Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
Ce Amira scumpaaaa!!!

Luna mea e apatica, are nasul umflat, cum il aveam eu gravida
, ii lacrimeaza ochisorii...vetul nu raspunde, nici ala al cumnatului, nici cel al prietenului si tot asa..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:

da mai.. m-am convins si eu: Vladut are fata de inginer!
Kya super Parisul! sper sa ajung si eu odata!!
Puppa mi-a placut de Murdaricea ta!![]()
am vazut si printesa Amira cu codite si otomobil!
super si trandafirii!!
Luny imi pare rau de Luna.. sper sa fie ok.. ca doar au 9 vieti, nu?
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mimonix spune:
Vestea proasta: trenul are 50 de min intarziere ,am venit acasa cum am plecat! Pe Teo o va aduce un tatic..ofof
Vestea buna: bai voi ati vazut cata lume a reusit sa adune Badea ieri in [parc??
Sunt usor optimista, dar doar USOR ![]()
Vladutz n-a fost impresionat nici de gara...numai cand a zis tanti aia "trenul accelerat kk maca pleaca de la linia..." a ascultat atent si-apoi a tipat si el la ea tare cat l-au tinut puterile
S-a razbunat 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
cami33 spune:

M-a ars soarele raaauuuu pe umeri si pe spate
. Ce remedii stiti???
Dupa dus m-am dat cu Bepanthen, atat m-a dus capul
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
tonic spune:
Mimo ce-i cu Badea, ce-i cu parcul? Ca eu nu pup stiri decat dimineata din cand in cand si nu stiu nimic, nici daca pica guvernul si vine regele ...
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
tonic spune:
Camicreme si cremite, sau un prosop umed daca te ustura rau. Da' tu de crema de protectie n-ai auzit?
Vrei sa faci buba? Iaurtul rece si orice hidrateaza fac iarasi bine. ai grija de acum ca soarele arde mai rau decat am crede la timpul asta. 
Nicoleta spune:
Salut.
Simo, pe unde va plimbarati? Ne-am dus si noi la Zoo azi, apoi in parc, apoi putin in centru... A batut vantul, dar a fost o zi plina! In rest, inca nicio durere in gat... Maine cica aduc rezultatele de la exudate... Stefan nu e in grupa cu fetita streptococica
, dar frecventeaza aceeasi sala de mese... sa ne tineti pumnii! Sa fie bine! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cami33![]() M-a ars soarele raaauuuu pe umeri si pe spate![]() . Ce remedii stiti??? Dupa dus m-am dat cu Bepanthen, atat m-a dus capul![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |
sunt creme la farmACIE, dar abia maine...pune un start subtire de iaurt rece..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Puppa ce tare e mancacioasa de capsuni! Mie mi-a fost frica sa-i dau lui Luki...poate in toamna.
Roxana superbe pozele din botanica si florile, si fata si masinuta. Da' intr-o poza era suparata? Ca avea o mutrita asa suparici parca dadea sa planga. Prin botanica aia numai ciment si pietre gasim? Ca al meu are deja genunchii juliti de la bazin si as vrea si eu sa ajungem saptamana viitoare mai mult pt Antuca.
Cleme imi pare rau ca esti iar in w-end la munca. Cum mai esti? 
Luny ce-ti face pisicuta? Mufy ce mai face? Ai mei au fost in IOR, dar eu am ramas acasa la muncile mele 
Bubu sper sa nu mai faca Vladut febra si sa-i treaca repede. La primele infectii si Antuca tot asa numai sper 40 facea febra, numai cu prosoape ude stateam pe ea. Citind ce scriai tu cu baiatul mi-am adus aminte. Sper ca asta mic sa nu faca asa!
La praji n-am indraznit sa ma uit sa nu visez tort la noapte si sa-ti bat la usa!
Simo vecinii tai au rude la mine in cartier cu siguranta, ca si la noi se lasa mereu cu chef si acelasi repertoriu. Tot singurica cu Sam esti?
Gudinde exact ca ala cu vaca, porcul si puiul raspund si eu cand ma intreba cineva de ce nu tin post. Super hazliu, l-am copiat si l-am trimis sora-mii care e la dieta acum. ![]()
Valentina cum i-a fost lui Matei la tara?
Rami cum e bunica ta? Ai fost la tara?Mama ta cum se simte, cred ca si pt ea e greu, nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna la orice varsta sa-ti pierzi parintii. 
Mimo nu mai fi suparata, promit ca data viitoare cand te vad iti pun piedica
si te las pe mana Antoniei sa te tina de vorba vreo ora sa apreciezi ce inseamna un copil mai tacut.
Sa ne spui cum a fost revederea lui Vladut cu Tete.
Criss unde esti? Esti suparata pe noi ca nu facem intalnirea la tine? Mai zi ceva de tine si Andreea.
Ma duc sa pap inghetata si mai vin. Mai aveam treaba, dar nu ma lasa randunoiul sa mai fac nimic, asa ca mai butonez pe aici.
cami33 spune:
luny, stiu de cremele speciale, dar eu abia acasa mi-am dat seama cat sunt de parlita
. Sper sa fie ok Luna ta
cata-tonic, stiu de creme de protectie
, ca doar am uns copiii cu Avene 40
, dar nu mi-am dat seama ca arde soarele asa tare
, batea si vantul, era chiar ok
. Vreau si eu inghetataaaa
mimo
, cand ajung in Bucuresti nu scapi de mine
...si asta va fi fff curand, ca ne tot cheama nasii pe la ei![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi