Puiuti de Randunici 2008!! (263)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Ia uitati ce-am inventat
http://www.bucataras.ro/retete/908/tort_cu_capsuni.html

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

arata pur si simplu delicios!
nasol ca sunt alergica la capsuni

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salutare salutare!
Ma bucur ca v-a placut gandacul meu pletos, sunt una bucata mama mandra foc Si recunosc ca m-am amuzat cand ati zis ca arata "inteligent" Dupa toate probabilitatile se va face inginer, ca are privirea inteligenta si nu poate sa se exprime
Tete are semnal acum dar nu mai are baterie ...in tot cazul, e in tren vie si nevatamata , mananca Magura si rade cu gura pana la urechi.Diseara la 9 o vom astepta in gara, ocazie unica pentru Vladutz sa vada trenurile
Azi am fost in Titanel, my first love Mi-era dor de el ca am tot fost in IOR in ultima vreme . Nici urma de Butucica , eu o sa incep sa cred ca ma ocoliti .
Am bagat baiatul intr-o jucarie d-aia gonflabila Eftin, 4 roni/5 minute S-a speriat saracul rau de tot, mama nebuna A inceput sa urle instant si tremura tot Asta a fost din ciclul "nu faceti ca mine" Ce-o fi fost in mintea lui saracul cand i se infundau picioarele in salteaua aia , ofof!
Acum peisajul il cunoasteti deja...baietii dorm, eu gatesc ! Noroc cu calculatorul asta ca o luam razna de mult
Luny ma bucur ca ti-a priit distractia azi noapte si sper ca Luna n-a patit nimic grav ! Noi nu cred ca mergem in IOR dupa-amiaza, suntem invitati la niste prieteni! Sa vedem, dar 90% Mimu nu mai rezista si in dupa amiaza asta la plimbare, abia s-a tarat inapoi din parc la pranz
Bubu saracuta de tine, dupa ce ai tras ieri cu Vlad ti-a mai ars de inventat prajituri Eu nu stiu nene cum s-a distribuit energia asta, cred ca eu am lipsit la imparteala !
Kya vive la France, les photos sont merveilleux! Je suis tres invidieux Zana e tres belle aussi(as mai zice, dar apare acu' Alicesau Valentina si ma executa
Tonic te uitasi in mele ...eu baiatul il aratam acolo Ia-i mancare la borcan, ori facuta de ei ori facuta de tine si rogi sa ti-o incalzeasca la bucatarie la microunde...il pui in carut, iei de acasa lingurita si gata Eu nu i-as da inca facut la restaurant nimic...da' nu stiu de ce !
Ramo uitasem sa zic , mi-a amintit Naty...nu e bine sa se zbantuie in masina Andru, fereasca Dumnezeu ! Aveti grija!
Naty ce bine ca-i prieste fetii la nasi si ca aveti unde sa iesiti la aer! Sa-ti fie de bine distractia, ti-ai mai incarcat bateriile!
Cami om serios esti tu??? Pana la 3 noaptea la jocuri, ha? Ce-mi place mie de voi, pacat ca sunteti la Bacau Cred ca sunt si in asentimentul lu' cuscra-ta, oriunde o sta ea ascunsa acum
Miha cam putine vorbe de la tine, uite un pupic pt Luca
Livy idem (ca la Miha idem )
Olgu nu m-ai indus tu in eroare cu vremea, stai calma...eram si eu deja tot in eroarea aia , asa au zis peste tot asa scria peste tot...doar ca te-am vazut asa energica la ora aia si m-am luat dupa tine Din ciclul " daca Olga poate, pot si eu"
Tuchi petrecareata , mi-e dor de un tuchism la un pahar de vin seara tarziu Cine te-o fi pus sa te angajezi la Ploiesti
Acum gata, ma asez si dau refresh

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Iete ca tot am uitat ceva...
Simo pentru nesimtiti din astia ca vecinii tai exista 112! Sa stii ca functioneaza perfect, vine politia comunitara, le da amenda sau avertisment, nici nu spune cine i-a reclamat, e cea mai buna metoda!
Si acum ca am zis tot ce-am avut de zis, am stins si aragazul, s-a trezit si baiatul. Punct si de la capat adica !
S-auzim de bine!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

kya foarte frumoase pozele! zanei tale i-au crescut cositele, nu gluma! ce dulce e!
puppa am vazut-o pe Amalia cu capsunici pe fata! cred ca a auzit ea ca fac bine la ten!
mimo chiar ca are fata de inginer vladut, prea le studiaza el cu atentie pe toate! cred ca ar trebui sa se ia de mana cu Amira si sa admire impreuna cainii vagabonzi si gandaceii, ca animalele de la zoo nu-s pt ei!
bubu multi sa treaca bolesnitele alea o data!
luny sper ca e bine
symo ce vecini nesuferiti
noi azi am fost in gradina botanica,unde e f frumos, si mult mai racoare decat in restul Bucurestiului! si sunt niste trandafiri...superbi!!! http://family.webshots.com/photo/2050675050103387133vdBhGa

Mergi la inceput

Roxanaa trandafirii ca trandafirii, dar ce printesa cu palariuta si ochelari de soare, si ce otomobil
In sfarsit recunosc si eu cateva din obiceiurile copilului meu , poate chiar ar trebui sa ne intalnim ca vad ca impartasim pasiunea pentru stat in fund pe pietre si pentru sticle goale

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Luat de pe andreanum:

"doctor’s advice

Q: I’ve heard that cardiovascular exercise can prolong life; is this true?
A: Your heart is only good for so many beats, and that’s it… Don’t waste them on exercise. Everything wears out eventually. Speeding up your heart will not make you live longer; that’s like saying you can extend the life of your car by driving it faster. Want to live longer? Take a nap.

Q: Should I cut down on meat and eat more fruits and vegetables?
A: You must grasp logistical efficiencies. What does a cow eat? Hay and corn. And what are these? Vegetables. So a steak is nothing more than an efficient mechanism of delivering vegetables to your system. Need grain? Eat chicken. Beef is also a good source of field grass (green leafy vegetable). And a pork chop can give you 100% of your recommended daily allowance of vegetable products.

Q:Should I reduce my alcohol intake?
A: No, not at all. Wine is made from fruit. Brandy is distilled wine, that means they take the water out of the fruity bit so you get even more of the goodness that way. Beer is also made out of grain. Bottoms up!

Q:How can I calculate my body/fat ratio?
A: Well, if you have a body and you have fat, your ratio is one to one. If you have two bodies your ratio is two to one, etc.

Q:What are some of the advantages of participating in a regular exercise program?
A: Can’t think of a single one, sorry. My philosophy is: No Pain… Good!

Q:Aren’t fried foods bad for you?
A: YOU’RE NOT LISTENING!!! Foods are fried these days in vegetable oil. In fact, they’re permeated in it. How could getting more vegetables be bad for you?

Q: Will sit-ups help prevent me from getting a little soft around the middle?
A: Definitely not! When you exercise a muscle, it gets bigger. You should only be doing sit-ups if you want a bigger stomach.

Q: Is chocolate bad for me?
A: Are you crazy? HELLO! Cocoa beans! Another vegetable!!! It’s the best feel-good food around!

Q: Is swimming good for your figure?
A: If swimming is good for your figure, explain whales and jelly-fish to me.

Q: Is getting in-shape important for my lifestyle?
A: Hey! ‘Round’ IS a shape!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Daca tot sunt la munca (din nou) si restul lumii la padure am zis sa mai spun si eu cateva cuintele.
Bubu multa sanatate pt Vladut bolnaviorul, uff saracutul cat a tras
Mimo super pozele cu Vladut
Roxana ce frumusica e Amira. Cat ati dat pe otomobilul ala? La noi este unul care si-a deschis un butic cu jucarii chiar langa parculetul copiilor ( va dati seama distractie ce e cand trecem pe langa el) si unul la fel costa 6 milioane (lei vechi). Prea mult frate!!!! mai ales pt bugetul meu lesinat. Dar oricum, mi se pare mult prea scumpa.
Naty sper sa vad si eu rochita mov.
Simo ce vecini nesimtiti!
Azi dimi a fost pediatra si ne-a facut ultimul vaccin (de varicela, apropo cica este epidemie), ne-a costat numai 180 lei, partea buna e ca pana la 2 ani am scapat de distractia asta.
Am uitat sa va zic ca am tuns-o din nou pe Diana, deja era transpirata mereu la capsor, nu ca pe Iulia dar destul de scurtut. Poate reusesc sa pun poze sapt viitoare, cica am mai mult timp liber.
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, pai venise soacra-mea si l-a scos pe Stef la plimbare si eu am ramas cu Vladut. Si ca sa treaca timpul am bucatarit impreuna, el imi lingea castroanele de crema si degusta pe-acolo

Iar mi-a facut febra cand s-a trezit la amiaza...iar 39...vad ca i-a scazut repede cu nurofen...

Simo, vai, ce nasol ca esti alergica la capsuni!!!

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Roxana, superba este Amira cu codite! si trandafirii aia imi imaginez cum miros!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

V-am pupat! Sa aveti o saptamana buna, fara bolesnite, fara probleme, cu vreme buna si vesti la fel de bune!

Mergi la inceput