Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
300 spune:
Buna dmineata!!!!!
Multumesc de cafea si pepsi! Cred ca pepsi ramane virtual ca ieri am balotat un litru. Deci o luna pauza sau cam asa. Rar da buun! Eh, macar o saptamaa.
CD, am citit de incercarea Mikului si mi s-a rupt sufletul. Pupici pe boticul lui ala frumos!
Babymom deci va impacarati! Ce sa zic, cunosc senzatia :), e multa munca pentru amandoi si putin timp de stat de vorba.
Andy_g, ALexa, Paula, distractie placuta pe unde mergeti!
Laura, Lmi, Babytza, baby_boy... toat fetele ici
Giuli sa ne arati rezultatele :)) Daca simt miros de peste stiu de unde vine!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
CD iti povestesc cum a fost la Teo dupa operatie, poate te ajuta.
1) i-a pus un tifon imbibat in rivanol, peste putza, in pampers, si ne-a spus sa il schimbam de fiecare data cand schimbam pampersul. Deci teo facea pipi in tifon. Sa fie destul de mare tifonul si bine imbibat astfel incat sa nu cada de acolo, si partea cu rivanolul sa stea chiar pe putza.
2) e posibil sa nu faca pipi si 12 ore imediat dupa interventie, daca nu vrea el. Asa ne-a zis dr, si ne-a mai zis sa facem tot posibilul sa-l hidratam, la un moment dat trebuie sa faca.
3) cateva zile nu am avut voie sa tragem pielea, nu mai stiu cate zile (3-5) pana la primul control. Teo a avut fire, deci intai a fost vizita la dr, a decalotat el, apoi ne-a dat verde.
4) ne-a spus sa decalotam la fiecare doua zile, sa spalam si sa dam cu crema de galbenele.
Intrucat nu am priceput cum e aia cu spalatul, Teo nu face decat dush in picioare, si nu ma lasa sa il decalotez la dush, nici pozitia nu-mi permitea... am ales ca fac procedura dupa dush, pe pat. Iar spalatul l-am facut cu apa Avene, si am descoperit ca a ajutat foarte mult.
Decalotare- apa avene din beslug- indepartat smegma daca mai ramanea- uns frumos cu galbenele- tras pielea la loc si gata.
De pe 10 aug si pana n zilele noastre tot asa facem, la doua zile.
Intrucat crema de galbenele si apa avene mi s-au parut adevarate miracole, am aplicat si la Radu aceeasi procedura.
daca ai intrebari si crezi ca te pot ajuta, contacteaza-ma pe mess.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
iepurila spune:
neata. si noi am avut tren la 7. ar mai fi dormit copilul, dar pt ca mami s-a incapatanat sa nu o ia in wrap (doar acolo adoarme), s-a mai jucat, a tras un bocet de oboseala, a mancat fructele si acum doarme ( adormita in wrap of course).
nu stiu daca voi scapa vreodata de adormitul in wrap. i-am spus lui tati sa puna bani deoparte sa luam wrap alb de dantela cu cristale zvarowski sa avem in ce duce fata la altar.
LA MULTE LUNITE sarbatoririlor de 23!!!
pup Mikul (offf) sa treaca odata putzica
Irina multa sanatate Deei
Babymom felicitai pt impacarea romantica si pupi pt mami tau
Gagici sa aveti un weekend minunat. Distractie maxima la gratare si pe unde mai plecati (la noi la Iesi e o vantoasaaa- si tati la scarbici....)
gaia.nevia spune:
irina, multa sanatate bebelinei! sa scapati repede de injectii... ooof
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
300 spune:
Din ce s-a mai vorbit in urma.
Laureta, ca sa vina ciclul exista un tratament soc: injectii cu progesteron 3 zile dimineata si seara sau 2 doze intr-una. Efect garantat la cel mult 2 zile. Euam folosit-o odata mai demult ca ma astepta o perioada grea si riscam hemoragie mare chiar in timpul examenului de licenta. Asa am racit atat de rau incat m-au resuscitat cu vitamina C intravenos (printre altele). Deci oricum am stiut eu ca patesc ceva :))
Dintre leacurile naturiste, merge: ceaiul de seminte de marar, 3 cani/zi. Eu am gasit un ceai cu prospect si dadea eact modul de intrebuintare . Mai merge ceaiul de coada soricelului, foarte bun pentru reglarea CM si reducerea durerilor menstruale, tot 3/zi (cani).
b de la bebe, blog...
300 spune:
Fobii: am putin frica de inaltime dar o depasesc repede. Cel mai criminal a fost cand am urcat niste trepte de metal langa Olt, din acelea printre care vezi ce e dedesubt. La un moment dat s-a vazut apa curgand, am paralizat! Copil fiind nu am avut asa ceva, dar la 10 ani m-am mutat la parter si eu cred cu tarie ca e din caua asta.
Nu-mi plac gandacii si mor de sila de muste. Pe ele el gonesc, pe gandaci ii ucid fara mila, dar... nu cu mana gala ca mi-e sila sa-i ating. Nu urluc cand vad insecte. Sobolani? Am dormit odata cu unul (cel putin in camera). Mi-era teama sa nu se urce in pat dar am dormit bine pana la urma ca nu aveam de ales. Asta din tineretile mele zbuciumate. Ah, eram singura intr-o casa super naspa ( de fapt un fel de garsoniera).
b de la bebe, blog...
Nausica spune:
Laureta si eu stiu de ceaiul de coada soricelului si parca si cel de vasc.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
300 spune:
Pat pliant: avem si noi unul pe o parte il descususera ai mei, la imbinarea de sus din mijloc pentru ca uitasera de mecanismul simplu, secvential descris de Nausica. Inainte s-o intid spre bucuresti, tata a incercat pe cat posibil sa-mi faca instructajul. Cand il vezi e usor :)) Asa ca inteleg perfect toate povestile legate de inventia asta criminala.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Plecat in vacanta: ce-i aia?
Iesit cu soata: as iesi dar cand? A inceput sa ajunga si mai tarziu la serviciu si e bonded sa stea acolo 9 ore (pauza de masa o ora inclusa). Asa ca nu mai ajunge la 7 sau 8 in loc de 6 ci la 9 in loc de 8. Mai devreme s-a lasat cu vorbit mai tare si Anda n-a schitat niciun gest ca s-ar supara (la asta voiam sa ajung) Pe de alta parte, plange la voci puternice, a zis odata dr Aaaaa mai tare si a inceput sa urle. A plans cand m-a luat sotul meu in brate mai brusc iar la 4 sau 5 luni a fost geloasa pe Oadu pe care il tineam in timp ce ea era lipita de mine in wrap. Altfel e un copil calm majoritatea timpului iar cand se agita trebuie s-o cunosti sa stii cand are o problema. E un motiv pt ccare nu-mi vine s-o las cu soacra sau alta persoana, cred ca ar astepta sa planga ca si cum ar taia-o iar ea face asta rarisim si doar de frica.
In sfarsit, prin iulie am si eu uncommittment si va trebui sa o las cu cineva. Imi vine sa-mi aranjez un loc pentru copil si s-o iau cu mine pentru ca nu mananca altceva dewcat lapte - doar gusta si nu vreau sa o fortez.
b de la bebe, blog...
300 spune:
A propos de acest commitment de care spuneam, am primit o sugestie de la sot, caruia ii spuneam ca nu stiu cum sa rezolv problema alaptatului: lapte praf. M-am albastrit-inverzit toata – oare cati bani da pe efortul meu de a alapta atata vreme daca poate sa imi propuna cu nonsalanta asa ceva? Sper doar ca se gandea ca e o masura temporara si ca nu se face gaura-n cer de la un biberon. SI eu cred asta…dar anda intreaba: ce e ala biberon?
Asa ca, Anamona si restul gastii de fete lucratoare, mai dati share la ecperienta voastra pana incep sa ma urc pe pereti. Muuh tu cum te-ai descurcat cu lapticul atunci cand ai lucrat acele cateva zile?
Important: va trebui sa lipsesc fff mult de-acasa. Zi lumina cred…
b de la bebe, blog...