Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Cami, trage sotul de mine sa mergem la socri
! Ce zici?? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
amira_roxana spune:
cata-tonic
gasesti mah si iarba in gradina! dar Amira nu prea e fascinata de asa ceva
da, si era suparici pt ca nu vroia cu palarie in cap si noi tot i-o indesam! apoi am descoperit ca daca nu-i vine pe oki nu o mai vede si sta cu ea in freza!
cleme
nu e atat de scump cat ai vazut tu la magazin! dar a costat ceva (noroc cu nasha Amirei) abia astept sa o vad pe diana tunsulici! acum si cu masina asta...am luat-o de 2 sapt si la inceput a studiat-o, a apasat pe botoanele cu sunete si cand a fost sa o plimbam prin casa s-a pus pe un jelit
de am crezut ca in veci nu se va mai urca in ea. dar azi ne-am facut curaj si am luat-o in parc, pt ca sapt trecuta tot isi lungea gatul dupa masinutele copiilor din carol. si i-a placut!!
acum partea naspa e cu parintii ai caror copii se urcau in masinuta ...si care desigur nu mai vroiau sa se dea jos din ea. cred ca ne-am luat la injuraturi azi...
mimo pai tu credeai ca e chiar asa usor??? deci vladut o sa fie inginer dar nu la CFR! ma bucur ca MB a reusit sa stranga oameni pt alergat, ca vineri isi facea griji ca o sa alerge singur in jurul lacului![]()
gudinde si tu sa ai parte de o sapt usoara!
unde a disparut randunica noua, misha?

blankar spune:
hellou randunici!
am intrat sa va salut ca maiine la
prima ora plecam catre Italia
abia astept sa vad cum o fi,sper sa fie
vreme frumoasa
bagajele sunt facute de ieri,
sper sa nu ne uitati ca venim peste o luna
va pup si va doresc numai bine

Blanka,mami de Eric si
23+cu
Marc
http://community.webshots.com/user/blanka75
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Cami, trage sotul de mine sa mergem la socri ![]() Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Adica socrii sunt in Bacau???
Sau e altceva ce n-am "prins" eu..Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
VALENTINA C spune:
Helou!!!
Ne intorseram cu copilul!!!!!

Cand ne-a vazut s-a uitat putin lung la noi, dar apoi si-a revenit si de nu l-am pupat.....
Am terminat si cu curatenia, arata super casa mea....

Si am condus 80 de km si ieri si azi 
..si a fost k...am sa incerc si in oras...
Si sunt fericita ca Matei e acasa...I-a mers foarte bine la bunici, s-a mai inaltat, vorbeste mai mult, plus ca s-a imprietenit cu toti vecinii de acolo care ne-au intrebat de ce nu-l mai lasam...![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Roxana, tu nu vii la intalnire???
Mimo, Alexiu, nu? O sa am grija de ei...![]()
Tonic, mersi ca ai intrebat de noi...
Apropo de intalnire, Ariel, Criss , nu ziceti nimic???
Bubu, m-am inscris la seminar....Imi pare rau de Vadut...
Valentina si Matei (10.04.2008)
Nicoleta spune:
Cami, da, ti-am mai zis eu ca sotul meu e bacauan
. Dar cred ca nu am insistat suficient de mult... Oare Gecko il cunoaste? ![]()
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Vali, ma bucur tare ca ai recuperat baiatul, ca i-a fost bine si casuta ta e mumoasa. Si abia astept sa ne vedem miercuri 
Cami, de iaurt stiu si eu ca e bun, dar e bun si bephantenul si crema de galbenele.
Vladut mi-a facut febra la amiaza, cand s-a trezit...39...acum, la culcare, avea 37,4...nu i-am mai dat nici un antitermic, doar antibioticul si vad io la noapte...
Mimo, a ajuns fata? ce tare a fost Vladut la gara ![]()
Tonic, nu ma supar daca vii la praji
Interfon 20, da?
Eu i-am dat lui Stef capsuni, am vrut sa-i dau intai una, dar tragea efectiv de mine si tzopaia si a mancat vreo 5-6 prima data
. Si apoi i-am mai dat de vreo doua ori, azi iar a mancat vreo 4, musca cu o pofta din ele ![]()
Puppa, ce scumpica e pitica murdarici ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Nicoleta spune:
Simo, hai, sa vedem, cu cine ma intalnesc prima data
... Mai e si varianta cu Alice, ca s-ar putea sa mergem la ai mei intai... ![]()
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Cred ca vecinii lui Simo s-au mutat la noi in cartier si se dau la ora asta cu o motoreta zgomotoasa, pe rand... 

si a lui Matei