Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci Alexa toate astea le facem si noi impreuna, dar as vrea sa mai facem si altceva, care s anu faca parte din rutina zilnica, sa iesim undeva...frumos ar fi, dar nu prea vrea, e reticent la propuneri si daca fac o gluma, gen: ce-ar fi sa mergem la dans! mai bine tac, imi arunca o privireee, imi zice ca avem copil, nu mai vremea de matzocareala

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

cd dar nu ai tras destul demult cand il decalotai la baitza si de asta a trebuit sa mergeti la dr?...intreb pentru ca eu trag cate putin dar cum sa zic...dupa...pielea merge la loc,....nu stiu cumn sa zic sper ca intelegi

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cuscraam pe Mikul sa-i treaca repede..si noi l-am decalotat pe Andy,dar el avea in jur de 1 an jumate,am fost la chirurgie si asa pe viu i-au bagat ceva pe langa pielicica de la putzica...a fost ingrozitor,l-am tinut 3 persoane ca sa poata face dr....am regretat mult timp dupa aceea,da nah nu stiam nimic despre subiect... a urmat o perioada de aproape 1 saptamana in care la fiecare pishu urla si plangea de ti se rupea sufletul,am ajuns sa faca pishu numa in vanitza in apa caldutza.Am bandijonat puta cu rivanol de multe ori...a trecut pana la urma,dar a fost ingrozitor cat a putut suferi.Sper din suflet ca la voi sa fie o recuperare mult ,mult mai usoara

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si sotul meu e stilul lasa-ma-n-pace-ca-am-ceva-de-facut-pentru-serviciu, cam ciufut si daca ar putea sa nu intalneasca oameni pe unde se plimba el, ar fi minunat.

daca il intrebi, cica are el vise de mers la dans de societate, filme pe saturate, si excursii prin cetati vechi, dar cand e sa pui ceva in practica, moooaaa... e imposibil, nu putem, nu avem timp, bani, ani... asa ca prefera sa citeasca despre.

eu sunt mai "omu cu actiunea" dar ti se cam acreste la un moment dat.
deseori am simtit ca ne limitam cumva unul pe altul, si ca in alte companii suntem cu totul altfel, iar impreuna ratam la greu. aka suntem doo rateuri?!
eee, nici chiar asa... de fapt am descoperit impreuna alte modalitati de a fi, alte laturi, iata, erau tot ale noastre... dar nu le foloseam
poate ca e greu sa renunti la ceva obisnuit, dar si schimbarea se dovedeste placuta, utila, aventuroasa... cum ti-e norocul sau cum ti-l faci...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

hop si eu, cucuvea singura. soata e in service schimba uleiul la masina, eu cu copilu, astept o minune, poate adoarme. am sarit si baia ca n-are cin se baga cu ea in cada, trebe doi la munca asta. maine...
CD imi pare rau pt mik, sper sa nu-l doara.
vazui ca discutati despre fobii. mi-e o teama grozava de inaltimi si stau la etajul 4, sunt un pic claustrofoba, lifturile ma termina ( in luna a 9 a urcam 12 etaje pe scari ca sa ajung la munca), mi-e sila de mor de gandaci, carabusi, fluturi, iar cand eram copil le strangeam in pungi. ar mai fi dar nu-mi vin acum. ma duc sa culc cupilu.

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ce credeti ca fac?
De cand am postat ultimul mesaj si pana acum..m-am uitat la filmulete cu si despre tae-bo. Este un tip, Billy Blanks absolut demential! Deja parca am slabit cateva kile numai uitandu-ma

De maine sunt pe el

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Am facut acum primul set (vreo 8 min parca)si jumate din al doilea(vreo 5). Am transpirat cat o purcica si mi-am dat seama ca am rezistenta 0 barat!
Dar e super si ardeeeeee acum, sunt in calduri nu alta.

Care s-a mai incumetat sa-mi dea de stire.

Ticker Edi

Mergi la inceput

Nicio cucuvea?

Ticker Edi

Mergi la inceput

esti in calduri giulli? ia d-aici sa te racoresti si zi asa, de mine esti pe el! pai e plecat sotzu?!

Mergi la inceput

giulli merci pentru filmulet, tare util, e asa fain, ma uit la el cu un pahar de si un lighean de floricele in poala sirena sau balrna?! this is the question mai bine cucuvea

Mergi la inceput