Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza nefericit exemplu mi-ai dat cu inghetata si cu balta. Concret noi facem asa inghetata are voie sa manance cand vrea el, mai putin daca are diaree deci nu e motiv de contrazicere. Ii explicam de ce nu are voie, negociem putin si gata. Cand era mai mic ii distrageam atentia. In balti are voie sa intre mai tot timpul, exceptie baltile cu apa coclita si cand mergem in vreo vizita intepenita si trebuie sa arate intr-un fel. La fel ii explicam ce si cum. In general dar cu exemplu concret: acum vreo doua zile Alexei ciocanea de zor prin casa cu un lemn grostu, zgomot infernal, sotul facut cu nervii de la birou ii zice lui Alexei cam rastit sa termine cu ciocanitul imediat. Eu ii zic sotul frumos, fara nervi: care e problema? Daca esti obosit roaga-l sa bata in alta camera, spune-i ca esti obosit nu urla degeaba la el ca nu face nimic. Sotul i-a zis apoi ca este obosit, ca ciocanitul il face cu nervii si sa bata unde vrea el dar nu langa el. Problem solved ca sa zic asa. La ce suntem noi de acord unul cu altul este daca de exemplu vine la mine si zice vreau aia iar tatal lui a spus nu atunci mergem impreuna si vedem de ce a fost refuzat, care e motivul, cat si ce putem negocia si apoi luam o decizie in trei.

Fobii: sunt usor claustrofoba si mi-e frica de gandaci, soareci dar nu ma panichez. Acum nu mai urlu cand ii vad, incerc nici sa nu ii lovesc de fata cu Alexei pentru ca apoi face si el la fel si nu vreau asta neaparat. Imi iau inima in dinti si urc cu el cu liftul cand mergem in vizita, desi imi e frica si as prefera scarile, in rest nimic deosebit doar incerc sa il pun pe el pe primul plan si sa uit de fobiile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laureta, patul nostru pliant a rezistat ok. In general, rezista daca nu vrei sa-l desfaci cu cutitul in bucati pentru ca nu se desface...

asta e problema lui, e atat de simpu de facut/desfacut, ca nu reusim niciodata, si dam cu el de pamant de-l ia mama draq (degeaba, nu ajuta), apoi reluam repetat operatiunea pana vrea.
deci de rezistent, e rezistent (al nostru e "miniblu")

despre dinti.
am o carte despre ordinea si perioada in care apar dintii la bebelusi.
Lui Teo i-au iesit fix ca in carte, nici nu mai notez de o vreme, doar ma uit in carte, caut dintele, este, poftiti mai departe.
La Radu, nu-i buna cartea aia, clar. Unde gasesc alta?
I-a iesit primul dinte la 4 luni, al doilea peste o saptamana, fara scandal, maraieli, etc. Astia au fost incisivii de jos, fatza.
La sase luni a aparut incisiv sus dreapta, cu ceva chinuiala vizibila de cam o saptamana. Acu, de doua saptamani, se chinuie cu 3 odata. Adica restul de incisivi de sus.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, nu-i bai. incep, usor-usor, sa-mi iau gandul de la asta... e mai fain ala din metro, al tau si al Paulei - a se citi Teo, Radu & Mihnea - dar in metro nu ajung nici sa vreau... asta e. merge si pe pilota sau direct pe parchet, tot acolo il gasesc pe Edi oricum... la iesirea din dormitor. maine-poimaine il gasesc pe hol, pe gresie.

Muuh, da' meditatii dai in ale copiiilor? Felicitari, nu stiu de unde stii atatea, e adevarat, sunt logice multe dintre cele ce le povestesti tu, dar iti mai trebuie ceva ca sa te prinzi, ca sa le aplici, ceva ce cred ca mie imi lipseste. O fi experienta primului copil... oricum, felicitari!

In alta ordine de idei, acum am doi copii umblatori la propriu. Pana acum Robi nu se rostogolea, abia schita usor, timid o intoarcere. Acum numai asta face, se rostogoleste adica. E f fain sa-i vad, sa-i adun de pe unde ajung, dar e clar ca numai pe jos vor sta de acum inainte. aleluia...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna,

Eu pregatesc bagaje ca plecam in weekend la Tulcea(orasul meu de bastina) sa isi cunoasca Mihnu strabunica! Sper sa fie ok

Lumi iti iau eu saptamana viitoare izopren din Metro(daca gasesc) sau din Praktiker, de care vrei tu. Cel din praktiker e gen puzzle(ca la targ). Te sun si vorbim

Nerantula sigur ca vreu pozele -ai PM. Azi nu v-am mai vazut, v-ati intors la ora veche?

bobocimea si sper sa nu mai fie niciun bebel bolnavior!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Helau si de la noi

Radu deja doarme, husbandu e in aeroport pregatit sa decoleze spre mama meciului din barcelona..asa ca i'm all yours

Babytza cum fu' cu jumperul??

Ada nasoala treaba cu bancile. a venit husbandu? revenge ceva?

Muuh imi place mult cum scrii..si sunt foarte folositoare sfaturile referitoare la cresterea copiilor. Cum ai dobandit atata intelepciune?

Eu am avut activitate azi..printre gatit mancare lui Radu..plimbat pe afara si stat cu el.googalesc sa caut oferte pt. mare.
Ne-am hotarat ..mergem la bulgari. Auzi Nikoliciule?
Asa...si de aici pleaca tot..cauta hotel...cauta agentie...dar n-am costum de baie..ala de acum 2 ani de turci nu-mi mai place..dar vreau carucior sport pt. Radu..de vara..si niste sepcute...as mai lua si niste body-uri cu maneca scurta..hmm..si-mi trebuie si blender de mana..ca ma chinui cu ditamai robotul...si resou...ca sa-i fac mancarica..nu vreau sa-i dau borcanele...poate se invata...si trebuie si lada frigorifica...vreau si colac....mamaaaaaaaaaaaa....cate am de luat..mama lor de carduri..nimic nu mai ramane

Hai ca m-am lungit

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ne-am intosr de la dr, kg 8.600 cica...eu am vazut decat cum se balanganea la 8.500 si ceva(nu e inca in grafic), in fine...73 cm, in rest...decalotarea, in asta a constat vizita, cand a vazut dr cum arata a zis: e nevoie urgent de decalotare! ok... si s-a apucat de treaba, decalotare mecanica, dar nu prea mergea, copilul urla, femeia nu facea progrese, era stransa rau treaba acolo, cu greu a reusit si atunci s-a auzit un urlet de durere imi venea sa plang si acum imi vine dar era necesar, avea multe depozite, putza era violacee, acum ramane de vazut cum va reactiona la primul piky

ma duc sa pap ceva si ne auzim dopo

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Off Cd imi pare rau..si mie mi-e groaza..sper sa nu ajungem acolo..:(
Milkul

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am uitat sa va zic ca m-am indragostit (iar???!!!!) de un carucior de la targ...

e demential, mic, usor, se strange incredibil de mic (deci loc mai mult in portbagaj...) si se cheama brevi ginger. divin

evident, va ramane un vis frumos, ca daca aude husbandu ca al cincilea carucior vrea sa intre cu rotile in viata noastra... ma inchide la balamuc

edit: CD, deloc nu-mi place ce aud.
Acum cum arata? a reusit dr sa traga pielea la loc? ce urmeaza?
uuuuf, bietul pui mic

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari!
babytza, alexaM, ada, eva multumesc mult pentru raspunsuri
cd imi pare rau de Mikul ca a trebuit sa treaca prin asa ceva.... sa fie bine de-acum
laureta patutul nostru pliant este de la chicco si este super usor de montat-demontat si rezistent....sper sa gasesti ceva util

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

i'm back dupa o mica nevrozare din partea sotzului

baby_boy sper sa nu ajungeti, continuati asa cate putin, desi..asta am facut si noi si degeaba
deci tu esti single mom , pai ce-ar fi sa ne strangem la tine la un party in pijama

ada e aiurea cu bancile, am patit si eu o treaba vara trecuta cand ma dadeam in stamba pe laredoute, mi-au luat banii de 2 ori si apoi tine-te frate dupa ei, pe banii mei, bine ca ai facut totusi achizitii

laureta cu patul subscriu la ce zise duamna Ada , mecanismul e atat de simplu incat ultima data ne-am chinuit 2 zile sa-l montam, intre timp am dormit cu baiatul intr un pat micutz, aveam planuri sa-l legam cu sarma, sa-l intzepenim cu picatura....he he....asta dupa ce l-am descusut de la brevi este si se tine bine desi ii atarna matzele pe la cusaturi

In rest ce sa va mai zic, am o stare de damigeana, sa nu zic butoi inca, sotzu nu stie decat munca, acasa tarziu, somn, munca, acasa, cand iesim putin cu baiatul in parc, ma rog de el efectiv sa ne asezam la o terasa sa bem un suc si nu vrea, ca nu are chef de terase, sa ma duc cu 'fetele mele', din timpul sarcinii imi promite ca mergem la un film..ciuciu...pur si simplu nu mai facem nimic pentru noi, nici macar la tv nu ne mai uitam la un film, sincera sa fiu nu asa mi-am imaginat viata mea,ma simt singura in doi
Hai ca bat campii, mai bine ma apuc sa caut niste bancuri bune, daca stiti bagati aici, sa-mi vin in fire

A...tocmai ne-a sunat socru sa ne intalnim dimineata la babyexpo sa ne dea si noua bani de carutza ca mai da la unii dar eu as vrea sa luam banii si sa nu luam acelasi carucior ca mai sus numitii, ci unul mai ieftinutz si restu de bani sa-i bem

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput