Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Maia de Andreea ada , Vlad de codruta !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mey am neste nervi, mi s a "stricat" puiul de tot. La pranz nu vrea sa doarma , legume mancate foarte tarziu , somnul de dupa legume e undeva la 19 cand bazaie si nu i convine nemek, baut la 18 vreo 80 ml lapte si la 22 vreo 100 ml si acum sta pe burta mea rupta de oboseala si trage suzi cu ochi cascati cat cepele
Cine mi a schimbat cupilu meu cuminteeee

CD saracu puuui, cum e? mai e suparici?

giuli ce energie acolo

paula distractie placuta

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

puiul meu s-a trezit pentru baie dar nu i-am mai facut, cu frica in san i-am schimbat pampersul, putzica e umflata, in timp ce era gol a facut cateva picaturi de pipilic in pat la noi, nu-i bai, el sa fie sanatos, a cam plans cred ca il ustura, acum nu stiu daca atat de putin a avut de facut sau s-a abtinut ca il ustura (nici nu stiu daca se pot abtine la varsta asta?)

andy_g si noi trageam cate putin la baie dar la un moment dat parca s-a lipit, nu mai mergea sa tragem nici putinul ala si se vedea un punct alb sub piele, ca de grasime, se intrezarea varful si parea un pic tumefiat, vinetiu. Poate trebuia sa tragem mai mult....habar n-am, sotzul se ocupa de treaba asta si i-a fost mila sa traga mai tare
D-acum trebuie sa ne ocupam serios, sa nu se lipeasca la loc si sa fi fost in zadar chinul asta, daca nu prinde sotzu curaj, ma apuc eu de tras p-acolo

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatzaa!
si pt toata lumea!
La noi s-a mai racorit, a plouat si adie vantul. Alta viata!
bobocei de 23
CD si Mikul.Sper sa-i treaca durerea si sa nu mai fie nevoie de inca o interventie.
O zi frumoasa tuturor!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la Oradea...si la noi a plouat un pic asa

Bitza multumim de tratatie..eu am mare nevoie de amandoua,deodata daca se poate

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

M-am intors in randurile voastre dupa absenta ( motivata, parol! ), cu un tonus psihic muult mai bun. Eu si sotziorul ne-am impacat romantic, dupa o initiala discutie luuunga si cu sageti ( unele otravite ), dar totul e bine cand se termina cu bine. Ba chiar ieri si-a dedicat intreaga lui zi familiei si si-a contramandat toti pacientii programati!!!! Am fost in Ungaria la aquaparc, ne-am distrat de minune ( mai ales Victor ), bebelusul a fost extrem de cuminte, si... culmea! nu s-a facut gaura-n cer ca sotzul a lipsit o zi intreaga de la cabinet. Bine-nteles ca acum recupereaza - a plecat la munca de la ora 7:30.

Azi vin ai mei asa ca dau fuga sa le pregatesc o masa pe cinste, sa ma prefac ca-s gospodina buna. Mama pleaca in State pe 28 mai . Saraca, cat poate sa se sacrifice pt. noi; pleaca la munca sa ne poata ajuta pe mine si pe fratele meu sa ne terminam fiecare casele. Draga de mama!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza! dau si eu o tura de si ...eu cel putin am mare nevoie...Andrei s-a trezit de 3 ori peste noapte plus ca azi dim a prins trenul de 7.30

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna dimineata
Si la Craiova a plouat azi-noapte..insa azi 32 de grade..uofff..cald rau.

Multu de coffee Bitza

Babymom ma bucur ca lucrurile au revenit la normal. Toata admiratia pentru mama ta

La multe lunite pentru
Maia de Andreea ada ,
Vlad de codruta

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babymom ma bucur ca ai un tonus mai bun...toata admiratia pt mama ta
Andy.g eu la 7 si acum Lucas doarme intr-o galagieee...s-au apucat de decopertat peretii;acum lucreaza pe partea cu sufrageria, pai cand ajung la dormitor nu mai pot sta in casa...Babytza vin la tine
Andy.p, Baby boy

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si noi tot de la 7..acum am reusit sa o culc pe ea ,da s-a trezit Andy...asa ca sa vina cafea si pepsi-ul in cantitati industriale...aaa si eu merg la noapte la nunta

Babymom ma bucur ca sunteti k....la Debrecen ati fost?Ne pregatim si noi,cred ca week-endul viitor.

Bitza spor la treaba,n-as vrea sa fiu in locul tau sincer..urasc santierul..da-mi place apoi cum a iesit

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput