Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 18
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Cami, da, ti-am mai zis eu ca sotul meu e bacauan Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Sunt zapacita rau in seara asta
. Acum imi amintesc discutia, desigur
. Sper sa te convinga sotul repedeCami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Simo27 spune:
Simo-Mimo sa iti zic cum e treaba cu vecinii nostrii:el este un fost jucator de fotbal la Steaua
,acum antrenor la o echipa de prin capitala
.au aici o casa mareee,in care vin si stau din an in pasti,in rest stau socrii.asa:si ieri au taiat motul unei finute de-a lor,a carei tata este si nepotul lor ,plus ca e si politai
!pricepi???si la chef au venit multi colegi de-a nepotului,care ghici ce?sunt politisti
.deci,cred ca sunam cam degeaba la 112
!in fine,un chef de mult mai mare avengura a a vut loc acu 2 ani,cu muzica de o mie de ori mai tare ca acum,si a durat pana la 6 dimineata
,de ne miram cum mai pot aia sa chiuie si la ora aia
.bine ca a trecut![]()
Tonic,nu mai sunt singura cu Sam de o saptamana
.mersi de grija
Cami,si io stiu tot de iaurt rece si smantana.sanatate
Blanka,sa aveti o luna minunata plina de soare si sa va relaxati la maxim

Wow,Roxana,ce i-a crescut parul Amirei
:e o papusica cu masinuta ei rosie ca focul
Vali,ma bucur enorm ca il ai acasa pe Matei si ca ai casa luna si bec
Gudinde si Cleme -o saptamana usoara la munca.asemenea si CUSCREI mele care iar nu mai zice nimic!
Pai bine,Nicoleto vrei sa te duci la Bacau sa te vezi cu ,Cami si nu spusesi ca vii la Zoo????sa iti ies in intampinare??ca si noi tot pe acolo am fost
!eiiiiii![]()
Noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tonic spune:
Cami sa treci si pe la mine!Mai am inghetata, ca mi-a luat sotul azi o cutie mare de Big Milk-vanilie de la Algida. MMMMM! Bun! Poate te cunosti cu sotul meu, sau poate sotul Nicoletei desi noi avem 38 de ani si suntem alte generatii. In plus el e plecat de mult timp din Bacau, dar cine stie?
Da' la Bacau tot ne vedem, da?
Ai grija de tine, sa stii ca vantul e cel mai inselator, ca atunci te parlesti rau sau cand iese soarele din nori. Antuca si-a bronzat cararea dintre codite, avea o dunguta rosie pe cap si de atunci n-am mai lasat-o fara palarie. Desi e abia mai si ei ies pana in 12 de la scoala totusi e tare cald.
Valentina bine ati revenit. Nu a plans deloc Matei dupa voi? Ce au zis bunicii?
Liana, Criss, Alice, Ela pe unde sunteti?
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
Simo27 spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Simo, hai, sa vedem, cu cine ma intalnesc prima data Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
.....Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
mihutza11 spune:
Blanka o luna??
super!! distractie placuta! si drum bun!
ma bag la un film.. sa vad cat mai doarme Andra..
Edit: vb de inghe.. mai bine nu va zic ce feluri de inghe am putut sa mananc aici.. nu am ajuns inca sa iau de 2 ori acelasi fel.. ca-s o groaza de combinatii si le vreau pe toate.. si cand cred ca s-a terminat hop ca mai apare un fel
..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Simo27 spune:
| citat din mesajul lui mihutza11 Blanka o luna?? super!! distractie placuta!ma bag la un film.. sa vad cat mai doarme Andra.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
mihutza11 spune:
Multumesc Simo!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mimonix spune:
A venit Tete, m-am linistit
Am vazut si poze , am auzit si povesti, Vladutz a chirait bucuros cand a vazut-o, ne-am linistit! Acum toata lumea doarme, numai eu nu pot sa dorm si zbor din pom in pom , vorba cantecului ![]()
Cami te astept
Poate ne faci o vizita pe 14 de exemplu , ar fi si mai si
Stiu un banc cu unu care se ungea cu iaurt dar nu pot sa-l zic aici ca mi-e rusine 

Valentina ce bine ca ti-ai recuperat puiul
Si ce mica-i lumea, vezi?
Nu le trebuie tratament preferential, glumeam ma! Sper ca la gradi sunt cuminti, ca acasa-i jaleeee!
Nicoleta cea cu rude-n toata tara
, tin pumnii ca iasa negative analizele 
Blankar vacanta placuta, vreme buna si odihna la greu! O lunaaa???? Era sa zic ca-s invidioasa, dar nu...meriti cu varf si indesat! 
Luny hai cu voia buna, sper sa aiba pisa numai nasul umflat nu si burta! 
Noapte buna 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
tonic spune:
Blanka sa aveti parte de un concediu minunat, sa va simtiti bine cu totii!
Te asteptam cu drag inapoi. Sa ai grija de tine, de burtica si de Eric.
Bubu si eu i-as fi dat lui Luki capsuni daca gaseam romanesti. cu astea mi-e sa nu-i fac baiatului impresie proasta! Cu prima ocazie in Berceni te anunt sa faci praji bun. 
Ai grija cu Vlad. Cand a fost Luki racit dr a zis sa-i dau antitermicul dupa program(la 8 h) inca 3 zile dupa ce NU mai face febra, apoi inca doua dimineata si seara. Nu stiu daca e bine, dar eu asa am facut. Voua ce v-a zis de febra?
Sa aveti o noapte linistita!
Mimo a venit trenul cu Tete?
Simo nu stiu de ce aveam impresia ca esti iar numai cu Sam. Cu petrecerea ce sa zic, daca e o data sau de cateva ori(2-3) pe an nu e mare problema. Astia ai mei cum incepe caldura o tin in fiecare w-end, si muzica aia tiganeasca de jale ma baga in depresie, plus vocabularul lor oribil ca injura in gura mare de-ti iau foc urechile!
Am papat inghetata, acum mai stau putin la tele si ma culc.
toate randunicile si deschid clubul ptr colegele bufnitele.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
bubu05 spune:
Mihutzo, cam rarut, cam slabut...nici pe Bucataras n-ai maiintrat tz-tz-tz...ti-am cerut prietenia si nimic ![]()
Simo, nasol cu vecinii aia...bine ca s-au potolit...
Blanka, sa aveti o vacanta de vis, relaxare maxima si drum bun maine!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

si a lui Matei