Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Piolica, uite pozele din IOR facute de mine: http://luminita2008.shutterfly.com/1654 Cele facute de Lidia: http://family.webshots.com/slideshow/572211736ZtiTjn Cele facute de Ramona: http://picasaweb.google.com/buneasca/GascaDeBebeiInIOR19Mai2009#5337843832325853762 |
Super pozele, ce frumosi sint hunii in rosu!!!! Si soricelul, bineinteles! Am vazut-o si pe Karinuta - pisicuta si pe calculatorista mica de Ramo. (dar nu i-am recunoscut pe ceilalti doi bobocei. )
poate va vad si eu cind vin la Bucuresti.
va pupacesc.
p.s. Babytza, ce ai tu acolo in minutza? Fumezi?
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
citat din mesajul lui piolica p.s. Babytza, ce ai tu acolo in minutza? Fumezi? |
Neaah..... ti se pare....era o grisina.... si era ud pe jos ca stropisera.... si batea soarele in lentila de la aparatul foto....si asa pare, dar doar pare
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui piolica [Super pozele, ce frumosi sint hunii in rosu!!!! |
sar'na mult.
Celelalte fete sunt Iza de mamidestefan si Ariana de gargaritza.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
piolica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Neaah..... ti se pare....era o grisina.... si era ud pe jos ca stropisera.... si batea soarele in lentila de la aparatul foto....si asa pare, dar doar pare Babytza si puiiValentina David Poze Vot pt Maya |
hihihi
mie nu-mi vine sa cred ca nu 'm-am luat' din nou de fumat. sper sa ma tina.
piolica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
sar'na mult. Celelalte fete sunt Iza de mamidestefan si Ariana de gargaritza. Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
a, ok. merci. de acum incolo o sa le stiu.
laureta spune:
Miine merg so capsez pe Bianca la urechiuse, mi e cam frica
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
iepurila spune:
ce spuneati de plans neconsolat juma de ora, cu tipete si urlete?
dupa aprox jumatate de ora i-am dat nurofen (asta dupa ce initial i-am pus apade mare, am aspirat-o printre urlete...). si s-a linistit. acum chiuie si rade. iesim afara la aer ca nu se mai poate.
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui simodina Si sper sa o luati si pe matracuca sefa cu voi |
hi, hi, pai mai scapati?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
laureta spune:
Fetelor ma bate gandul sa iau un patuc pliant, o sa ne tot foim vara asta si Biancu va avea nevoie de patucul ei.
Care aveti patuc si v ati foit cu el se strica daca il ansamblezi de mai multe ori?
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
gaia.nevia spune:
Luumi, am fost azi la babyexpo dar am fost fara masina.
am luat niste chestii destul de mari si n-am mai putut sa car altceva, ... m-am gandit la tine, sa te sun, si mi-am dat seama ca nu mai pot sa le si car...
parerea mea e ca erau pentru copii mai marisori, pentru ca se scoteau literele/cifrele din ele (se pot rupe, inghiti bucatele) si un pachet scria pe el ca acopera 0.6mp... deci mic rau.
al nostru din metro: 2mp, fara bucatele, 45ron.
si am patit si o belea. am vrut sa scot de la bancomat Transilva din contul meu la Reif. 600ron. Mi-a zis ca nu se poate efectua tranzactia, si ca nu mi-a dat nicio bancnota.
Am aruncat hartia si am plecat spre alt bancomat. N-am apucat sa fac 2 pasi, ca mi-a venit SMS de la Reif. ca s-a debitat contul cu 600ron.
Am lesinat. Noroc ca am lesinat pe cosul de gunoi de unde am extras rapid hartiutza aruncata si am intrat cu ea in banca.
"nu noi, nu va putem ajuta, mergeti la reiff."
pe drum mi-am dat seama ca as putea suna la reiff direct, ceea ce am si facut, si am scapat fara cerere scrisa, a scris-o tanti aia pt mine...
pana la urma nu am inteles in cat timp se rezolva... eu am intrebat "o ora-doua?" aia mi-a zis o, nu mai mult... "o zi-doua" - "cam asa" dar la banca mi-au zis ca daca preiau ei cererea dureaza "doua - trei LUNI"
cum tot mergeam spre reiff, am zis sa scot de la bancomatul lor.
era foarte gol, n-a vrut sa-mi dea nimic. Asa am intrat la ghiseu, si am luat bani cu cardul dupa stat la coada si sporovait cu o casiera. Epoca de piatra, dar casiera era foarte draguta si s-a dovedit utila.
Acum am 600roni blocati, o cerere in lucru, alti 500 scosi si sparti prin babyexpo... deci nu mai sunt la fel de bogata la nikoliciu.
dar am gasit gentutza destul de mare si dotata (nu pt carucior dublu,dar mare), body pt radu fara maneci si cu craci scurtzi(pacat ca doar unul), cort cu protectie UV (adica numa bun de pus pe plaja , incap amandoi copiii si poate si o balena)si alte doua trei prostioare...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri