Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

bitza, laura, babymom, baby_boy

Noi mergem la tara la socri azi....stat afara pe iarba, gratare, soare...sper sa fie o zi frumoasa.

va doresc un week-end minunat alaturi de familiile voastre!
Pup mamicile si boboceii!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza! Serviti un ness? Mie mi s-a facut pofta de unul, asa ca-l savurez...
Vaz ca nu prea ati cucuvarit aseara... hm... ma intreb ce facurati, totusi....

In primul si in primul rand:

MAIA cu un pupic special de la Edi .....

si

Vlad de Codruta!!

Paula, multumesc mult!!!
Sper sa fiti ok cu mini excursia, abia astept sa ne spui, si noi vrem sa plecam cu hunii curand si cam stau cu frica-n san...

Baby_boy, noi am revervat deja, dar mergem la noi pe litoral... m-ar fi tentat bulgaroii, dar sunt paranoia rau cu cupiii si prefer sa fiu pe teren safe, romanesc, cat de cat sigur. o sa mergem in olimp. iar in neptun am ceva rude/cunostinte, asa ca... e mai usor.

CD-ule, uffffffffffff, ce rau imi pare, dar sper ca tot raul sa fi fost spre bine!! Trebuie neaparat sa lasati frica la o parte si sa trageti de pielicica, altfel... curaj, ok?, ca e spre binele lui. Cum e Mikul azi?
Cat despre butoi, hm, eu zic sa faci tot posibilul sa iesi din el... nu stiu reteta de imbunatatire a relatiei cu sotul, si eu o caut inca, desi de multe ori mi se pare ca am gasit-o... eu zic sa plecati undeva cateva zile, nu-si poate lua liber putin? insista tu! legati o zi-doua cu un final de saptamana si o zbughiti la munte... si vorbiti, dragilor, vorbiti despre ce va apasa, pana nu e prea tarziu.

Babymom, ma bucur ca esti ok! Ai noroc cu o mama pe cinste....
Eu tot astept filmuletul ala cu Dragos, spune-mi daca nu te descurci. Ah, si poze de la aquaparc aveti?

Laureta, sa ne spui cum e puiul azi, dupa operatiunea de gaurire urechiuse! Tin pumnii sa fie bine!!

Laura, iar o noapte lunga, mamico??

Bitza, daca nu te primeste Babytza, si usa mea iti e deschisa!! frumosii, pe Lucas si a lui mamica!

Feli, totu' bine??

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza fetele....

Mersi de cafea bitza...tare buuuuuna e...

CD, sper sa treaca fffffff repede si sa nu mai doar putzulica pe baietzel...

Giuli, keep it up...

Babymom, tare ma bucur ca s-au rezolvat problemutele... o familie fericita.

Andy p, andy g, babyboy

NOi, pt ca se anunta o zi tare calda in Bucuresti (si aici a plouat dar se face cald rau azi) plecam la iarba verde la strabunici in zona de inceput de deal....mergem sa ne gadile iarba la labutze...

Weekend excelent fetelor si muuuulta sanatate.

Ca sa nu uit: La multi ani boboceilor de 23!!!!!!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Bitza , Andy multam de cafea

Io nu va spun la cat am avut tren ca imi iau rosii Dar am avut o oprire la 6 ca a sunat telefonul sotului si a trebuit sa raspundem , era urgent

Babymom ma bucur tare mult pentru voi si cred ca ati avut o zi superba Toata stima pentru mami tau

Bitza iti trimit adresa pe PM ?

Aici tocmai a inceput ploaia ....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mai, dar toate plecati la iarba verde, la gratare!Plec si eu...sa termine astia la etajul meu, ca le-am pus in priza un prelungitor.
Lumi multumesc de oferta!Deci, cand ma satur de galagie si praf plec spre capitala
Distractie placuta tuturor, la iarba verde , la nunta, oriunde mergeti!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici,
multumim mult pentru toate urarile, Deea cred ca incepe sa fie un pic mai bine, ieri am alergat intre doctorita pediatra si ORL si invers. Verdict: otita, din nou E a treia oara cand face otita, asta parca e cea mai nasoala, totusi.
Dupa toata alergatura am avut program complet de sosetute cu sare, pana am adormit amandoua. In continuare o sa faca injectii de 2 ori pe zi si seara iar prestam la sosetute.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Vad ca toata lumea pleaca la iarba verde...distractie placuta tuturor

Babytza deci dormiti bine haaa?Pai era si cazul

Lumi dap,avusei parte de o noapte super si de o dimineata devreme...e perfect

Alexa,Andy_g

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Offf Irina sunteti cu injectii... Mama ei de otita Sper sa scapati repede de tratament si sa nu mai faca otita

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Irina multa sanatate va doresc

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27
laureta cu patul subscriu la ce zise duamna Ada , mecanismul e atat de simplu incat ultima data ne-am chinuit 2 zile sa-l montam, intre timp am dormit cu baiatul intr un pat micutz, aveam planuri sa-l legam cu sarma, sa-l intzepenim cu picatura....he he....asta dupa ce l-am descusut de la brevi este si se tine bine desi ii atarna matzele pe la cusaturi

Da, nene, la fel si cu al nostru (Cam). Nu voia sa se desfaca neam. L-am taiat, l-am descusut, am dezvelit mecanismu, numai ca sa ne convingem cu ochii nostri ca nu merge. Deja ne hotarisem sa-l demontam pe cel de lemn de la Ikea si sa-l luam cu noi in concediu, cind am zis sa-i mai dam o sansa celui pliant. Si s-a desfacut. Am repetat de vreo 100 de ori si am ajuns la concluzia ca are o secventa precisa in care se desface si se stringe, altfel se blocheaza. Acum exersam in fiecare zi o desfacere si o pliere, ca sa n-avem vreo surpriza.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput