Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 20
Nausica spune:
Nadina, e ok cu pregatirile, merci de intrebare. "Situatia este sub control", vorba mamei. Adica inca am o sansa sa fac bagajele din timp, fara nervi si fara nopti nedormite.
Am fost ieri la Baby Expo, am achizitionat palariutze si scaun de baie. Am vrut sa luam si umbreluta pt carucior, dar nu se potrivea pe caruciorul nostru. Ca de altfel nici pe cele din standul care vindea umbrelele (Bertoni). Iar cele care se potriveau costau prea mult pt bugetul nostru.
Si mie mi s-a parut slaba miscarea, dar am vazut jucarii f f frumoase si la preturi bune. Nu m-am putut abtine si am cumparat citeva.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
300 spune:
Irina vaiiii... otita! Aia chinuie rau... insanatosire grabnica! Sper ca Deea sa nu dezvolte o sensibilitate la urechiuse cum au patit ai me cu bebe2.
Bita dar la voi se lucreaza inc asa sau ine xterior? Oricum ar fi, ma mir cum poate Lucas dormi cu bormasini, Anda a facut rau de tot in primele zile cand deasupra au facut doua santuri in podea cu bormasina cu percutie.
Lumi
A, am fost si eu la baby expo ieri, m-am intors cu papa de bebel de la humana, inclusiv faimoasele iaurturi. Anda zice ca e reclama degeaba la alea ca nu ii plac :)) M-am intalnit acolo cu Ada si cu Lidia, mami curajoasa care merge cu ditamai caruciorul in metrou .
Subscriu la aprecierile legate de carutul ultracompact, e si de vara. Are 6kg insa si crose, nu maner. Insa pare manevrabil. A, CD e oricum peste 6 bulioane dar frumooos rau.
Lidia, am o bavetica de-a ta la mine!!!! Ne-am pierdut, Anda a termina de papat repede (adica putin) si apoi am cumparat papica si am mai dat o raita pe-acolo ca incepuse deja plictisul de dupa-amiaza. Tot cu tzitzi am saturat-oo, dar la etaj.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Laureta si eu stiu de ceaiul de coada soricelului si parca si cel de vasc. Nausica si Ania poze "Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon) |
Al doilea stiu ca se recomanda in anumite afectiuni cardio-vasculare si e necesara prudenta in administrare. Dar nu bag mana in foc, este ce am auzit vorbindu-se in jurul meu, nu ceva verificat.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Na ca m-am scos parleala pe toata saptamana. Asa da spam!
b de la bebe, blog...
300 spune:
din seria activittile romantice de rambata de la pranz, soata a venit sa-i sharez un joc si mi-a trezit cupilu da acum joaca starcraft. Dupa cateva minute cu maraieli de cupil nebagat in seama, am postat mesajul anterior impreuna si apoi am dus-o la tati sa joace starcraft. Si sa vedeti cat de departe merge treaba "daca nu imi spui de udne sa stiu ce gandesti?", iata cum am pasat copilul.
1 intrat in camera
2. uitat din spatele lui la ce face.
3. dat ptin mai la stanga ca nu ene vede.
4. asezat cupila pe bratul canapelei ca s-o vada
5. cupila incepe sa lalaizeze. Domnii nu au atentie distributiva.
6. Pus efectiv copilul in bratele taticului care cu o mana era pe mouse, cu ochii in ecran si nu vedea a se loveste bebe la picioare de sertarul tastaturii, asa ca am adaugat "atentie la picioare" cand am plecat.
Nu ma enervez, nu ma nevrozez. Afara e nor si racoare, deci de ce am socializa? De ce ne-am juca cu un copil de 7 luni in loc sa-l indobitocim in fata unui ecran?
Mamei ii pare rau, cupil, dar iti spala carutul so no time to play.
PS nu ma plang, probabil trebuia sa fac articol de blog dar m-am gandit daca se mai regaesete careva in scenariu.
PS2. Noi avem un tatic bine intentionat si in masura posibilului activ in casa. Dar se mai intampla si asa
b de la bebe, blog...