Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 19
ramo_cata spune:
salutare...
eu am fost la tara,am plecat de dimineata,bunica mea nu e bine,nu m-a recunoscut
nici nu prea mai mananca,refuza si medicamentele..off...ne-am intors pe la ora 14 andru a dormit in masina cam o jumatate de ora iar cand am ajuns acasa a mancat si am incercat sa-l mai culc dar nu a mai vrut asa ca s-a mai culcat pe la ora 18..am stat toata ziua cu el ,ne-am jucat ,e innebunit dupa catalin cum il vede cum il trage de pantaloni sa-l ia in brate
si la tara la fel numai dupa el a stat...
tuchi
pt distracctiune
naty
si stai linistita ca nu ma supar,trebuia sa -mi zica cineva ca sa ma trezesc la realitate...cam dupa pasti am renuntat la scaunel ,nu a vrut sa mai stea si catalin a zis 'ei hai sa-l dam jos ca nu vrea sa mai stea..eu am zis atunci ca nu e bine fara el ca are mai multa siguranta dar uite ca de fiecare data cand am plecat la drum am omis sa punem scaunul la locul lui in masina..si crede-ma ca la fiecare drum m-am gandit ca nu e bine' chiar azi cand ne intorceam de la tara i-am zis ca ar fi fost bine sa fi avut scaunul dupa noi ca e cald si ne lipim unul de altul ,eu transpir ,el transpira si devine matait...cu siguranta o sa revin la el...merci pt cearta pe care mi-ai tras-o pe buna dreptate
olga
si merci
kya am vazut pozele sunt superbe ..ce frumos e parisul noaptea si turnuletzul..superrrr
nicoleta multa sanatate 
luny
si tie pt balanganeala ..imi pare rau pt pisicutza ta ..
tonic nu te pot ajuta ca nu am trecut prin experienta cu restaurantul...imi e frica pt ca andru nu sta linistit la masa si sigur eu cu el ne-am plimba si am cerceta iar catalin s-ar ospata...bunica nu e bine ,mama e si ea vai de capul ei ,mai are si porbleme cu inima ,umbla cu medicamentele dupa ea...i-am zis sa fie puternica ,sa incerce sa inteleaga ca asta e situatia si nu avem ce face..cel mai rau e ca bunica se chinuie nu se stie cat o sa mai traiasca ,poate o luna poate mai mult dar o sa se chinuie...
puppa ti-am vazut capsunica
bubu 
arata supet tortuletzul..o sa-l fac si eu ca e f simplu...
mimo 
vladutz pt razbunarea cu trenul...pai si cum fu'mai mami in excursie,nu ne povestesti si noua?
amira ti-am vazut soferitza
blankar drum bun si distractie placuta
sa te bucuri din plin de aceasta vacanta de o lunaaaaaa
vali bine a revenit biatul vorbaret acasa..
mihutza vizionare placuta ...vreau si eu inghetata
simo nasol cu vecinii petrecareti.
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Tonic, sa stii ca asa trebuia sa fac
...de obicei asa ne dadea, la 8 ore si apoi dimineata si seara...dar acum am zis ca daca nu mai face...medicul asta de la orl nu mi-a zis...deocamdata l-am verificat si nu are febra, nici transpirat nu e...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Rami, imi pare rau pt. bunicuta 
Eu nu l-as putea tine pe Stef in bratein masina, el nu sta o clipa fara scaunel...plus ca ne transpiram cum zici tu si ma agita f. tare...asa ca am facut schimb cu Vlad, sta Stef in scaunelul lui, iar Vlad langa mine pe bancheta.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
bubu
am intrat pe bucataras..mama ce de bunatati
..si crema de capsuni pt bebei,e un deliciu..o sa fac si eu cat de curand...
acum fug si eu la
nu stiu ce naiba ca m-a durut capul cam toata ziua ,sa fie de la caldura ..nu stiu va las ca-s obosita ..pe maine ..sa aveti o nopate linistita si sa auzim numai de bine...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihutza11 spune:
da mai Bubu, m-ai prins.. nu am mai dat pe Bucataras
.. as intra acum dar uite ca imi da Andra peste maini sa nu mai tastez.. deseara cand doarme..
mai am o intrebare: Andra mea se uita printre picioare.. asa fac si ai vostri? stiu ca un babism zice ca mai vine un bb, dar eram curioasa daca mai fac si altii asa.. plus ca isi apasa pe fontanela... si tot timpul tre sa fiu atenta cu asta..
gata ma calareste..
noapte buna!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
clauclau spune:
Neata, haideti la cafeluta, capuccino, ceiut, cafea cu lapte si ce mai doriti, ce mai poftiti.

Eu am mare nevoie ca iar am avut parte de frichineala...mandra a stat treaza cateva ore azi noapte, cred ca a si racit, a avut niste mucisori, sa vad daca erau de plans sau vreao raceala...Asa ca am citit azi noapte pe la 3 tot ce ati scris ieri, am vizionat si toate pozele. Superbe!
clauclau spune:
Luny, am citit ca te-ai distrat bine, bravo mami!
Noi am fost aseara tot unde ne-am intalnit sambata, m-am uitat dupa voi dar nu erati, ne-am jucat cu mingea in iarba, a fost fun ca s-au adunat mai multi puradei acolo cu mai multe mingii si ce joaca s-a tras!
Imi pare rau de pisicuta, este mai bine acum?

Rami, imi pare rau de bunicuta, am citit cum v-ati petrecut ieri ziua. Si ma bucur ca pui iar scaunul lui Andru in masina, e mai bine asa, cum spuneam deunazi, daca Doamne fereste se intampla ceva, regretele sunt tardive si te-ai invinovati intruna de necaz. Dar acum e super.
Kya, superbe pozele din PAris, mi-au placut mult, la fel si cele cu Sanzi din parc...si mi-a placut canuta ei de apa, ii caut si eu acum lui Rebe si nu ma hotarasc la ce firma sa ma opresc intre Chicco si Avent. A lui Sanzi de care e?
Amira, super pozele din parc cu piticuta si otomobilul ei, este foarte chic!

Gudinde, saptamana usoara si tie.
cami33 spune:
Neata!
Mersic de cafea, Clau, deja sunt la a doua
.
Bubu meu s-a trezit la 6 cu febra 38, nu stiu de la ce-o fi ca nu are nik in rest
. I-am dat Nurofen, lapticul si acum doarme linistit.
Mimo, ce-i pe 14??? Oricum nu scapi de mine, indiferent cand ajung
. Am amenintat-o si pe cuscra-mea, dar probabil nu mai prezint credibilitate, de cand tot ii spun ca vin
Ramo, imi pare rau de bunicuta ta. Am trecut si eu prin asta cu bunica mea, acum 3 ani si stiu cum este
. Multa putere mamei tale
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
clauclau spune:
Asaaa, am mai citit ca s-a linistit si Mimo in cele din urma dupa venirea lui Tete, ca Vladut s-a bucurat mult sa o vada, dar ca nu i-a placut la trenuri si Tete a papat magura, ntz,ntz,ntz!
..., Vladut de Bubu n-a mai facut ieri febra, super
, Cami s-a parlit de la soare, offf , stiu ca e tare nasol, dar azi cu siguranta esti mai bine, Tonic a mancat o ditamai inghetata cu vanilie
, mmmmmm si tortul lui Bubu, sa nu uit de el, o minunatie
, Naty a fost la botez, dar n-am vazut inca poze sau le-am ratat eu
, daca e asa mai vreau si eu link-ul odata please, Mihutza a vazut un film frumos, l-am pus si eu pe lista ca nu-l vazusem , daca zici ca merita
, Vali si-a adus puiul de la bunici mai vorbaret si mai mare
, Tuchi a suferit ieri putin de mahmureala
ca s-a distrat in club
, la Nicoleta au venit vecinii lui Simo si nu mai stiu...., mai beau niste cafea si-mi mai aduc eu aminte ca sigur am mai omis cate ceva.
raluca2107 spune:

Vad ca lumea programeaza intalniri la Bacau si pe mine nu ma cheama
.
Cami s-a parlit la soare. In afara de iaurt, sucul de rosii stiu ca e super bun si acum cativa ani am mai descoperit ceva fff bun- Gelul de aloe vera pe care il tin in frigider si cand venim de la plaja e extraordinar, are si efect racoritor si e foarte bun calmant pentru arsuri, e nelipsit din bagajul de mare.
Clau, sa stii ca Sabin nu vrea sa bea deloc din canita. Are capul acela destul de dur si trebuie sa traga destul de tare. A descoperit la sora-sa in schimb bidonasele alea de la sucul Figo sau de la apa plata (cu supapa sau cum s-o chema)si numai cu alea bea, e innebunit dupa ele. Curg foarte usor, dar nici cat sa se innece. Merita incercat.
Am vazut pozele de la Paris si m-a apucat nostalgia, e orasul meu de suflet. Tot planuim sa ajungem pe acolo si cu copiii. Pana acum asteptam sa creasca Briana sa inteleaga ceva, iar acum asteptam sa mai cresca si Sabin
ca nu ne induram sa-l lasam nici pe el acasa.
Mimo, bine ca a venit Tete acasa. Pe mine ma ingrozeste perioada asta, eu sunt cumplit de panicoasa, sunt stresata si cand e la scoala, darminte cand o fi cu gasca pe undeva. In weekend a stat la o prietena si am sunat-o intruna de am disperat-o. Ajunsese sa imi raspunde direct. Da mami , ce mai e, sunt bine, am mancat, nu sunt transpirata, altceva??? 

. Si saptamana asta il am in grija si pe nepota-miu de 19 ani, ca sora-mea e plecata. Si asta vine numai pe la 1 acasa.

Nu vreau sa cresca copiii prea repede!!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor