Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:
Luny, m-ai facut curioasa si am deschis Mess-ul, s-a deschis dar ff greu, in vreo 5 minute, nu stiu de ce
. In parcul Carol azi nu merg insa de saptamana viitoare, dupa ora 16.30-17 cand o iau pe Iulia de la cresa o sa cam fiu zilnic acolo, parcul e chiar langa cresa si mi-e mai simplu sa o duc direct acolo decat sa venim acasa si apoi sa o duc in botanica unde trebuie si platit...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
poate ne nimerim in acelasi timp saptamana viitoare, Naty!
gata, fug la ai mei sa-mi recuperez iubirea infinita, plus, bonus, o masa de peste!
o sa intru de la ei sa vad daca vine careva in vreun parc..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
helau!
ce fac treaza la ora asta? tocmai am vazut Changeling.. un film cutremurator, am plans, m-am enervat pe aia.. mi-a placut mult.. de mult nu mai vazusem un film bun..si Angelina (desi personal nu ma omor dupa ea) joaca f bine..
m-am apucat sa citesc 2-3 pag si de pe aici si ma minunez de Mimo cu banca.. am lucrat si eu la banca si am facut plati externe la viata mea, si la adresa destinatarului e de ajuns orasul/statiunea si tara.. importanta e Banca, codul SWIFT si contul.. dar cine stie peste ce tanti ai dat tu pe acolo.. eu am oamenii mei cu care lucrez cand e cazul, dar specimene sunt garla..
in rest ma duc la nani..
si sanatate!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
tonic spune:
Bubu ma bucur de vestile mai bune. Dupa ce povestesti tu acolo ca-i curge din nas, sigur s-au inflamat polipii. De obicei nu se recomanda imediat operatia, doar daca episoadele de raceala si otitele sunt repetate. Noi ajunseseram sa luam trei doze la rand de antibiotic si copilul tot facea otita, asa ca am operat-o. De obicei ne schimba antibioticul daca dupa cura de 7/10 zile se repeta infectia. La Antuca mergea de obicei Amoxiklav/Augmentin/Zinat, ca daca facea puroi doar cu Zinat ii trecea. Culmea ca noi inainte de antibiotic i-am facut de 2/3 ori exudat si ii iesea negativ, desi ei ii curgea infectia din nas/gat si mirosea ingrozitor. Cred ca nu lucra bine lab. de la minister, ca de undeva era infectia aia, nu?
Succes cu praji si sa ne dai vesti bune. 
Olga ma bucur ca v-a priit excursia la tara, era si pacat de vremea asta sa nu iesi undeva. Eu azi l-am lasat pe Luki in casa in chilotei de bumbac si era asa fericit! Da' nu l-am lasat decat 1 ora ca apoi face pipi peste tot si baga si mainele sa-l intinda/guste etc.
Tuchisa-ti fie de bine petrecerea. Si eu am zis ca-mi fac una la 10 ani de casatorie ca atunci n-am putut ca eram cu bb in burtica ![]()
Luny si tie sa-ti fie de bine dixtractia! Chiar ca ai noroc cu mama ta si mai ales ca sta Mufy cu ei. Eu l-am lasat 1/2 ora pe Luki cu bunica-su si era asa trist de ti se rupea inima. Apoi n-a mai vrut sa stea nici in carut (ca acolo l-a tinut, ca eram la piata), a venit numai de mana cu mine si ma striga si ma pipaia la trei secunde. Mi-a fost o mila de el
.
Si eu care credeam ca mai mamos ca Antonia nu se poate...
Eu azi nu ajung in IOR, ca am program administrativ si baie Antoniei pe cap, merge numai Luki cu tati. Daca-i vedeti, luati-i la intrebari! Pe Luki il lasam mai mult in iarba, ca exerseaza cu mingea, sa faca echipa cu Andru. Acolo e mai linistit si nu dau copiii peste el, ca la locurile de joaca e prea aglomerat si il calca aia mari in picioare si le strica si lor jocul.
Kya tu, Parisul si Zana mica sunteti super!
Da' patul scartaitor nu l-am vazut in poze ![]()
Miha
si la noi tot asa cu dispozitia maraita. Sigur de la dinti, ca de trei luni se chinuie si nimic. 
Clau
Rebecca frichinita. Sa iasa dintii o data sa scape si copiii de chin (si noi pe langa ei).
Mimo ceva vesti de la Tete?
Voi cand mergeti cu copiii in oras ce le dati sa manance daca va intindeti pana la ora de masa? Ca al meu nu papa rece mancarea si degeaba i-as lua borcanel. Daca incerc niste paste or fi safe? Ca avem o iesire saptamana viitoare si nu stiu daca sa merg sau il trimit numai pe al meu. Ma gandesc ca afara o multime de oameni merg cu copilasi de peste un an la restaurant, oare le dau papa de copii, sau mananca din meniu. Restaurantul e italian, ca altfel ii dadeam niste pui ceva cu legume sau cartofi.
Valentina cred ca e la tara sa-l ia pe Matei. 
Rami, , Criss, Bitza, Gecko, Cami, Raluca, Nicoleta, Nicol, Mihutza, Adriutza, Violeta, Alice, Ioana, Clodute, Gudinde, Mamip, Zozela, Liana, Maia,Stela, Somnorica si alte randunici ocupate sau plecate cu trebi azi 

Naty petrecere frumoasa azi si asteptam poze cu rochita mov.
Giani ce mai face Andrica?
Cleme cum mai esti? 

ma duc sa vad ce tb pot sa fac fara zgomot ca doarme Luki si nu vreau sa-l trezesc.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
Puppa spune:
Amalia a mancat azi prima data capsuni....sa vedeti ce a iesit...noi am ras cu lacrimi...am si filmulet, dar mai dureaza pana il scot...http://picasaweb.google.com/cristina.catana/Capsunica02#
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
luny spune:
sunt tare suparata...Luna mea a cazut de la geamul de la dormitor...de la et 2

...am stat dupa ea pana acum, are nasul umflatel si ii curgea sange, am oblojit-o cum ne-am priceput...acum am ajuns la ai mei, si mi s-a facut greata, ce m-am suparat..papam repde si mergem inapoi acasa s-o vedem ce face..ni s-a parut destul de ok, mergea bine, sper sa nu fie problema, e la a doua experienta, identica!
si nu se invata minte!
Tonic, pe noi nu ne prea prinde masa afara ptr ca Mufa e aproape imposibil de alimentat in alta parte in afara scaunului de masa...daca se intampla, pana acum, ii gateam si-i luam mancarica la castronel sau borcanel..
Pupa, am vazut Amalia, ce haioasa e cu capsunile, mozolici!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
de la noi!
Azi noapte pe la 12 au inceput manelele
si au tinut asa pana pe la vreo 2
,dar nu am mai auzit nimic,ca am adormit.mi-a zis o alta vecina de dimineata ca s-a dus sotu ei sa le zica cateva pe la 3 ,respectivilor
,si atunci au incetat!in fine,ce sa mai zic...faza buna e ca Sam s-a trezit abia pe la 9,50 deci am dormit ca o printesa
!
Luny,off-nasol cu pisi,care nu se invata minte![]()
Oana,sa dea DD sa fiti mai bine azi
inca nu am vazut poze,si nici nu am ajuns sa papam
.
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Luny, nasol cu matza speriata si mai nasol cate-ai speriat si tu...eu cred ca e ok, ca si noi am avut pisici ce au cazut de la et. 2, cand eram la mama fata
Kya, te-ai inscris la seminar pt. miercuri? Vali si Luny merg
, mai vine cineva??? o sa fie tare fain!
Tonic, pai da, nici medicul asta n-a zis sa-l operam acum. A zis doar ca sunt destul de mari si prin toamna ar fi bine de scos. Eu inca nu ma agit de ei...Eu ma asteptam sa raceasca si sa faca tot felul d eminuni, doar e primul an de gradi si dupa o luna de mers in colectivitate era de asteptat...si el are obiceiul sa faca mai nasol decat altii, asta e partea a doua 
Mai, am inventat o praji, sper sa fie si buna, acum e la rece, dementiala cred
. O sa va pun link dupa ce o postez.
Acum i-am culcat pe baieti, Vlad e ok, de azi dimineata n-a mai facut febra, ieri facuse si la pranz...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Ia uitati ce-am inventat ![]()
http://www.bucataras.ro/retete/908/tort_cu_capsuni.html
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
Ce scumpic e Vladutu
la zoo!faina poza cu cainele urias langa el
!
si am vazut si Parisul prezentat de Kya
si randunoiul ei
!mai,mai ce pupa Sanzi pe mami ei
!
Clau,mama lor de dinti
!offf