma, nu stiu ce decizie sa iau, ce sa las de la mine si ce nu, sa sun sau nu, sa o las sau nu ...lasand la o parte emotiile mele ma gandesc sa nu pic in extrema ailalta si s-o scap din mana De ce ma zgandaresti?
In excursie a fost extraordinar, in tren a fost super cool , la Sibiu cica e ca-n Begia (ma bufneste si rasul)...atat stiu, atat va spun N-au baut, n-au fumat, au vizitat muzee
Vladutz a primit o morisca de vant in forma de floare mare si a fost f incantat!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

clau, bubu nu a baut apa deloc pana a descoperit canita cu pai PP. Nu i-au placut nici canita cu cioc, nici bibe dar asta cu pai a fost succes total
raluca, stai linistita ca te chemam si pe tine la intalneala, numai sa vina fetele

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, hai sa ne vedem AZI! Ce zici?? Acum ori niciodata !

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iar am uitat-o pe Simo...soro la voi in cartier e valabila vorba aia " politia de fereste de infractori dar pe noi de politie cine ne fereste?" Bine ca vin rar, roaga-te sa nu se mute definitiv acolo

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

mimo, mersi ca m-ai lamurit cu 14, eu ma gandeam la cu totul altceva. N-am cum sa ajung atunci, ca e duminica si trebuie sa plecam spre casa mai devreme. Poate reusim sa ne vedem sambata sau vineri, we asta sau saptamana viitoare (sa vad cand poate Gabi sa-si ia vineri liber)
nico, ce mi-a placut faza cu "acum ori niciodata"

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, apropo de rude-n toata tara, suntem provinciali de provinciali mah!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput