Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 21
mihutza11 spune:
Crenguta noua
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mstela spune:
Salutari.Nu am apucat sa vad poze,dar stiti voi:sunt salvate la favorite si cum prind un moment,ma minunez.![]()
Noi am fost la tzar in w-e si a fost splendid
...si nu a plouat deloc
.Poze, maine, ca nu am descarcat.
Tea s-a comportat f bine,a stat mai mult afara,in pampers, desculta,scobea pamantul dupa furnici
...a invatat sa miroasa flori
,a papat afara in scaunul ei si binisor,adik mai bine ca acasa..a papat capsuni din gradina
..s-a plimbat de colo colo..rai,ce mai
...Si...pentru prima data,ieri a dormit 4 ORE
..Credeam ca s-a imbolnavit.
Singura parte nasoala e ca nu reusesc s-o tin in scaun pe drum
..Abia am tinut-o cei 50 km pana la tara..zici ca avea mancarime adanca,frate,nici in brate,nici in poala,putin in scaun
...
Naty,bine zici cu tinutul copilului in scaun,dar daca se zbate ca din gura de sarpe si sare pe sub centura,cum s-o tin?
Nu sta decat o perioada scurta si apoi gata,nu o mai tii acolo nici cu forta.Sare pur si simplu,o iau in brate,o mai las pe jos,o mai pacalesc si o mai asez iar in scaun si tot asa..Mi-e frik sa ma gandesc la un drum mai lung
..
Mimo,multzam de sfat
...tare mi-a placut
..Trebuie sa pun si-n aplicare
..Si ce tare cu Grecia..frate,ce tara
...
Si 90% va vizitam si noi la hotelul cu pricina
.
Si mie mi-e frica de moor pentru cum s-o comporta Tea la asa drum lung.Dar merem noaptea,nu,Luny??
Luny,bravo pt seara cu dans
...ce marfa..vleau si eu
..
A,am uitat:nici eu nu o pot imbraca pe Tea la rochita fiindca sta numai cu c..l pe ciment si se tavaleste pe jos
..
Bubu,ce rau imi pare de problema lui Vladut..Sper sa treaca repede...si tu,nu-ti mai trece..ofof..
Fug ca am treaba.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Olgutzika spune:
Neata!
Eu ma tarasc, m-a durut ieri stomacul ingrozitor, mi-a fost greata, am avut frisoane, febra, nu si diaree...azi sunt mai bine, dar sunt lesinata rau
!
Am citit tot, am vazut pozici, dar nu sunt in stare decat sa spun ca Sophie bea apa numai din cana cu pai de la Nuby ( cumparata din Carrefour ). Clau, nu cani de la Avent ( aia cu cioc e foarte greu de tras din ea, eu i-o dadeam fara supapa ca sa poata bea din ea, dar realizezi cum curgea din ea fara supapa, iaruna cu pai pe care am studiat-o mi s-a parut grea...).
Va urmaresc
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
tonic spune:
Gecko a stat Luki hipnotizat si s-a uitat la Patrick! E asa scump, exact la fel vorbeste Luki, parca sunt frati
cred ca de la genele comune de BC.
Raluca nu plange, ca eu ti-am spus ca vreau sa ne vedem in gasca, deci erai la "all inclusive". Macar sa ajungem sa ne vedem. Noi la BC venim sigur, dar sa fiti si voi disponibile, ca vezi cum e, mereu apare cate ceva.
Cami sa zici cand vii sa mai iau inghetata, ca pana atunci ...nu cred ca supravietuieste asta. ![]()
Clau si Luki la fel ca Rebe, de la 4 dimineata numai intr-o tzatzaiala si maraiala a tinut-o, m-am trezit mai obosita decat m-am culcat, ca mai atipeam, iar ma trezea si am o durere de cap zici ca-s mahmura.
Mie imi place cand cresc copiii! Cred ca sunt pe dos
DAr mi se pare ca sunt mereu altii, acumuleaza si se transforma, iar ingrijorarile oricum nu ne vor mai parasi. Parintii nostri si acum isi fac griji si suntem oameni in toata firea. Singura solutie este sa ne incredem in steaua lor norocoasa (adica in DD)
Mimom-am lamurit cu Badea, am intrat pe blog aseara.![]()
Daca incepeti dieta de azi va doresc mult succes!
fug acum,
restul randunicilor si revin cu restul de mesaj dupa ce vin de la scoala!
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an