Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Cd eu sunt deja in pijama......party??

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Miruna probabil am ales gresit exemplele , dar nu asta am vrut sa subliniez , inghetata si balta....ci ideea in sine , daca un parinte zice nu sa nu vina celalalt sa zica da.
Am ales la intamplare exemplele astea . Si eu o las pe Tina sa manance inghetata si nu ma deranjeaza sa calce in baltoaca, ba chiar ma amuza ( daca nu e frig afara si nu sta uda prea mult )
Si noi negociem , atunci cand este cazul.
Personal , imi place foarte mult cum gandesti si cum iti cresti copiii , imi place mult sa te citesc si dai dovada de mult calm si intelepciune .
Poate dezbatem subiectul mai pe larg cu prima ocazie cand ne vedem. Eu de fapt nu incerc sa te contrazic, in exemplele date de tine sunt perfect de acord cu ce ai spus si cu felul in care ai pus problema. Doar ca nu la asta ma refeream. Ci la contrazicerile in fata copilului , mai ales cat e mic. Probabil aici tu gandesti altfel, nu incerc sa te contrazic, nu spun ca e mai bine cum zic eu, spun doar ca eu nu sunt de acord sa fie asa la noi in familie.

Roxana imi pare rau ca a plans Mikul, dar e bine ca trecut. Crde ca o sa il usture primul pisulic,dar va trece. Bine ca sunteti decalotati...cand ma gandesc ca poate la fel va fi si la noi

Cristina jumperul e ok...mai trebuie sa se prinda si el de miscare si totul va fi bine . Sa vedem maine daca ii place, in seara asta nu a stat mult in el ca era obosit si vroia baita si somn

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada nasoala intamplarea cu banca Pana la urma cand se rezolva ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ada nu stiu cum arata acum, l-au dat cu multa crema acolo, jumate de tub, sincera sa fiu, eu am avut imrpesia ca a lasat pielea asa trasa in sus, nu stiu i-au pus si un bandaj peste, n-am mai avut curaj sa defac pampersul
Nu stiu daca sa ii facem baie in seara asta, trebuie sa-i dam cu triderm si sa nu decalotam 3 zile, marti mergem iar sa-i mai faca o data, nu stiu de ce.
A....am uita sa va zic, acest chin groaznic costa 80 ron, in fine, asta e ultimul lucru care conteaza.

Am vazut caruciorul e haios, imi place cum arata, dar are 7.5 kg, mi se pare greu, atat are chicco al meu pe care vreau sa-l schimb din cauza de gabarit depasit (1. e mult prea greu cu copil in el, 2. sparul e ciudat si aprope i-a ramas mic)
As vrea unul usor de tottttt, vreo 4.5 kg max si ieftinnnn, am vazut tot de la brevi B-light dar nu stiu cam cat se lasa spatarul pe spate, cred ca putin
Cumnatii isi iau de la Brevi B-sweet dar mi se pare prea scump peste 6 mil, nu mai vreau sa dau asa mult pe un carucior care e posibil sa nu fie nici ala minunat

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Offff Roxana, mi s-a rupt sufletul cand am citit de puiut, asta ne asteapta sigur si pe noi, decalotare fortata. Cum e acum? A facut pishu?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

CD, imi pare rau ca l-a durut, dar e bine ca s-a rezolvat...:D. Sper sa fie ok de acum.

Cu sotul, nu stiu ce sa zic. Noi facem totul impreuna...sau macar incercam. Aici ma refer la plimabari, baita bebe, dat de papa la bebe, facut mancare, curatenie, cumparaturi etc...si nici noi nu prea avem timp, dar tocmai din cauza asta incercam sa facem cat mai multe impreuna...

Incearca sa il lasi pe bebe cu cineva o seara si mergeti ca 2 porumbei ... poate va regasiti.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Giulli nu stiu daca a facut pishu, n-a tipat deloc pana avcum, in jur de 8 a fost decalotarea, nu a baut lichide, el nu face foarte des, as aca e posibil sa nu fi facut inca, desi eu sper sa fi facut si sa nu-l fi usturat
Poate scapati de treaba asta, cand am vazut ce se stransese acolo, stiu ca am facut bine ca am mers, noi n-am fi putut ever sa-l decalotam, acum sper sa nu se prinda la lor, sa nu fi fost in zadar chinul

Mergi la inceput

Ada, imi pare rau de intamplarea cu banca...sper sa se rezolve cat mai repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Giulli nu stiu daca a facut pishu, n-a tipat deloc pana avcum, in jur de 8 a fost decalotarea, nu a baut lichide, el nu face foarte des, as aca e posibil sa nu fi facut inca, desi eu sper sa fi facut si sa nu-l fi usturat
Poate scapati de treaba asta, cand am vazut ce se stransese acolo, stiu ca am facut bine ca am mers, noi n-am fi putut ever sa-l decalotam, acum sper sa nu se prinda la lor, sa nu fi fost in zadar chinul

Crede-ma ca am inima cat un purice acum...

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Nopate buna fetelor...azi nu sunt cucuvea....

Mergi la inceput